![]() |
| Anasayfa | Kadın Komisyonumuz | RADYO İSTEK | Bugünki Mesajlar | İmranli.Fm Dj'leri | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|||||||
| Yönetim Kurulu | Türkü Grubumuz | Halk Oyunları Ekibimiz | Tiyatro Ekibimiz | Semah Ekibimiz | Bayan Futbol Takımımız | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||||||
![]()
|
tüm genç imranlıların 19 mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutlarım
Ah yaban gülü ah Karahazer çiçeği Ah gurbetin şıvan yıldızı, leyla menekşesi Yağmurlu bir akşam üstünde duldada Dedemden öğrendiğim ilk duam gibi Yeşil ceviz altında koşturan karınca Harran üstünde her gece parlayan süreyya Emek gibi, toprak gibi, kan gibi, hoyrat gibi Adilcevaz fırtınası, yedi dağın eşkiyası gibi Yasak gibi, bayrak gibi, baskın gibi Erişilmez birşeydi seni sevmek Konu ACI DERELİ tarafından (05-18-08 Saat 12:54 ) değiştirilmiştir.. |
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için ACI DERELİ kullanıcısına teşekkür eden 4 üyemiz: |
|
|
#2 | ||||||
|
Radyp Sorumlusu ![]()
|
Tüm Genç İmranlıların Ve Dünyadaki Tüm Gençlerin Spor Bayramını Kutlarım... Ne Mutlu Türküm Diyene !! |
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için Okan Buluç kullanıcısına teşekkür eden 3 üyemiz: |
|
|
#3 | |||||||
![]()
|
19 Mayıs ulusal egemenliğin başlangıç günüdür.19 mayıs Atatürkü anma gençlik ve spor bayramıı herkesin kutlu ve umutlu olsun arkadaşlarrrrrrrrr... ![]() Bu gün Ondokuz Mayıs Bir gemi yanaşıyor Samsun’a Doğan güneşin aydınlığın da Çıkıyor Mustafa Kemal Samsun’a..
|
|
|
| Bu mesaj için *fefe* kullanıcısına teşekkür eden 2 üyemiz: |
|
|
#4 | ||||||
![]()
|
Bayramımız kutlu olsun..................
![]()
|
|
| Bu mesaj için *SiBeL* kullanıcısına teşekkür edenler: |
|
|
#5 | |||||||
![]()
|
evet arkadaslar bende herkesin spor ve gençlik byaramini kutluyorum, ama ben atatürk'ü anmiyorum.
|
|
|
| Bu mesaj için adem kullanıcısına teşekkür edenler: |
|
|
#6 | ||||||
![]()
|
aslında türk milletinin arasında yeni bir atatürk çıkarma zamanı gelmiştir geçiyor bile
şu anda herzamankinden daha çok ihtiyacımız var buna onu ve silah arkadaşlarını saygı ve rahmetle bir kez daha anıyoruz. biz gençlerede çok önem verdiğini göstererek bize bu bayramı armağan etmiştir
|
|
|
|
#7 | ||||||
![]()
|
öncelikle tüm canların,tüm gençliğin ; 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI'ını yürekten kutluyorum...
--paylaşmak istediğim birkaç şey olacak....eskiden 19 mayıs,23 nisan 10 kasım gibi bayramlarda sabah kalktığımda yada gün içerisinde sayısız bayrak ve atatürk posterleri görürdüm ..bugün yolda gelirken sadece birkaş duyarlı ailenin balkon yada çamlarında küçücük sallanan bayrakları harici yollarda ,sokak aralarında 1 tek bayrak göremedim...ne yazıkki günden güne cumhuriyetin,laikliğin yok oluşunu seyretmek içimi acıtıyor... --umarım artık birileri birşeyler yapar ve bu duyarsızlık ,yanlışlık ortadan kalkar.... |
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için hayat&dünyam kullanıcısına teşekkür edenler: |
|
|
#8 | ||||||
![]()
|
Atamızın verdiği ilke ve inkilaplarını emanetlerini yaşadığımız sürece taşıyacağız türk milletinin 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR kutlu olsun
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| atatürkü, bayrami, genÇlİk, mayis |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|