![]() |
| Anasayfa | Kadın Komisyonumuz | İMRANLI FM RADYO | Bugünki Mesajlar | İmranli.Fm Dj'leri | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|||||||
| Yönetim Kurulu | Türkü Grubumuz | Halk Oyunları Ekibimiz | Tiyatro Ekibimiz | Semah Ekibimiz | Bayan Futbol Takımımız | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||||||
![]()
|
Saygıdeğer Efendiler,
Sizi günlerce işgal eden uzun ve teferruatlı nutkum, nihayet geçmişe karışmış bir devrin hikâyesidir. Bunda milletim için ve gelecekteki evlâtlarımız için dikkat ve uyanıklık sağlayabilecek bazı noktaları belirtebilmiş isem kendimi bahtiyar sayacağım. Efendiler, bu nutkumla, millî varlığı sona ermiş sayılan büyük bir milletin, istiklâlini nasıl kazandığını, ilim ve tekniğin en son esaslarına dayanan millî ve çağdaş bir devleti nasıl kurduğunu anlatmaya çalıştım. Bugün ulaştığımız sonuç, asırlardan beri çekilen millî felâketlerin yarattığı uyanıklığın eseri ve bu aziz vatanın her köşesini sulayan kanların bedelidir. Bu sonucu, 'Türk gençliğine' emanet ediyorum. Mustafa Kemal Atatürk |
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için Zülfikar İrfan Şahin kullanıcısına teşekkür eden 5 üyemiz: |
|
|
#2 | ||||||
![]()
|
19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN....
ATATÜRK TÜRKİYESIN'DE KORKUSUZ VE ÖZGÜR BİR YAŞAM DİLERİM... ATAM! BIZ GENCLERE EMANET ETTİGİN CUMHURIYETI BIZLER YASATACAGIZ. SEN NUR ICINDE YAT. TUM GENCLERIN VE KENDINI GENC HISSEDENLERIN BAYRAMI KUTLU OLSUN. 91 SENE ONCE DOGAN GUNESİN PARLAK KALMASI İCİN HEPİMİZ YARDIMCI OLALIM...! NİCE BAYRAMLARA..... |
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için Zülfikar İrfan Şahin kullanıcısına teşekkür eden 6 üyemiz: |
|
|
#3 | |||||||
![]()
|
Gençler,
Cesaretimizi güçlendiren ve sürdüren sizlersiniz. Siz, almakta olduğunuz terbiye ve kültür ile, insanlık değerinin, vatan sevgisinin en değerli örneği olacaksınız. Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk; onu yükseltecek ve sürdürecek sizsiniz. M.KEMAL ATATÜRK .. 19 Mayıs Atatürk'ü anma Gençlik ve Spor Bayramı'mız ulusumuza kutlu olsun....
Est Solarus Uth Mithas.... Onurum Hayatımdır... Konu inci Bakan tarafından (05-19-10 Saat 14:59 ) değiştirilmiştir.. |
|||||||
|
|
|
| Bu mesaj için inci Bakan kullanıcısına teşekkür eden 5 üyemiz: |
|
|
#4 | ||||||
![]()
|
19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN....
♥ Fani dünyanın baki padişahı değiliz. Biz parçalanmış gönül hırkalarını yamar dikeriz. Biz dostlarla ağlar dostlarla güleriz. ♥ İnsan tükenir mi bilmem ama İnsanların en çok tükettiği şey yine insan, bunu biliyorum.... |
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için Firdevs Şahin kullanıcısına teşekkür eden 5 üyemiz: |
|
|
#5 | |||||||
![]()
|
19 MAYIS ULUSAL VE EGEMENLİK GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLU OLSUN.
Öfke ve kızgınlıktan koru kendini. Çünkü başlangıcı delilik, sonu pişmanlıktır... Hz.Ali Kimseye kendinizi "sevdirmeye" kalkmayın! Yapılması gereken tek şey, sadece kendinizi "sevilmeye" bırakmaktır... |
|||||||
|
|
|
| Bu mesaj için Özgül Bektaş kullanıcısına teşekkür eden 3 üyemiz: |
|
|
#6 | ||||||
![]()
|
bayramınız kutlu olsun gençleeer...
|
|
| Bu mesaj için Caner Alkurt kullanıcısına teşekkür eden 3 üyemiz: |
|
|
#7 | |||||||
|
Yönetim Kurulu Başkanı ![]()
|
19 mayıs ulusal ve egemenlik gençlik spor bayramınız kutlu olsun...
|
|||||||
|
|
|
| Bu mesaj için Ercan Alkurt kullanıcısına teşekkür edenler: |
|
|
#8 | ||||||
![]()
|
Her şeye rağmen muhakkak bir ışığa doğru yürümekteyiz.
Bende bu imanı yaşatan kuvvet, yalnız aziz memleket ve milletimin hakkındaki sonsuz sevgim değil, bugünün karanlıları, ahlâksızlıkları, şarlatanlıkları içinde sırf vatan ve hakikat aşkıyla ışık serpmeye ve aramaya çalışan bir gençlik görmemdir. Mustafa Kemal Atatürk... |
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için asyam kullanıcısına teşekkür eden 2 üyemiz: |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|