![]() |
| Anasayfa | Kadın Komisyonumuz | İMRANLI FM RADYO | Bugünki Mesajlar | İmranli.Fm Dj'leri | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|||||||
| Yönetim Kurulu | Türkü Grubumuz | Halk Oyunları Ekibimiz | Tiyatro Ekibimiz | Semah Ekibimiz | Bayan Futbol Takımımız | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |||||||
![]()
|
arkadaşlar yeni yıllan ilgili mesaj ve yorumlarınızı buradan yaza bilirsiniz
![]() ![]() |
|||||||
|
|
|
| Bu mesaj için cetin aktas kullanıcısına teşekkür eden 14 üyemiz: |
|
|
#2 | |||||||
![]()
|
İlk yorum benden olsun.Tüm GENÇ İMRANLILAR ailesinin yeni yılını kutlarım ve daha nice yeni yıllara hep birlikte girmek dileği ile.
|
|||||||
|
|
|
| Bu mesaj için RızaÖzdemir kullanıcısına teşekkür eden 13 üyemiz: |
|
|
#3 | |||||||
![]()
|
tüm gencimranlılar oluşum web sitesi ailesinin yeni yılını kutlar saglık ve esenlikler dilerim
![]() ![]() |
|||||||
|
|
|
| Bu mesaj için cetin aktas kullanıcısına teşekkür eden 13 üyemiz: |
|
|
#4 | ||||||
![]()
|
herkesin yeni yılı mübarek olsun
![]() |
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için *Azat kullanıcısına teşekkür eden 12 üyemiz: |
|
|
#5 | |||||||
![]()
|
Genç İmranlı ailesininn yenii yılıınıı kutlarr sağlıkk ve mutlulukklar dilerriimm hep birliktee herşeyyinn gönlümüzcee olmasıı dileğiyleee
|
|||||||
|
|
|
| Bu mesaj için sultann kullanıcısına teşekkür eden 11 üyemiz: |
|
|
#6 | ||||||
![]()
|
Dünyayı değiştirmek istersen yüreğine inan , dostlarına güven, sevgine sarıl.. Yeni yıl senin başarılarının anahtarıyla tüm kapıları açacaktır.. Mutlu Yıllar!!
Ah yaban gülü ah Karahazer çiçeği Ah gurbetin şıvan yıldızı, leyla menekşesi Yağmurlu bir akşam üstünde duldada Dedemden öğrendiğim ilk duam gibi Yeşil ceviz altında koşturan karınca Harran üstünde her gece parlayan süreyya Emek gibi, toprak gibi, kan gibi, hoyrat gibi Adilcevaz fırtınası, yedi dağın eşkiyası gibi Yasak gibi, bayrak gibi, baskın gibi Erişilmez birşeydi seni sevmek |
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için ACI DERELİ kullanıcısına teşekkür eden 11 üyemiz: |
|
|
#7 | |||||||
![]()
|
(Konunun başlığında ufak bir değişiklik yaptım.
)GENÇ İMRANLILAR AİLESİNİN YENİ YILINI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLAR ; SAĞLIK, MUTLULUK, HUZURUN BOL OLDUĞU BİR YILI HEP BERABER GÜZEL BİR ŞEKİLDE GEÇİRMEMİZİ DİLERİM....
|
|
| Bu mesaj için inci Bakan kullanıcısına teşekkür eden 9 üyemiz: |
|
|
#8 | ||||||
![]()
|
Happy BırthDAy To yOU
Devrimi CHE'den, Başkaldırmayı DENİZ GEZMİŞ'ten, Cesareti İBRAHİM KAYPAKKAYA'dan, Kavgayı YILMAZ GÜNEY'den, Sevmeyi AHMET KAYA'dan, ÖĞRENDİM... ☭★ --------------------------------------------------------------------- emekçinin yumruğu balyoz gibi inecek. iş-ekmek-özgürlük! insanlık onuru iskenceyi yenecek Zafer ve onur direnenlerindir... Hiç bir zafere çiçekli yollardan gidilmez...☭★ |
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için Tolga Aslan kullanıcısına teşekkür eden 8 üyemiz: |
|
|
#9 | |||||||
![]()
|
BÜTÜN GENÇ İMRANLILARIN YENİ YILINI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLUYORUM ...İNŞALAH YENİ YIL BU ZAMANLARDA İHTİYACIMIZ OLAN BARIŞ,HUZUR,MUTLULUK GETİRİR
) |
|||||||
|
|
|
|
|
#10 | ||||||
![]()
|
TÜM GENÇ İMRANLILAR AİLESİNİN YENİ YILINI YÜREKTEN KUTLUYORUM...
|
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için Meral Kösedağ kullanıcısına teşekkür eden 7 üyemiz: |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|