![]() |
| Anasayfa | Kadın Komisyonumuz | RADYO İSTEK | Bugünki Mesajlar | İmranli.Fm Dj'leri | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|||||||
| Yönetim Kurulu | Türkü Grubumuz | Halk Oyunları Ekibimiz | Tiyatro Ekibimiz | Semah Ekibimiz | Bayan Futbol Takımımız | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||||||
![]()
|
30 Ağustos zafer bayramı herkese kutlu olsun...
|
|
| Bu mesaj için ceritli kullanıcısına teşekkür eden 16 üyemiz: |
|
|
#2 | ||||||
|
Radyp Sorumlusu ![]()
|
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürkün Bize KAzandırdığı Zafer Bayramı Kutlu Olsun..Atam İzindeyiz
|
||||||
|
|
|
|
|
#3 | ||||||
![]()
|
HİÇ BİR ZAMAN BU TOPRAKLARDAN VAZGEÇMEYECEĞİZ ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUNNNNN
|
|
|
| Bu mesaj için ROHAT kullanıcısına teşekkür eden 5 üyemiz: |
|
|
#4 | |||||||
![]()
|
Büyük Atatürk'ün büyük zaferi,emperyalizme vurulan en büyük darbenin günü 30 Ağustos Zafer Bayramı'mız kutlu olsun..
|
|
| Bu mesaj için FLZZ kullanıcısına teşekkür eden 5 üyemiz: |
|
|
#5 | ||||||
![]()
|
1. Dünya Savasinin sona ermesiyle birlikte varligini sürdürme mücadelesi içerisinde adim adim kazanilan büyük basari ve zaferlerin en son ve birlestirici halkasi olan 30 Agustos Zafer bayramınızı kutlarım
Ah yaban gülü ah Karahazer çiçeği Ah gurbetin şıvan yıldızı, leyla menekşesi Yağmurlu bir akşam üstünde duldada Dedemden öğrendiğim ilk duam gibi Yeşil ceviz altında koşturan karınca Harran üstünde her gece parlayan süreyya Emek gibi, toprak gibi, kan gibi, hoyrat gibi Adilcevaz fırtınası, yedi dağın eşkiyası gibi Yasak gibi, bayrak gibi, baskın gibi Erişilmez birşeydi seni sevmek |
||||||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| ağustos, bayramı, herkese, kutlu, olsun, zafer |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|