|
|
#1 | ||||||
|
Başkan Yard. ![]()
|
Ali Atasoy videolarını buradan yayınlayabilirsiniz.
|
|
| Bu mesaj için Birdal Çoban kullanıcısına teşekkür eden 2 üyemiz: |
|
|
#2 | |||||||
![]()
|
ali atasoy ve aytekin atasoy
[Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] burdan da bakabilirsinizz buyrunn ![]() [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] |
|||||||
|
|
|
| Bu mesaj için atasoy_gül kullanıcısına teşekkür edenler: |
|
|
#3 | ||||||
![]()
|
ANKARA GENÇ İMRANLILARLA MAÇIMIZ VAR TAKIMI BEN YAPIYORUM AMA AZİZ ABİ OYLE BİR TAKIM YAPMIŞKİ ÖNÜNE GELENİ DEVİRİYORLAR İŞİMİZ ZOR AMA BENİ BİLEN BİLİR KAYBETMEYİ ASLA SEVMEYEN BİRİYİM İYİ OYNAYAN KAZANSIN DOSTLUK KAZANSIN ZİCO ALİ ATASOY
|
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için zico kullanıcısına teşekkür eden 2 üyemiz: |
|
|
#4 | ||||||||
![]()
|
Alıntı:
sevgili ali abi slmlar...bak topikkleri karıştırdın.....gerçi senin topik bu;neyse madem maçdan bahsetmişsin....bizde senin futbol yönüne değinelim...abi öncelikle senin teknik direktörlük yönünü ankarada herkes beğenir...zaten bu sebeple lakabın zico dur.....yanlız bide çaktırmadan işbitiricilik özelliğinide öğrendik..... ![]() ![]() ...aziz abinin kadroda yer alan bi arkadaşımıza gizlice sözleşme imzalatmışsın....sizi fedarasyona şikayet edecekmiş...bizim lisanslı oyuncumuzu kimsye yedirmeyiz....![]() ![]() ..valla ali abi sen takım kurduysan o takımdan kesinlikle çekinmek gerekir...sen ankaradaki imranlılı en iyi oyuncuları tanırsın ve onlarda seni kırmazlar...maçın çok güzel ve çekişmeli geçeceğinden eminim...ben omzumdaki sakatlıkdan dolayı kadroda yer alamıyacağım...oynayan bütün arkadaşlara başarılar dilerim.....ayrıca seni kızdırmak için sahanın kenarında olacağım...abi zurnayı unutma haa.......![]() ![]() ![]() |
||||||||
|
|
|
| Bu mesaj için emrahozcan58 kullanıcısına teşekkür eden 2 üyemiz: |
|
|
#5 | ||||||
![]()
|
alı abıcım macınız nezaman
|