![]() |
| Anasayfa | Kadın Komisyonumuz | RADYO İSTEK | Bugünki Mesajlar | İmranli.Fm Dj'leri | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|||||||
| Yönetim Kurulu | Türkü Grubumuz | Halk Oyunları Ekibimiz | Tiyatro Ekibimiz | Semah Ekibimiz | Bayan Futbol Takımımız | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||||||
|
Radyp Sorumlusu ![]()
|
Sitedeki tüm Annelerin Annelerini Kutlarım..Ve Tüm Üyelerinde Annnelerinin Ellerinden Öperim..Anneler Gününüz Kutlu Olsun
|
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için Okan Buluç kullanıcısına teşekkür eden 3 üyemiz: |
|
|
| ZEREMACİRAN |
|
Bu Mesaj oslem_z tarafından silinmiştir.
Sebep: aynısı tekrar yazıldığı için silinmiştir
|
|
|
#2 | |||||||
![]()
|
Elleri öpülesi bütün Annelerin anneler günü kutlu olsun...
|
|
| Bu mesaj için oslem_z kullanıcısına teşekkür edenler: |
|
|
#3 | ||||||
|
Radyp Sorumlusu ![]()
|
Anneler Günü Kutlu Olsun................
Konu Okan Buluç tarafından (05-11-08 Saat 10:43 ) değiştirilmiştir.. |
||||||
|
|
|
|
|
#4 | |||||||
![]()
|
[Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...]
Güzel Annem Saçlarımı Okşasana Bakarsın yeniden doğar ay yıldızlar dalgalanır dönerim yine habersiz yeniden çiçek toplarım kırlardan mayınlar kopardı ellerimi ayaklarımı ellerim ayaklarım yok utanırım ellerimsiz sarılma bana “Güzel annem saçlarımı okşasana” benki kırlara sevdalı çocuk yalınayak sığırtmaç artık koşamam kuzular peşinde oynayamam sana dağkokulu çiçekler toplayamam darılma bana bakarsın yeniden doğar ay yıldızlar dalgalanır gelirim yine habersiz ayışığı sızan ağaçlar arasından pınarlar ağlasın denizler sen ağlama güzel anam dayanamam sarılma bana Nuri CAN [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...]
Konu ZEREMACİRAN tarafından (05-11-08 Saat 10:56 ) değiştirilmiştir.. |
|||||||
|
|
|
| Bu mesaj için ZEREMACİRAN kullanıcısına teşekkür edenler: |
|
|
#5 | |||||||
![]()
|
Tüm annelerin ve anne sevgisini yüreğinde taşıyan,doğurmamış belki ama evlat yetiştirmiş tüm kadınlarında anneler günü kutlu olsun ![]()
|
|
| Bu mesaj için denizcandemir kullanıcısına teşekkür eden 3 üyemiz: |
|
|
#6 | |||||||
![]()
|
Bütün annelerimizin anneler gününü kutlarım..bizim için her zorluğa göğüs geren onlar değilmidir..onların sevgisini.1 güne sığdırmaya imkan olamaz..ama klişeleşmiş artık...elden gelen bişey yok...bu güzel günde evlatlarının yanında olamayan anneleride hüzünle anıyorum...
onların acılarını paylaşıyorum... iyi günler...
|
|
|
|
|
#7 | ||||||
![]()
|
Bütün canların annelerinin günü kutlu olsun..
|
|
|
|
#8 | ||||||
![]()
|
annelik sıfatını taşıyan bütün annelerin anneler günü kutlu olsun sizler bizim herşeyimizsiniz seni çok seviyorum annecim
|
|
|
|
#9 | |||||||
![]()
|
TÜM ANNELERİMİZİN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLARIM
|
|||||||
|
|
|
| Bu mesaj için Ünal KoNo Akyüz kullanıcısına teşekkür eden 2 üyemiz: |
|
|
#10 | ||||||
![]()
|
Başta bitanecik annem ve bir sene önce aramızdan ayrılan fakat sevgisini ömür boyu yaşatacağımız teyzemin , dahasında ise tüm anne ve anne adaylarının ANNELER GÜNÜNÜ GÖNÜLDEN KUTLARIM...
Unutmayın 15 yasından itibaren her bayan anne adayıdır... ![]()
|
|
| Bu mesaj için *SiBeL* kullanıcısına teşekkür eden 2 üyemiz: |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| anneler, kutlu, olsun |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|