![]() |
| Anasayfa | Kadın Komisyonumuz | RADYO İSTEK | Bugünki Mesajlar | İmranli.Fm Dj'leri | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|||||||
| Yönetim Kurulu | Türkü Grubumuz | Halk Oyunları Ekibimiz | Tiyatro Ekibimiz | Semah Ekibimiz | Bayan Futbol Takımımız | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||||||
|
Başkan Yard. ![]()
|
Antalya Şampiyonu olan Arık sporu tebrik ederim.
|
|
| Bu mesaj için Birdal Çoban kullanıcısına teşekkür eden 5 üyemiz: |
|
|
#2 | |||||||
![]()
|
Sevgili arkadaşlar toplumların dostluğa kardeşliğe ve kaynaşmaya aç olduğu bu dönemde biz imranlılılar olarak gün geçmiyorki bi etkinlik bi toplantı ve kaynaşma yapalım.. Ülkemizde olduğu gibi imranlıdada spor denilince akla ilk gelen FOTBOLL.. bir futbol karşılaşması sizlere ne kazandırır?? tanımadığımız insanları tanımak, yeri geldiğinde tartışmak, bazen abartıp kavga etmek bular saha içerisinde yaşanan şeyler önemli olan maç ve maçlar bittikten sonra size yakın ve samimi insanlarla görüşmeye, kaynaşmaya, dostluklar kurmaya çalışmaktır.. Düzenledikleri güzel organizasyondan dolayı antalyadaki 4 güzide takımımızı, köyümüzü futbolcularını ve tüm imranlıları tebrik ederim..
gelelim şampiyon takıma.. Sevgili onur ve alicevat, caner ve adil kardeşlerim cüneyt ve kasım abim başta olmak üzere tüm Arık takımını tebrik ederim.. İlk başta önemli olan centilmenlikti eeh yanında bide kupa hiç fena olmadı tabi Antalya Gencimranlılara Ankaradan sevgilerim ve saygılarımla..
|
|
|
| Bu mesaj için Kemal Ertürk kullanıcısına teşekkür eden 6 üyemiz: |
|
|
#3 | |||||||
![]()
|
Tebrikler arıkspor başarılarınızın devamını dilerim....
|
|
| Bu mesaj için oslem_z kullanıcısına teşekkür eden 4 üyemiz: |
|
|
#4 | |||||||
![]()
|
tebrikler arıksporlu arkadaşlar
![]() ![]()
|
|
| Bu mesaj için sibel kullanıcısına teşekkür eden 4 üyemiz: |
|
|
#5 | |||||||
![]()
|
Arıklılar tebrikler ve yeni başarılarınızın devamını dillerim
![]() |
|||||||
|
|
|
| Bu mesaj için fevzikemal kullanıcısına teşekkür eden 4 üyemiz: |
|
|
#6 | |||||||
![]()
|
şampiyon takımımız arık spor,, antalya şubesini göstermiş olduğu başarıdan dolayı tebrik ederim.....bence tesadüf olmadı...gücümüzü herkes biliyor..tabi centilmenliğimizide....
![]() futbolcu arkadaşlarım...onur,adil,ali cevat..cüneyt. kasım..abi ve golcü caneride ayrıyetten ve tekrardan kutlarım...
|
|
|
| Bu mesaj için Şahin Ertürk kullanıcısına teşekkür eden 3 üyemiz: |
|
|
#7 | |||||||
![]()
|
Tebrikler Arıkspor
![]() Başarılarınızın devamını dilerim ![]()
|
|
| Bu mesaj için denizcandemir kullanıcısına teşekkür eden 4 üyemiz: |
|
|
#8 | |||||
|
Yasaklı
|
ARIX SPOR tebrikler...
başarınız her daim sürer inşallahhhh helal size ![]() |
|||||
|
|
|
| Bu mesaj için serpil kullanıcısına teşekkür eden 4 üyemiz: |
|
|
#9 | ||||||
|
Radyp Sorumlusu ![]()
|
arıkspğoru tebrik ederim..ve delimahmutsporla bir maç yapmalarını tasviye ederim
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için Okan Buluç kullanıcısına teşekkür eden 3 üyemiz: |
|
|
#10 | ||||||
![]()
|
Once takım olmayı bildik Ve kazandık...
6 maçta attığım 19 Gol Tum arıklılara gelsin Ve bu gollerin 2 Sİ 2 ayrı maçta Son Saniye Değim olarak son Saniye deil Gol attıktan sonra maç bitti Yani Ben 2 ayrı maçta Son sn gol attım ve Maç bitti 1-2 sn sonra ilginç Her zmn Her yerde En buyuk Arık ... |
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için ultrAslan07canr kullanıcısına teşekkür eden 3 üyemiz: |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| antalya, arıkspor, şampiyonu |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |