![]() |
| Anasayfa | Kadın Komisyonumuz | RADYO İSTEK | Bugünki Mesajlar | İmranli.Fm Dj'leri | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|||||||
| Yönetim Kurulu | Türkü Grubumuz | Halk Oyunları Ekibimiz | Tiyatro Ekibimiz | Semah Ekibimiz | Bayan Futbol Takımımız | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |||||||
![]()
|
Asagibogaz köyündenim (Girık'a Jér)
![]()
Bırak Dönsün ne kaybetmiş bir Daha görsün!! Ne kalana git derim ne gidene kal. Kalacak olan yerini gidecek olan yolunu belirlemiştir Sen sanırsın ki insan sevdasını içine gömer.Benim sevdam sevda gibidir insanı gömer!! Konu AyhanBedir tarafından (05-11-07 Saat 01:16 ) değiştirilmiştir.. |
|||||||
|
|
|
| Bu mesaj için AyhanBedir kullanıcısına teşekkür eden 12 üyemiz: |
|
|
#2 | |||||
|
Yasaklı
|
sevgili ayhan köyünün resimlerini burda bizlerle paylaşabilirsin...
|
|||||
|
|
|
|
|
#3 | |||||||
![]()
|
[Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...]
Bırak Dönsün ne kaybetmiş bir Daha görsün!! Ne kalana git derim ne gidene kal. Kalacak olan yerini gidecek olan yolunu belirlemiştir Sen sanırsın ki insan sevdasını içine gömer.Benim sevdam sevda gibidir insanı gömer!! |
|||||||
|
|
|
| Bu mesaj için AyhanBedir kullanıcısına teşekkür eden 7 üyemiz: |
|
|
#4 | |||||||
![]()
|
[Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...]
Shot with [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] at 2007-07-24 |
|||||||
|
|
|
| Bu mesaj için GiRiK´a jErLi kullanıcısına teşekkür eden 7 üyemiz: |
|
|
#5 | |||||||
![]()
|
[Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] Shot with [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] at 2007-07-27 Köyümüzün Okulu. 1 senem gecti bu okulda ey gidi günler Sibel Arkadasimdan caldim
Bırak Dönsün ne kaybetmiş bir Daha görsün!! Ne kalana git derim ne gidene kal. Kalacak olan yerini gidecek olan yolunu belirlemiştir Sen sanırsın ki insan sevdasını içine gömer.Benim sevdam sevda gibidir insanı gömer!! Konu AyhanBedir tarafından (07-27-07 Saat 15:39 ) değiştirilmiştir.. |
|||||||
|
|
|
| Bu mesaj için AyhanBedir kullanıcısına teşekkür eden 7 üyemiz: |
|
|
#6 | ||||||||
![]()
|
Alıntı:
Konu sibel tarafından (07-27-07 Saat 15:42 ) değiştirilmiştir.. |
||||||||
|
|
|
| Bu mesaj için sibel kullanıcısına teşekkür eden 4 üyemiz: |
|
|
#7 | |||||||
![]()
|
Bırak Dönsün ne kaybetmiş bir Daha görsün!! Ne kalana git derim ne gidene kal. Kalacak olan yerini gidecek olan yolunu belirlemiştir Sen sanırsın ki insan sevdasını içine gömer.Benim sevdam sevda gibidir insanı gömer!! |
|||||||
|
|
|
| Bu mesaj için AyhanBedir kullanıcısına teşekkür eden 6 üyemiz: |
|
|
#8 | |||||
![]()
|
mrb ayhan nasılsın?aynı köylüyüz ama tanışmıyoruz ben istanbuldan mahsuni kısa geliyorum şimdilik umarım sohbetimiz senin yazacagın cevaba bidahaki ne uzunca sohbet ederiz
![]() |
|||||
|
|
|
| Bu mesaj için mahsuni kullanıcısına teşekkür eden 3 üyemiz: |
|
|
#9 | |||||||
![]()
|
|
|||||||
|
|
|
| Bu mesaj için sibel kullanıcısına teşekkür eden 2 üyemiz: |
|
|
#10 | |||||||
![]()
|
Köyümüzdeki Baraj [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...][Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...]
|||||||
|
|
|
| Bu mesaj için AyhanBedir kullanıcısına teşekkür eden 8 üyemiz: |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| aşağı, grik´a, gırık |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |