![]() |
| Anasayfa | Kadın Komisyonumuz | RADYO İSTEK | Bugünki Mesajlar | İmranli.Fm Dj'leri | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|||||||
| Yönetim Kurulu | Türkü Grubumuz | Halk Oyunları Ekibimiz | Tiyatro Ekibimiz | Semah Ekibimiz | Bayan Futbol Takımımız | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||||||
|
Yönetim Kurulu ![]()
|
Değerli Dostlar , Vatani görevimi yerine getirmek amacı ile 29 Kasım Pazartesi Karabük / Safranbolu - 125.Jandarma Er Eğitim Alay Komutanlığına Teslim Olacağım.
Bu bağlamda , bir süre aranızda olamamanın üzüntüsünü ister istemez yaşayacağım.Bizler birlik beraberlik olup yardımlaşma ve dayanışmayı esas alarak en önemli çıkar ve menfaat ilişkisinden kaçarak burada kendi çabalarımızla sayısız bir çok başarılara imza attık.Şüphesiz ki , çeşitli alanlarda çeşitli konularda inkılapta yaptık diyebiliyoruz. En önemlisi , örgütlenmekti. Sivas ilinde ve ilçelerinde en büyük gençlik örgütlenmesini oluşturarak büyüklüğümüz ve marka oluşumuz tartışılmazdır.Zorlukları başardık, imkansızlar zamanımızı aldı.Sonuç itibarı ile Verilen hizmetler,çabalar ve emekler göz önünde bulundurularak demek ki hiç birşey boş değildir. Yönetim Kurulu'ndaki arkadaşlarımız,sorumluluk alan arkadaşlarımız,gönül veren üyelerimiz , manevi abilerimiz ve ablalarımız burada tekrardan ellerinden geleni yapacaklardır. Son olarak , 28 Kasım Pazar Günü Askerlik Eğlenceme Tüm Dostlar Davetlimdir. SANATÇILAR ; ___________________________________ BİNALİ ÇOBAN (Davul-Zurna Ekibi) ÇİFTÇİ KARDEŞLER ERCAN SÖYLEMEZ GRUP ÇİNKO GENÇ İMRANLILAR OLUŞUMU TÜRKÜ GRUBU KAMİL-DİLEK YILDIZ KENAN ŞENGÜL KARDEŞLER MERT KARAKUŞ ÖZGÜR AKDEMİR SÜLEYMAN TURAN SOSO KARDEŞLER(Davul-Zurna Ekibi) SÖYLEMEZ KARDEŞLER TÜLAY MACİRAN VE SÜPRİZ SANATÇILAR Açılış İkamet Ettiğim Evde olacak ; Tarih :28 Kasım Pazar 2010 Saat : 12:00- 13:00 Adres : Gülensu Mahallesi Mesut Cad.İmranlı Sokak No :19/3 Gülsuyu - Maltepe / İstanbul Kapanış İmranlı Kapıkaya Derneğinde Olacak ; Tarih : 28 Kasım Pazar 2010 Saat : 13:30-18:00 Adres : Tülin Cad.Candan Sok.No :104 Zümrütevler -Maltepe / İstanbul Yardım ve Katkılarından Dolayı , Kapıya Dernek Başkanı Hasan Solmaz'a ,Genç İmranlılar Oluşumu Üyeleri'ne,Sanatçı Dostlarıma ,Davul -Zurna Ekiplerimize,Tesisat için Yasar Sarak'a Teşekkürlerimi Sunarım. Saygılarımla. O ŞİMDİ ASKER : ) Konu Uğur Deliktaş tarafından (11-23-10 Saat 18:42 ) değiştirilmiştir.. |
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için Uğur Deliktaş kullanıcısına teşekkür eden 15 üyemiz: |
|
|
#2 | |||||||
![]()
|
Kardeşim benim sağ salim gidip hayırlısıyla bitir ve aramızda kaldığın yerden tekrardan başla..
Eksikliğini gelene kadar hissedeceğiz.. Bizim için çok değerlisin.. Seni anlatacak kelimeleri bulmak imkansız sözün hası seni çok seviyoruz... Her zaman varol...
|
|
| Bu mesaj için inci Bakan kullanıcısına teşekkür eden 10 üyemiz: |
|
|
#3 | ||||||
![]()
|
dost, kardeş ,arkadaş ,gülüşene kurban senin
sen herbişeysin iyiki varsın yeğen.seni çok seviyoruz.pazar günü orda olcaz.
♥ Fani dünyanın baki padişahı değiliz. Biz parçalanmış gönül hırkalarını yamar dikeriz. Biz dostlarla ağlar dostlarla güleriz. ♥ İnsan tükenir mi bilmem ama İnsanların en çok tükettiği şey yine insan, bunu biliyorum.... |
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için Firdevs Şahin kullanıcısına teşekkür eden 10 üyemiz: |
|
|
#4 | ||||||
![]()
|
Yeter arkadaş hüzünlü cümleler kurmayı bırak sen büyük Baskan,sın....
|
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için Alikarahan kullanıcısına teşekkür eden 8 üyemiz: |
|
|
#5 | ||||||
![]()
|
Gidisin suskun olacak ama gelisin muhtesem olacak diye düsünüyorum.Hayirli Teskereler Büyük Baskan...
|
|
|
| Bu mesaj için Ali Gülgez kullanıcısına teşekkür eden 9 üyemiz: |
|
|
#6 | ||||||
|
Kadınlar Kolu ![]()
|
Tez zamanda sevdiklerinin ve bizlerin arasına dönmen dileğiyle..yolun açık olsun kardeşim...
![]()
|
|
| Bu mesaj için pınar med kullanıcısına teşekkür eden 9 üyemiz: |
|
|
#7 | |||||||
![]()
|
Canım seni seviyorum.. Hayırlısıyla biran önce git ve gel .. En Büyük Asker Bizim Asker... Bu Asker Gidecek Geri Gelecek
![]() ![]() |
|||||||
|
|
|
| Bu mesaj için Alev Teber kullanıcısına teşekkür eden 10 üyemiz: |
|
|
#8 | |||||||
|
Yönetim Kurulu Başkanı ![]()
|
Hayırlısıyla git gel allah yardımcın olsun sayılı gün gelip gecer.gitmeden melemenmi yesek
![]() senn hakkında bişey dememe gerek yok kardeş gibiyiz senin yerin bende farklı seni cok severim ape ![]() |
|||||||
|
|
|
| Bu mesaj için Ercan Alkurt kullanıcısına teşekkür eden 9 üyemiz: |
|
|
#9 | ||||||
![]()
|
canım, kuzenciiim , uğur böcüğüüüm (:
sağ sağlim git gel seni çok özlicezzz ![]() |
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için Tülay Yıldız kullanıcısına teşekkür eden 9 üyemiz: |
|
|
#10 | ||||||
![]()
|
iki sag ıkı soll demeden ne olsa bıtıyor hemen askerlıkk saka saka bıtmıyorrr ugur cumm sen askerde ken bırdala yaptıgımız gıbı sanada yapacazz BİTERMII BE UGURR:
![]() dıyecezz sana neyse pazar günü sana dıyecek cokk seyım var ne olsaa şimdıden hayırlıı nöbetler seyy teskereler olacaktı gercıı sen ordada baskan olursun yüce rapbim senı baskan olasın dıye yaratmıs ![]() ![]()
|
|
| Bu mesaj için AyHaNn... kullanıcısına teşekkür eden 8 üyemiz: |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|