Genç İMRANLILAR  

Anasayfa Kadın Komisyonumuz RADYO İSTEK Bugünki Mesajlar İmranli.Fm Dj'leri Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   Genç İMRANLILAR | SERBEST BÖLÜM | Kültürel Etkinlikler

Kültürel Etkinlikler Konser, Şenlik, Piknik, Tiyatro gibi duyurularınızı buradan yapabilirsiniz

Seçenekler Stil
Alt 01-30-12, 09:47   #1
Caner Alkurt

Caner Alkurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 4721
Tecrübe Puanı: 1189 Caner Alkurt has a reputation beyond reputeCaner Alkurt has a reputation beyond reputeCaner Alkurt has a reputation beyond reputeCaner Alkurt has a reputation beyond reputeCaner Alkurt has a reputation beyond reputeCaner Alkurt has a reputation beyond reputeCaner Alkurt has a reputation beyond reputeCaner Alkurt has a reputation beyond reputeCaner Alkurt has a reputation beyond reputeCaner Alkurt has a reputation beyond reputeCaner Alkurt has a reputation beyond repute
Standart Awaz Ahmed İstanbul Konseri - 16 Şubat 2012

16 Şubat 2012 Perşembe 20:00 - 02:00

Düşler Sokağı Türkü Evi
Bağdat Caddesi. Özdericiler İşhanı No:433/D
Maltepe / İstanbul
Rezervasyon Tel. No: 0216 459 19 99 - 0535 422 87 12
Menajer : Beliz Kızıldağ - 0538 361 18 60

Alt 01-30-12, 11:29   #2
Alikarahan

Alikarahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 3639
Tecrübe Puanı: 439 Alikarahan is a splendid one to beholdAlikarahan is a splendid one to beholdAlikarahan is a splendid one to beholdAlikarahan is a splendid one to beholdAlikarahan is a splendid one to beholdAlikarahan is a splendid one to beholdAlikarahan is a splendid one to beholdAlikarahan is a splendid one to beholdAlikarahan is a splendid one to beholdAlikarahan is a splendid one to beholdAlikarahan is a splendid one to behold
Standart Cevap: Awaz Ahmed İstanbul Konseri - 16 Şubat 2012

Kimi dinliyceğimizi şasırdık hadi hayırlısı yurdum insanı yetenekli maşaallah
Alikarahan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu mesaj için Alikarahan kullanıcısına teşekkür eden 5 üyemiz:
Alt 01-30-12, 12:30   #3
Ercan Alkurt
Yönetim Kurulu Başkanı

Ercan Alkurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 4772
Tecrübe Puanı: 732 Ercan Alkurt has much to be proud ofErcan Alkurt has much to be proud ofErcan Alkurt has much to be proud ofErcan Alkurt has much to be proud ofErcan Alkurt has much to be proud ofErcan Alkurt has much to be proud ofErcan Alkurt has much to be proud ofErcan Alkurt has much to be proud ofErcan Alkurt has much to be proud ofErcan Alkurt has much to be proud ofErcan Alkurt has much to be proud of

Ben düşlere küsüm....
Ercan Alkurt isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu mesaj için Ercan Alkurt kullanıcısına teşekkür eden 5 üyemiz:
Alt 01-30-12, 12:33   #4
Caner Alkurt

Tecrübe Puanı: 1189 Caner Alkurt has a reputation beyond reputeCaner Alkurt has a reputation beyond reputeCaner Alkurt has a reputation beyond reputeCaner Alkurt has a reputation beyond reputeCaner Alkurt has a reputation beyond reputeCaner Alkurt has a reputation beyond reputeCaner Alkurt has a reputation beyond reputeCaner Alkurt has a reputation beyond reputeCaner Alkurt has a reputation beyond reputeCaner Alkurt has a reputation beyond reputeCaner Alkurt has a reputation beyond repute

ben de eylüle (:
Alt 02-06-12, 14:25   #5
belcen

Üye No: 3851
Tecrübe Puanı: 0 belcen has much to be proud ofbelcen has much to be proud ofbelcen has much to be proud ofbelcen has much to be proud ofbelcen has much to be proud ofbelcen has much to be proud ofbelcen has much to be proud ofbelcen has much to be proud ofbelcen has much to be proud ofbelcen has much to be proud ofbelcen has much to be proud of

SEVGİLİ İMRANLILI GENÇ DOSTLARIM) BELİZ KIZILDAĞ BEN... TANIMAYANLAR İÇİN SÖYLÜYORUM KARATAŞLIYIM...ORGANİZASYON VE MENAJERLİK İŞİYLE UĞRAŞIYORUM...
16 ŞUBAT 2012 PERŞEMBE GÜNÜ MALTEPE DÜŞLER SOKAĞINDA GERÇEKLEŞECEK OLAN KONSERİ BEN ORGANİZE ETTİM HEPİNİZİN DESTEKLERİNİ CANIGÖNÜLDEN BEKLİYORUM..ŞİMDİDEN KATILACAK VEYA KATILAMAYACAK TÜM DOSTLARIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM...GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE...SEVGİLER...
belcen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu mesaj için belcen kullanıcısına teşekkür eden 10 üyemiz:
Alt 02-10-12, 10:04   #6
Caner Alkurt

16 Şubat'ta görüşmek üzere (:
işten çıkabilirsem yani (:
Alt 02-17-12, 05:00   #7
Vural KOÇARSLAN

Üye No: 4648
Tecrübe Puanı: 0 Vural KOÇARSLAN has much to be proud ofVural KOÇARSLAN has much to be proud ofVural KOÇARSLAN has much to be proud ofVural KOÇARSLAN has much to be proud ofVural KOÇARSLAN has much to be proud ofVural KOÇARSLAN has much to be proud ofVural KOÇARSLAN has much to be proud ofVural KOÇARSLAN has much to be proud ofVural KOÇARSLAN has much to be proud ofVural KOÇARSLAN has much to be proud ofVural KOÇARSLAN has much to be proud of

Alıntı:
Ercan Alkurt´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben düşlere küsüm....
Selam Canlar... Dostlar...

Ben Düşler Sokağı Türkü Evi İşletmecisi; bir çoğunuzun Zurnacı ÇİNKO olarak bildiği Kevenli Köyünden Dursun KOÇARSLAN' ın oğlu Vural...

Ercancım; Neden düşler Sokağına küssün? sevgili akrabam, sevgili kardeşim...

Bir kaç soru daha sormak istiyorum;

Neden bizler bir yere gelemiyoruz, yada bir şey sahibi olamıyoruz? bunu G.İ.O Başkanı olarak hiç düşündünmü?

Veya 5000 kişi gibi kayıtlı üyen varken neden 20 kişi ile toplantı yaptığını hiç düşündünmü?

Bir etkinlik yapıldığı zaman ki... İmranlı' gençliğinin %75 i istanbuldayken neden yeterli çoğunluğu sağlıyamıyorsunuz? Hiç düşündünmü sevgili dostum Ercan...

''Ben Düşlere küsüm'' demek; orada, yani; ailenin mekanında kötü bir şey yaşadığın anlamına gelmektedir... Ne yaşadın sevgili dostum?

Bu kadar kötü ne yaşadınki; etrafımızdaki dostlarımıza, kardeşlerimize '' ben oraya gitmiyorum, bize orada iyi geçirdiler... Sizde gitmeyin...'' diye mesaj atıyorsun? Bu hakkı nereden buluyorsun?

''Bize yi geçirdiler'' dediğin geceyi sana hatırlatim sevgili ailemin bir parçası, sayın başkanım...

24 Kişilik bir grup mekanıma geldiniz... Eğlence, yeme, içme, alkol dolu bir gece yaşadınız...
24 Kişilik bir grubun toplam hesabı (normal hesabın altında hesaplama yapılmıştır) 1250 TL civarı idi... Ve ben bir İmranlı genci olarak; siz sevgili dostlarıma, ''Hesap 1250 ama siz, kendinizin uygun gördüğünüz ödemeyi yapın diye; seninle, Canerle, Nihatla bir görüşme yaptık... Hatırlarsın herhalde...

Ve siz bu görüşme üzerine 1060 TL ödeme yaptınız...

Ercancım; sevgili dostum... Sen hiç Türkü bara gittin mi daha önce?

Diğer barlara ait fiyat bilgisine sahipmisin?

Bu yaptığım sence Ercancım; hesap geçirme işlemimidir?

Gerçi sana sormam hata; ben senin dışındaki tüm dostlarıma soruyorum...

Sevgili dostlar, ben nerede yanlış yapmışımda; sevgili kardeşim Ercan herkese, her platformda Düşler Sokağı Türkü Evine gitmeyin diye reklam yapıyor?

Ercan; bu bir Başkan'a hiç yakışmadı...

Yukarıda bir soru sordum... Biz neden bir yere gelemiyoruz?

İşte cevabı; Biz İmranlılar olarak... ki bu gerçek Alevi toplumunu da yansıtmakta; birbirimizin kuyusunu kazmaktan bir yere gelemiyoruz...

Ben Vural KOÇARSLAN olarak; çok milliyetçi bir insanımdır... Kendi canıma, kanıma; gerekirse her şeyimi veririm...

Düşler Sokağı Türkü Evinin 8 aydır işletmecisiyim... Düşler sokağı benim evim... Evimin kapısı; yüreği temiz olan, adam olan herkese sonuna kadar açık...

Mekanıma gelen veya gelmeye tüm dostlarıma şükranlarımı sunarım...

Bana ulaşmak isteyen dostlarım;

[Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...]

[Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...]

İş tel: 216 459 19 99

GSM : 535 422 87 12

Adres ve numaralardan ulaşabilirler...

Saygılarımla...

Vural KOÇARSLAN
Vural KOÇARSLAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-17-12, 12:33   #8
Ercan Alkurt
Yönetim Kurulu Başkanı

Ercan Alkurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 4772
Tecrübe Puanı: 732 Ercan Alkurt has much to be proud ofErcan Alkurt has much to be proud ofErcan Alkurt has much to be proud ofErcan Alkurt has much to be proud ofErcan Alkurt has much to be proud ofErcan Alkurt has much to be proud ofErcan Alkurt has much to be proud ofErcan Alkurt has much to be proud ofErcan Alkurt has much to be proud ofErcan Alkurt has much to be proud ofErcan Alkurt has much to be proud of

sevgili vuralcım:şunu söyleyim ilk başta ben kimseye gitmeyin demedim ben gitmiyom dedim deseydim cevremdeki arkadaşlarımın hiç biri gelmezdi bu meseleden sonra gelen cok oldu sadece ben gelmedim.kimseye mesajda atmadım kimsenn ekmegiyle oynayacak degilim bunları tam detaylı ögrenmeden benle konuşmadan başkalarının lafına bakarak dinleyerek yargılaman ve yazman yanlış bence.ama dogruluk payı olan ben şunu dedim gecirdiler hasapdan ve dogruda yalan degil yane ben gitmem dedim kimseye gitmeyin vs demedim.ve bununla ilgili hiç bir yere yazı msj vs yazmadım.zorunlu kalmadıkca gitmem dedim dün için davet edildim ama oruçluydum hızırdı gelmemde pek uygun olmazdı diye düşünüyordum.sayın dursun beydilli zamanındada cok gelirdik yaklaşık her dogum gününü orda kutladık.sen bizi yanlış tanımışsın başkaların konuşmalarına bakıpda yargılıyon baya doldurmuşlar seni tahmin ediyorum kimin sana söyledigini sana msjı gösteren arkadaş getirsin bizede göstersin veya numarasını alıp arasaydın bakalım benmiyim?
Ercan Alkurt isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu mesaj için Ercan Alkurt kullanıcısına teşekkür edenler:
Alt 02-17-12, 14:29   #9
Vural KOÇARSLAN

Tecrübe Puanı: 0 Vural KOÇARSLAN has much to be proud ofVural KOÇARSLAN has much to be proud ofVural KOÇARSLAN has much to be proud ofVural KOÇARSLAN has much to be proud ofVural KOÇARSLAN has much to be proud ofVural KOÇARSLAN has much to be proud ofVural KOÇARSLAN has much to be proud ofVural KOÇARSLAN has much to be proud ofVural KOÇARSLAN has much to be proud ofVural KOÇARSLAN has much to be proud ofVural KOÇARSLAN has much to be proud of
Thumbs down Cevap: Awaz Ahmed İstanbul Konseri - 16 Şubat 2012

Alıntı:
Ercan Alkurt´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sevgili vuralcım:şunu söyleyim ilk başta ben kimseye gitmeyin demedim ben gitmiyom dedim deseydim cevremdeki arkadaşlarımın hiç biri gelmezdi bu meseleden sonra gelen cok oldu sadece ben gelmedim.kimseye mesajda atmadım kimsenn ekmegiyle oynayacak degilim bunları tam detaylı ögrenmeden benle konuşmadan başkalarının lafına bakarak dinleyerek yargılaman ve yazman yanlış bence.ama dogruluk payı olan ben şunu dedim gecirdiler hasapdan ve dogruda yalan degil yane ben gitmem dedim kimseye gitmeyin vs demedim.ve bununla ilgili hiç bir yere yazı msj vs yazmadım.zorunlu kalmadıkca gitmem dedim dün için davet edildim ama oruçluydum hızırdı gelmemde pek uygun olmazdı diye düşünüyordum.sayın dursun beydilli zamanındada cok gelirdik yaklaşık her dogum gününü orda kutladık.sen bizi yanlış tanımışsın başkaların konuşmalarına bakıpda yargılıyon baya doldurmuşlar seni tahmin ediyorum kimin sana söyledigini sana msjı gösteren arkadaş getirsin bizede göstersin veya numarasını alıp arasaydın bakalım benmiyim?
Ne yazıkki sendin sayın başkanım...
Bunu en yakın ortak arkadaşlarımızdan eyyit ettik...

Ama emin ol; yapacağın her etkinlikte eskiden olduğu gibi yine ailemle arkandayız...

Ne güzel demiş Pir Sultan Abdal... ''Dostun bir tek gülü yareler beni...''

Kendine iyi bak...
Alt 02-18-12, 05:20   #10
Vural KOÇARSLAN

Thumbs up Cevap: Awaz Ahmed İstanbul Konseri - 16 Şubat 2012

Elbetteki ''et tırnaktan ayrılmaz'' Birdal kardeşim... Öncelikle mekanıma gelerek; göstermiş olduğunuz erdemli tavırdan dolayı size teşekkür ederim. Herkes hatasını bildiğine göre; artık bize düşen gereken birliği sağlamaktır...Birlikten kuvvet doğar... Biz İmranlı halkı, hepimiz bir aileyiz... Ve eminim ki ailemiz içinde biz dürüst ve samimi olduğumuz sürece her sorunun üstesinden rahatlıkla geliriz... G.İ.O için verilecek her görevde üzerime düşeni yapacağımdan emin olabilirsiniz... Ayrıca, Öncelikle; Birdal Çoban olmak üzere, Caner Alkurt ve Nihat Karakuş' a teşekkürlerimi sunarım... Tüm imranlılı dostlarıma sevgiler, saygılar...
Bu mesaj için Vural KOÇARSLAN kullanıcısına teşekkür eden 4 üyemiz:

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil