|
|
#1 | ||||||
![]()
|
Babalar İçin...
Felek utansın! Yıldızlar gece boşuna yansın... Güneş de hep aynı güneş, Sıcaklığı beynime dayansın... Oğlum da kendini ne sanırsa sansın! Nasıl ki ben senin için yok isem, Sen de benim için olmayansın! Babalar babalar günü, Oğlu kızı olan içindir... Yoksa, sanki çabalar günü Gariplik de garip olan içindir... Bir de 'garipler günü' olsa, Garip garipdir işte! ... Geçmişte bir zamanlar ünü de olsa, Garip garipdir işte... Biz de gariplikten nasip alırdık, Derdik, bizimki de bu işte! Oğlum bir gün sen de baba olursun, O zaman anlarsın baba nedir? Az çok sen de bir çaba bulursun, O zaman anlarsın baba nedir? ************************************************ Yarın özel birgün... bu günler aslında vesiledir bizler için... Bizim için çok değerli olan , canımızın bir parçası olan , canımız kadar sevdiğim , babalarımız için ayrılan özel ve güzel bir gün... Tüm babalarımızın babalar günü kutlu olsun!.... Onlar iyi ki var evimizin ve başımızın tacı onlar!...
|
|
| Bu mesaj için *SiBeL* kullanıcısına teşekkür eden 14 üyemiz: |
|
|
#2 | ||||||
![]()
|
Baba sığmazsın bilirim bir kaç mısraya, anlatmak isterim seni dünyaya, acelen neydiki uçtun semaya, mezarının başında ağlarım baba, gururu sevgiyi senden öğrendim, mis gibi kokunu özledim baba, bu kadar genç yaşda ölmemeliydin, hasretin ciğerimi deliyor baba, bu kadar acıya nasıl dayandın, sabırlı olmayı öğrettin baba, bu koca dünyaya neden sığmadın, geride bıraktın bizleri baba, hastane yolları kaderin oldu, yanında biz varız üzülme baba, o kanser illeti ecelin oldu, mevladan ümitler kesilmez baba, sen gittin kimsemiz kalmadı şimdi, bizi terketmeye hakkın yok baba, dostum dediklerin düşmandır şimdi, iyiki namerdi görmedin baba, ağlarım gizlice sensiz günlerde, faydasız bilirim ağlamak baba, yaşamak isterdin sende bizlerle, sensizken mutsuzuz inanki baba, siğaran elinde kaşların çatık, nasılda sevDİğini gizlerdin baba, bir dilim ekmeğe soğanı katık, çayıda çok fazla severdin baba, Şenol Mersin
|
|
| Bu mesaj için *SiBeL* kullanıcısına teşekkür eden 11 üyemiz: |
|
|
#3 | |||||||
![]()
|
Tüm babaların ve baba adayların bu özel günü kutlu olsun… sahip olduğum en iyi arkadaşım benümmmmmmm
![]() bu arada anneler günü kadar hatırlanmıyo bu özel gün diye düşünüyorum ![]()
|
|
|
| Bu mesaj için *fefe* kullanıcısına teşekkür eden 11 üyemiz: |
|
|
#4 | ||||||
|
Başkan Yard. ![]()
|
Geçen seneki babalar gününü anımsadım birden
O günden beri bu günden nefret ediyorum![]()
|
|
| Bu mesaj için Birdal Çoban kullanıcısına teşekkür eden 6 üyemiz: |
|
|
#5 | ||||||
![]()
|
20 yıldır yaşayamıyorum bu duyguyu
halen özlüyorum hemde çok paylaşılacak o kadar çok şeyimizin olduğuna inanıyorum ki herkesin babalar günü ktlu olsun |
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için AKTAŞ kullanıcısına teşekkür eden 9 üyemiz: |
|
|
#6 | |||
|
Babam.....Nasıl özledim seni, gülüşünü, şakalarını, kokunu,sesini.....37 gün oldu sen gideli...Yarın Babalar Günü....yine kutlayacağım babalar gününü...Tek fark, ellerini değil toprağını öpeceğim BABA.....
![]() |
|||
|
| Bu mesaj için kullanıcısına teşekkür eden 12 üyemiz: |
|
|
#7 | |||||||
![]()
|
babası hayatta olup da okadar kıymetini bilmeyen insan var ki babalarınızın kıymetini bilin...
yokluğunda öyle bi arıyorsunuz ki tıpkı benim gibi sadece babalar gününüz değil hergününüz özlem içinde geçiyor.. ![]() ![]() ![]()
|
|
|
| Bu mesaj için nuray1592 kullanıcısına teşekkür eden 10 üyemiz: |
|
|
#8 | ||||||
![]()
|
tüm babaların babalar gününü kutlu olsun
|
|
| Bu mesaj için ceritli kullanıcısına teşekkür eden 3 üyemiz: |
|
|
#9 | ||||||
![]()
|
TUM BABALARIN BABALAR GÜNÜ KUTLU OLSUN
BUYUK BABALARIMIN ELLERINDEN ÖPERİM![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
| Bu mesaj için bahadunlu kullanıcısına teşekkür eden 3 üyemiz: |
|
|
#10 | ||||||
![]()
|
babalar günü kutlu olsun.hemde çocuklarından dolayı gururlu olsun.
|
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için azk65 kullanıcısına teşekkür eden 4 üyemiz: |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| babalar |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |