![]() |
| Anasayfa | Kadın Komisyonumuz | RADYO İSTEK | Bugünki Mesajlar | İmranli.Fm Dj'leri | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|||||||
| Yönetim Kurulu | Türkü Grubumuz | Halk Oyunları Ekibimiz | Tiyatro Ekibimiz | Semah Ekibimiz | Bayan Futbol Takımımız | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||||||
|
Yönetim Kurulu ![]()
|
Sivas ve İmranlı'nın En büyük Arşivi ve Gençlik Örgütlenmesi : Genç İmranlılar Oluşumu Kuruluş : 2007 Bahtiyar(Yağmuralan) Köy Resimleri- 2009 Konu Uğur Deliktaş tarafından (10-26-09 Saat 21:44 ) değiştirilmiştir.. |
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için Uğur Deliktaş kullanıcısına teşekkür eden 3 üyemiz: |
|
|
#2 | |||||||
![]()
|
İçimden bir ses bu köyün ilkbaharda çok şirin olduğunu söylüyor.
|
|||||||
|
|
|
| Bu mesaj için RızaÖzdemir kullanıcısına teşekkür eden 2 üyemiz: |
|
|
#3 | |||||||
![]()
|
ahh şu köylere bi ben gidemedimm bee Baba götür beni köye
![]()
Biz sevecek kadar cearetli değiliz "AŞK".. Gelemedik senin şehrine korkaklığımızın bedelini yaşıyoruz kıyılarında.. Sadece tutsağım sana..kimi güldürdünKİ geleyim sana.. Korkuyorum Azrail gibisin biliyorum canımı alırsın. Bak sen benim için dallarını bile kıramıyosun koca ağaçların!!! Kime güveneyim sen söyle hadi "AŞK" Avucumda saklı mutluluk..kime güveneyim... Korkmuyosan? Gercekten göze aldıysan herşeyi hadi; GEL DE GELİM O ZAMAN
|
|||||||
|
|
|
| Bu mesaj için Nazan kullanıcısına teşekkür eden 2 üyemiz: |
|
|
#4 | |||||||
![]()
|
Benden söylemesi sizin köyde ilkbahar da bir başka güzel.
|
|||||||
|
|
|
| Bu mesaj için RızaÖzdemir kullanıcısına teşekkür eden 2 üyemiz: |
|
|
#5 | |||||||
![]()
|
aman aman kıskandırmayamı çalışıyorsun sen bizim köye olan zaafın ne senin bakim
![]() Ugur baba götür köye benii ![]() ![]() bak bu rızo kıskandıryor benii![]()
Biz sevecek kadar cearetli değiliz "AŞK".. Gelemedik senin şehrine korkaklığımızın bedelini yaşıyoruz kıyılarında.. Sadece tutsağım sana..kimi güldürdünKİ geleyim sana.. Korkuyorum Azrail gibisin biliyorum canımı alırsın. Bak sen benim için dallarını bile kıramıyosun koca ağaçların!!! Kime güveneyim sen söyle hadi "AŞK" Avucumda saklı mutluluk..kime güveneyim... Korkmuyosan? Gercekten göze aldıysan herşeyi hadi; GEL DE GELİM O ZAMAN
|
|||||||
|
|
|
| Bu mesaj için Nazan kullanıcısına teşekkür eden 2 üyemiz: |
|
|
#6 | ||||||
|
Yönetim Kurulu ![]()
|
|
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için Uğur Deliktaş kullanıcısına teşekkür eden 2 üyemiz: |
|
|
#7 | |||||||
![]()
|
baba götür diyorummm ...
bak nefesimi tutarım ![]() ![]() ![]()
|
|||||||
|
|
|
| Bu mesaj için Nazan kullanıcısına teşekkür edenler: |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|