![]() |
| Anasayfa | Kadın Komisyonumuz | RADYO İSTEK | Bugünki Mesajlar | İmranli.Fm Dj'leri | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|||||||
| Yönetim Kurulu | Türkü Grubumuz | Halk Oyunları Ekibimiz | Tiyatro Ekibimiz | Semah Ekibimiz | Bayan Futbol Takımımız | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||||||
![]()
|
izmir de ikamet eden değerli kardeşimiz özgür soylu (karşıyaka taraftarı) balıkkesirde pompalı tüfekle hakkı rahmetine kavuşmuştur bugün toprağa verildi özgür soylu sivas imranlıdır ailesine baş sağlığı diliyorum
|
||||||
|
|
|
|
|
#2 | ||||||
![]()
|
Kirvemizin yeğenini olmaktadır Özgür'ü 12 yıl önce bir düğünde görmüştüm.Nenesi kapımahmut köyündendir....
|
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için kızılırmak kullanıcısına teşekkür edenler: |
|
|
#3 | ||||||
![]()
|
allah rahmet eylesin ,anneminde uzaktan akrabasıydı..
![]() |
||||||
|
|
|
|
|
#4 | ||||||
![]()
|
Allah rahmet eylesin
Tüm kötülüklerden ve kötülük yapmak isteyen insanlardanda uuzak eylesin Yakınlarına sabır diliyorum.
|
|
|
|
#5 | |||||||
![]()
|
gerizekalı maganda biri yüzünden gencecik bir insan öldü.allah rahmet eylesin.umarım bi daha böyle bir olay yaşanmaz
|
|
| Bu mesaj için sibel kullanıcısına teşekkür edenler: |
|
|
#6 | |||||||
![]()
|
Ölene Allahtan rahmet yakınlarınada baş sağlığı diliyorumm
çok üzücü gerçekten![]()
|
|
|
| Bu mesaj için wolkan kullanıcısına teşekkür edenler: |
|
|
#7 | |||||||
![]()
|
allah rahmet eylesin......
|
|||||||
|
|
|
| Bu mesaj için zülfiye kullanıcısına teşekkür edenler: |
|
|
#8 | ||||||
![]()
|
aiLesi,yakınLarı ve karşıyaka camiasının başısağolsun.cenazede göztepe,karşıyaka,altay ve buca taraftarları yanyana omuz omuzaydı.artık bu acı olaylara bi son werme zamanın geldiğinin herkes farkında.. spor müsabakaları yüzünden kimsenin yüreği,canı yanmasın artık... yeter uL@n !
|
|
| Bu mesaj için ç@rşı kullanıcısına teşekkür edenler: |
|
|
#9 | |||||||
![]()
|
Öncellikle başımız sağolsun tüm yakınlarına taziyelerimi bildiririm. Bu tür sebepten insanları katleden zihnittide şidetle kınıyorum......
|
|||||||
|
|
|
|
|
#10 | |||||||
![]()
|
Başta ailesi olmak üzere bütün yakınlarının ve karşıyaka camiasının başı sağolsun..
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|