![]() |
| Anasayfa | Kadın Komisyonumuz | RADYO İSTEK | Bugünki Mesajlar | İmranli.Fm Dj'leri | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|||||||
| Yönetim Kurulu | Türkü Grubumuz | Halk Oyunları Ekibimiz | Tiyatro Ekibimiz | Semah Ekibimiz | Bayan Futbol Takımımız | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |||||||
![]()
|
BAYRAM DEMEK
SEVDİKLERİMİZ İLE BİRLİKTE OLMAK DEMEK... Zamansızlıktan vakit ayıramadığımız, özlediğimizi bile söylemeye fırsat bulamadığımız, görünce belki de ağlayacağımız, "ne kadar büyümüş, ne kadar değişmiş, ne kadar yaşlanmış" diyeceğimiz ihmal ettiklerimize sarılmak demek... Şimdiki bayramlar bizim çocukluğumuzdaki gibi olmasa bile, anne ve babalarımıza yalnız olduklarını hissettirmemek gerek. Bayram demek, günümüzde tatil anlamına gelse bile, aslında bayram demek, en sevdiklerimize sıkı sıkı sarılmak demek. Doya doya geçireceğiniz, tadı damağınızda kalacak iyi bayramlar diliyorum ![]() |
|||||||
|
|
|
| Bu mesaj için *fefe* kullanıcısına teşekkür eden 5 üyemiz: |
|
|
#2 | |||||||
![]()
|
yaa sahi biz seni unuttuk fefecan bugün senin günün....bide çalışıyosun....senin ve tüm arifelerin arife günü kutlu olsun.....
![]() ![]() ![]() |
|||||||
|
|
|
| Bu mesaj için emrahozcan58 kullanıcısına teşekkür edenler: |
|
|
#3 | |||||||
|
Başkan Yard. ![]()
|
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
#4 | |||||||
![]()
|
|
|||||||
|
|
|
|
|
#5 | ||||||
![]()
|
arkadaşlar hepinizin kurban bayramı kutlu olsun umarım iyi bir bayram olur ülke genelinde
KARATAŞ @DeM @KB@$ Ateşten zehrini tattım bu okun, Bir anda kül etti can elmasımı. Sanki burnum değdi burnuna yokun, Kustum, öz ağzımdan kafatasımı. Bir bardak su gibi çalkandı dünya; Söndü istikamet, yıkıldı boşluk. Al sana hakikat, al sana rüya! İşte akıllılık, işte sarhoşluk! |
||||||
|
|
|
|
|
#6 | |||||||
![]()
|
Alıntı:
![]()
KARATAŞ @DeM @KB@$ Ateşten zehrini tattım bu okun, Bir anda kül etti can elmasımı. Sanki burnum değdi burnuna yokun, Kustum, öz ağzımdan kafatasımı. Bir bardak su gibi çalkandı dünya; Söndü istikamet, yıkıldı boşluk. Al sana hakikat, al sana rüya! İşte akıllılık, işte sarhoşluk! |
|||||||
|
|
|
| Bu mesaj için baysayi kullanıcısına teşekkür edenler: |
|
|
#7 | ||||||||
![]()
|
Alıntı:
![]() ![]() abi saol ya benim günümü hatırlayan biri oldu tşk ederim![]() çalışıom maaleseff yaa![]() geliom el öpmeye ama para istiom yok öle şekerle falan kandıramazsın beni ver adresini çabuk bakim![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Konu *fefe* tarafından (12-19-07 Saat 10:36 ) değiştirilmiştir.. |
||||||||
|
|
|
|
|
#8 | ||||||||
![]()
|
Alıntı:
cane sen avrupa yakasındaymışsın...uzak olmasan adres sölerdim....sana birinden çok selam getirdim...anladın sen onu...inşallah kısmet olursa bi gün görüşüzür.... ![]() ![]() ![]() |
||||||||
|
|
|
|
|
#9 | ||||||||
![]()
|
Alıntı:
anladım ben onu aldım selamını![]() ![]() inşallah görüşürüzz emrah abiiii.. bendende çok slm götürürsünn olmamı....![]() Konu *fefe* tarafından (12-19-07 Saat 10:59 ) değiştirilmiştir.. |
||||||||
|
|
|
|
|
#10 | |||||
|
Yasaklı
|
Gencimranlilar İyi Bayramlar ve İyi Tatiller
diliyorum hepinize... |