![]() |
| Anasayfa | Kadın Komisyonumuz | İMRANLI FM RADYO | Bugünki Mesajlar | İmranli.Fm Dj'leri | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|||||||
| Yönetim Kurulu | Türkü Grubumuz | Halk Oyunları Ekibimiz | Tiyatro Ekibimiz | Semah Ekibimiz | Bayan Futbol Takımımız | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||||||
![]()
|
biz aslen karacaörenliyiz ama annem divriğili. ben çok severim divriği. zaten ulu camiye yakın oturuyoruz... oranın tarihi güzelliğide bi başka güzel yaw..
|
||||||
|
|
|
|
|
#2 | |||||||
![]()
|
ebru divriğli sayılırsın ha evt çok bahsettiler ulu camiden dumuştum yaw zaten 12 ki yaşına kadar köydeydim ondan sonra bidaha gitmedim yaw sivas olsunda neresi olursa olsun her yeri birbirinden güzel dimi ebru
![]() |
|||||||
|
|
|
|
|
#3 | ||||||
![]()
|
evet öyle sevgili önder... nereli olursak olalım özümüzü inkar etmeyelimde...
|
||||||
|
|
|
|
|
#4 | ||||||
![]()
|
birde sivaslıysan özünden geçemezsin zaten sivaslı olmak bi ayrıcalık bence gurur verici
|
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için doomx_okan_58 kullanıcısına teşekkür edenler: |
|
|
#5 | ||||||
![]()
|
merhabalar ben yeni üye oldum gezerken divriği yazısını gördüm ve girdim içeri canlar ben divriği doğumluyum ama hiç görmedim ama bir gün gelip gezeceim doğduğum memleketimi çok merak ediyorum saygılar sevgiler
![]() |
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için cem_cem kullanıcısına teşekkür eden 2 üyemiz: |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| bende, divriğili, sayılırım |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |