![]() |
| Anasayfa | Kadın Komisyonumuz | RADYO İSTEK | Bugünki Mesajlar | İmranli.Fm Dj'leri | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|||||||
| Yönetim Kurulu | Türkü Grubumuz | Halk Oyunları Ekibimiz | Tiyatro Ekibimiz | Semah Ekibimiz | Bayan Futbol Takımımız | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||||||
|
Başkan Yard. ![]()
|
Buraya yorumlarınızı yazabilirsiniz.
|
|
| Bu mesaj için Birdal Çoban kullanıcısına teşekkür eden 3 üyemiz: |
|
|
#2 | |||||||
![]()
|
sevgili binali amca ve birdal canın üstünde çalanını görmedim.Yani benim köylüm diye söylemiyorum
Konu kemal tarafından (09-09-07 Saat 13:46 ) değiştirilmiştir.. |
|||||||
|
|
|
| Bu mesaj için kemal kullanıcısına teşekkür eden 3 üyemiz: |
|
|
#3 | |||||
|
Yasaklı
|
Gercekten cok başarılılar. Allah yollarını acık etsin...
|
|||||
|
|
|
| Bu mesaj için serpil kullanıcısına teşekkür eden 5 üyemiz: |
|
|
#4 | |||||||
![]()
|
Çok güzel bu tür çalıışmalarda kendi insanımızı görmek.
Başarılarınızın devamını dilerim.
|
|
|
| Bu mesaj için Güler Karakuş kullanıcısına teşekkür eden 3 üyemiz: |
|
|
#5 | ||||||
![]()
|
sevgili Binali amca ve birdal ve dıyer grup arkadasları sonderece muhtesem calıyorlar uflemede sadece zurnada kalmayıp mey ,ney,kavalda kendısını gelıstıren binali amca sonderece guzel ve profesyonel olarak muzıkte hayatını devam ettırıyo basarıların devamını dılerım saygılarımla
Konu vuralrecber tarafından (09-21-07 Saat 23:24 ) değiştirilmiştir.. |
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için vuralrecber kullanıcısına teşekkür eden 4 üyemiz: |
|
|
#6 | |||||
![]()
|
çok başarılısınız çok teşekür ederiz başarılarınızın devamını dileriz.
|
|||||
|
|
|
| Bu mesaj için aksulu yazgül kullanıcısına teşekkür eden 3 üyemiz: |
|
|
#7 | |||||||
![]()
|
ne söylesem bilemiyorum.
tek söyleyeceğim mükemmel...... gerçekten Binali Çoban ve sevgili kardeşim Birdal bu işi layıkıyla yapıyorlar yüreklerine sağlık. övgüyü hakediyorlar.......... bu arada ilginç bir olayı da belirtmek istiyorum sevgili canlar..... benim düğünümde davul zurnayı da Binali Çoban (casus) ve Birdal çaldılar ancak ben bunu siteye üye olduktan çok sonra öğrenebildim ![]() ![]() ![]() babasını önceden tanıyordum ancak ben Birdal'ı düğünümde hiç hatırlamıyorum ![]() ![]() ![]() bu benim için hoş bir anı........... Binali Çoban(casus) ve Birdal aracılığıyla bütün İmranlı'lı davul-zurnacılara selam olsun onlar olmazsa olmazlarımız,yüreklerine ve nefeslerine sağlık iyi varsınız.....
|
|
|
| Bu mesaj için ONURCEM34 kullanıcısına teşekkür eden 2 üyemiz: |
|
|
#8 | ||||||
![]()
|
gerçekten çok iyi çalıyolar. bizim köyün kınalarına düğünlerine çoğunlukla gelirler... birdal abimde binali amcada müthiş uyumlu çalıyolar. Birdal abi her ne kadarda binali amcaya uymakta zorlansada (!) layıkıyla yapıyo işini
daha iyi yerlere geleceklerini umuyorum... saygılarımla.
|
|
|
| Bu mesaj için Ebru ÖZDEMİR kullanıcısına teşekkür edenler: |
|
|
#9 | ||||||
![]()
|
arkadaslar sizler gibi bende cok begeniyorum kendilerini 2-3 kere canlı görme sansı oldu basarılarının devamını diliyorum
|
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için MuratAltunöz kullanıcısına teşekkür edenler: |
|
|
#10 | ||||||
![]()
|
bence o zurnanın sesi yorumsuz !!!!