![]() |
| Anasayfa | Kadın Komisyonumuz | RADYO İSTEK | Bugünki Mesajlar | İmranli.Fm Dj'leri | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|||||||
| Yönetim Kurulu | Türkü Grubumuz | Halk Oyunları Ekibimiz | Tiyatro Ekibimiz | Semah Ekibimiz | Bayan Futbol Takımımız | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| Komik Hikaye ve Yazılar Komik Hikayeler, Yazılar Buradan |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |||||||
![]()
|
recaini askerde olan arkadaşı hakana yazdığı mektup.
sevgili hakkuş mektubunu aldım.gelmesine sevindiğim gibi okuduklarımda o denli üzdü.demek askere gittiğinde beri çavuşun sana yapmadığını bırakmadı.suçum olsa yanmam diyorsun.sana inanıyorum dostum.olur olmaz sövdüğüne göre o herif asker oağına yakışmayan sadistin teki. sen sivilken ağzına kötü söz almazdın.adamın beşiğinden mezarına kadar nesi varsa içinden sövdüğüne göre gerçekten sinirlenmişsin.ben olsam bende böle düşünürüm.sana böle davrandığına göre çok adi birisi olmalı.zaten adini biri demiştin. neyse hakkuş vatan borcu bu.herşeye,insanlıktan uzak çavuşuna rağmen katlanmalısın.ii bir asker olmaya çalış.bu arada mektupları dışardan yollamakla ii ediyorsun.çavuş iti okursa kötü olur senin için. özlemle gözleriden öperim.recai ----------------------------------------------- hakanın cevabı lan recai denen hayvan lan sana hayvan demek iltifat,hayvanlara hakaret olur.oğlum sen çıldırdın mı? çavuş fıttırdı.adamın ağzıma yapmadığı kaldı.yazmadım komutanım diyorum inanmıyor.ulan yaktım beni askerliğim 6 ay uzadı.gelince tüm kemiklerini kırıcam. hakan ----------------------------------------------------- hakkuşcuğummmmm yoooo,yazdıklarıa inanamam.bu kadarıolmaz.o şerefsiz çavuşun sana yaptıklarını insan yapmaz.eşekoğlu eşek.sakın benden gerçekleri saklama.yoksa görevden mikaytarıyoesun.böle yapması iiçin kafadan sakat olması lazım o soysuzun can dostun recai ----------------------------------------------- recai soysuzu sayende askerliğim bitmeyecek stop! firar ettim stop! seni parçalamaya geliyorum stop!
|
|
| Bu mesaj için sibel kullanıcısına teşekkür eden 2 üyemiz: |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| askere, kadarda, yapılmazki |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|