![]() |
| Anasayfa | Kadın Komisyonumuz | RADYO İSTEK | Bugünki Mesajlar | İmranli.Fm Dj'leri | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|||||||
| Yönetim Kurulu | Türkü Grubumuz | Halk Oyunları Ekibimiz | Tiyatro Ekibimiz | Semah Ekibimiz | Bayan Futbol Takımımız | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |||||||
|
Yönetim Kurulu Başkanı ![]()
|
Kurucu başkanımız birdal coban'ın dedesi dün vefat etmiştir.bu gün memleketi sivas imranlı cerit köyünde defnedilmiştir.Birdal arkadaşımız dün askerlik yaptıgı birliginden izin alarak sivasa gitti şuan köyde aradım ulaşamadım.allah rahmet eylesin yakınlarının başı sagolsun...
|
|||||||
|
|
|
| Bu mesaj için Ercan Alkurt kullanıcısına teşekkür eden 16 üyemiz: |
|
|
#2 | ||||||
![]()
|
MEKANI CENNET OLSUN .ÜZÜCÜ BİR HABER
|
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için *Azat kullanıcısına teşekkür eden 9 üyemiz: |
|
|
#3 | ||||||
![]()
|
Allah rahmet eylesin..toprağı bol olsun...yakınlarının başı sağolsun.
♥ Fani dünyanın baki padişahı değiliz. Biz parçalanmış gönül hırkalarını yamar dikeriz. Biz dostlarla ağlar dostlarla güleriz. ♥ İnsan tükenir mi bilmem ama İnsanların en çok tükettiği şey yine insan, bunu biliyorum.... Konu Firdevs Şahin tarafından (01-25-11 Saat 11:48 ) değiştirilmiştir.. |
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için Firdevs Şahin kullanıcısına teşekkür eden 9 üyemiz: |
|
|
#4 | ||||||
![]()
|
Allah rahmet eylesin...
|
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için Alikarahan kullanıcısına teşekkür eden 8 üyemiz: |
|
|
#5 | |||||||
![]()
|
Allah rahmet eylesin, arkadaşımızın ve sevdiklerinin başı sağolsun...
|
|
| Bu mesaj için inci Bakan kullanıcısına teşekkür eden 6 üyemiz: |
|
|
#6 | ||||||
|
Kadınlar Kolu ![]()
|
Allah rahmet eğlesin..Mekanı cennet olsun...
![]()
|
|
| Bu mesaj için pınar med kullanıcısına teşekkür eden 6 üyemiz: |
|
|
#7 | ||||||
![]()
|
Birdal'ın ve ailesinin başı sağolsun... allah sabır versin...
Merhumun toprağı bol, mekanı cennet olsun...
|
|
| Bu mesaj için Caner Alkurt kullanıcısına teşekkür eden 6 üyemiz: |
|
|
#8 | ||||||
|
İmranlı Yazarı
|
Ap Casusu da kaybettik demek...Çocukluğumuzun efsanesiydi Ap Casus...On parmağında on hüner ve hazır cevaplılığıyla gönlümüzün sultanıydı her daim...
Bir anımla yadedelim... Bir gün bir cenazede yanına yaklaştım biraz takılayım dedim; "Ap Casus" dedim, "bizim kaynana dul, gel sana verelim ben de kurtulayım sen de kurtulasın..." dedim.. Koluma girip beni yanımızdakilerden uzaklaştıdıktan sonra kulağıma eğilip şunları söyledi (sanki başkaları duyar gibi); "lavıke mın bizim kocakarı yatalak şimdi, ha öldü ha ölecek...o ölsün söz olsun gelip senin kaynanayı almazsam bana da casus demesinler..." Nur içinde yatsın...Sevenlerinin ve ailesinin başı sağolsun...
Sen bir Ceylan olsan, ben de bir avcı Avlasam çöllerde saz ile seni... Bulunmaz derdimin yoktur ilacı Vursam yaralasam söz ile seni.. Veysel Baba.. ![]() Orda bir köy var, uzakta O köy bizim köyümüzdür. Gezmesek de, tozmasak da O köy bizim köyümüzdür... Orda bir ev var, uzakta O ev bizim evimizdir. Yatmasak da, kalkmasak da O ev bizim evimizdir... Orda bir dağ var, uzakta O dağ bizim dağımızdır. İnmesek de, çıkmasak da O dağ bizim dağımızdır.... AHMET KUTSİ TECER |
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için RızaKÜÇÜKDOĞAN kullanıcısına teşekkür eden 7 üyemiz: |
|
|
#9 | ||||||
![]()
|
Allah rahmet eğlesin.Yakinlarina sabirlar dilerim.
|
|
|
| Bu mesaj için Ali Gülgez kullanıcısına teşekkür eden 2 üyemiz: |
|
|
#10 | |||||||
|
İmranlı Yazarı
|
ALLAH rahmet eylesiin.yakınlarına baş saglıgı dilerken.hızır ji ser pıjte merhumbi...
|
|
|
| Bu mesaj için Erhan Karakuş kullanıcısına teşekkür eden 2 üyemiz: |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|