![]() |
| Anasayfa | Kadın Komisyonumuz | RADYO İSTEK | Bugünki Mesajlar | İmranli.Fm Dj'leri | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|||||||
| Yönetim Kurulu | Türkü Grubumuz | Halk Oyunları Ekibimiz | Tiyatro Ekibimiz | Semah Ekibimiz | Bayan Futbol Takımımız | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||||||
![]()
|
Cenaze sali günü ankaraya iniyor almanyadan, ordan imranliya götürülecektir. Allahtan rahmet, yakinlarina da sabir dilerim.
|
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için girikli ipek kullanıcısına teşekkür edenler: |
|
|
#2 | ||||||
![]()
|
Allah rahmet eylesin....Yakınlarının başı saolsun...
|
|
| Bu mesaj için newayen_koçgri kullanıcısına teşekkür edenler: |
|
|
#3 | |||||
|
Yasaklı
|
allah kalanlara sabır verin allah rahmet eylesin...
|
|||||
|
|
|
| Bu mesaj için serpil kullanıcısına teşekkür edenler: |
|
|
#4 | |||||||
![]()
|
Allah rahmet eylesin, ruhuna el fatiha.
Elhamdü lillâhi rabbil’âlemîn. Errahmânirrahîm. Mâliki yevmiddîn. İyyâke na’büdü ve iyyâke neste’în. İhdinas-sırâtal müstekîm. Sırâtallezîne en’amte aleyhim gayrilmagdûbi aleyhim ve leddâllî Amin
|
|
|
| Bu mesaj için adem kullanıcısına teşekkür edenler: |
|
|
#5 | ||||||
![]()
|
allah rahmet eylesin yakınlarına sabır diliyorum
|
|
| Bu mesaj için *SiBeL* kullanıcısına teşekkür edenler: |
|
|
#6 | ||||||
![]()
|
Allah rahmet eylesin rahmetli, annemin de amcası
aynı zamanda babalık yapan biriimiş Toprağı bol olsun....
Duvarlar - Zülfü Livaneli Duvarları kuşatında tutuklayın hepsini Ne böyle gurbet olsun ne böyle ayrılıklar Kaldırın duvarları yıkın gitsin hepsini Ne böyle zulüm olsun nede böyle şarkılar Duvarları devirinde kül edin betonları Ne böyle sınır olsun ne böyle düşmanlıklar Kaldırın duvarları yıkın gitsin hepsini Ne böyle zulüm olsun nede böyle şarkılar |
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için yıkın duvarları kullanıcısına teşekkür edenler: |
|
|
#7 | |||||||
![]()
|
1 - Rahmân ve Rahîm olan Allah'ın ismiyle.
2 - Hamd o âlemlerin Rabbi, 3 - O Rahmân ve Rahim, 4 - O, din gününün maliki Allah'ın. 5 - Ancak sana ederiz kulluğu, ibadeti ve ancak senden dileriz yardımı, inayeti. (Ya Rab!). 6 - Hidayet eyle bizi doğru yola, 7 - O kendilerine nimet verdiğin mutlu kimselerin yoluna; o gazaba uğramışların ve o sapmışların yoluna değil. amin bütün yakınlarına başsağlığı diler doğduğu topralarda huzur içinde yatmasını dilerim. mekanın cennet olsun |
|||||||
|
|
|
| Bu mesaj için emrahozcan58 kullanıcısına teşekkür edenler: |
|
|
#8 | |||||||
![]()
|
Kendisine allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum
|
|
|
|
|
#9 | |||||||
![]()
|
İsmail beye Allahtan rahmet ailesine baş sağlığı diliyorum.
|
|||||||
|
|
|
| Bu mesaj için wolkan kullanıcısına teşekkür edenler: |
|
|
#10 | |||||||
![]()
|
allahtan Rahmet Diliyorum ...ailesine'de Baş Sağliği Diliyorum