|
|
#1 | |||||||
![]()
|
bu köyden kimse yokmu acaba??bu köyden geçtikte baya beğendim ben bu köyü ya kalabalık bi köy seneye gidersem bu köyede uğramak istiom vala
![]() hallaslıyım((cogili)) ama bu köyüde beğendim ne yaln sölimm..
|
|
|
|
|
#2 | |||||||
![]()
|
Ben oralı değılım ama annemın köyü olur orası.Bence o cevrenın en güzel köyü
![]()
BEN HERKESIN IÇINDE TEKIM. TEK OLDUĞUM SÜRECE ZAFER BENIM. ÇÜNKÜ BEN FENERBAHÇELIYIM. Fenerbahçe'dir senin adın En büyük sensin her zaman Nihayetsiz bir sevgiyle anılan Ezelden beri sevilip sayılan Rüyalarını süsleyen tüm sporcuların Birinciliklerin hep abonesi Aşkların en büyüğü, yaşam sevincisin Her zaman ve her yerde Çaresizdir her takım karşında seninEn büyük sensin büyük Fenerbahçem. |
|||||||
|
|
|
| Bu mesaj için naz-ayazfb kullanıcısına teşekkür edenler: |
|
|
#3 | |||||||
![]()
|
benim de gördüğüm en güzel köydür imranlıda (tabii sadece gördüklerim içinde)...annemin köyüne giderken oradan geçiyoruz hayran hayran bakarız öyle
kalabalık bir köy aslında ama kimseye rastlamadım burada
Gönül Çalamazsan Aşkın Sazını Ne Perdeye Dokun Ne Teli İncit Eğer Çekemezsen Gülün Nazını Ne Dikene Dokun Ne Gülü İncit Dinle ki Bülbülü Gelesin Coşa Karganın Namesi Gider Mi Hoşa Meyvesiz Ağacı Sallama Boşa Ne Yaprağını Dök Ne Dalı İncit |
|||||||
|
|
|
| Bu mesaj için cigdem58 kullanıcısına teşekkür edenler: |
|
|
#4 | |||||||
![]()
|
Bencede o civar köylerin en güzel köylerinden biridir hiç olmazsa dağ taştan başka şeylerde var çok güzel bir köy meyve ağaçları bahceleri suları bol olan bir köydür..
|
|
|
| Bu mesaj için cemocan kullanıcısına teşekkür edenler: |
|
|
#5 | ||||||||
![]()
|
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
|
#6 | |||||||
![]()
|
yok canım ya olsada bu güzelliği siznle paylassam
![]()
BEN HERKESIN IÇINDE TEKIM. TEK OLDUĞUM SÜRECE ZAFER BENIM. ÇÜNKÜ BEN FENERBAHÇELIYIM. Fenerbahçe'dir senin adın En büyük sensin her zaman Nihayetsiz bir sevgiyle anılan Ezelden beri sevilip sayılan Rüyalarını süsleyen tüm sporcuların Birinciliklerin hep abonesi Aşkların en büyüğü, yaşam sevincisin Her zaman ve her yerde Çaresizdir her takım karşında seninEn büyük sensin büyük Fenerbahçem. |
|||||||
|
|
|
|
|
#7 | |||||||
![]()
|
sağlık olsun canım napak seneye ben gidersem çekerim bol bol
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#8 | |||||||
![]()
|
ama senın ıcın bırsekılde bulmaya calısırım
|||||||
|
|
|
| Bu mesaj için naz-ayazfb kullanıcısına teşekkür edenler: |
|
|
#9 | ||||||
![]()
|
EWET BOĞANAK DA GZL KÖYDÜR İNSANLARIDA ÇOK İYİDİR AMA BAHADUN UN YERINI TUTMUYO
BURDAN BOYNAKLI İSMET ABİYE- BİNALİ ABİYE MUHTAR MUHARREM AMCAYA SEVGİLER![]()
|
|
|
| Bu mesaj için bahadunlu kullanıcısına teşekkür edenler: |
|
|
#10 | ||||||
![]()
|
en güzel köy bizim köy hiç bi köy azgerin yerini tutmaz badun dahil..
Bir gün değil ki sana dökülen gözyaşım, Bitecek değil ki sana olan özlemim.. Bir mezar, bir toprak seni uzaklaştırabilir mi anneciğim.. Yüreğin pamuk gibi, duygularıma yorgan gibi Duygularıma ufak bir pamuk yığını kadar hafif.. O kadar masum ki anneciğim, O kadar temiz ki pamuk yüreğin MADIMAK AYNA OLSUN BAKTIKÇA KENDİNİZDEN UTANIRSINIZ BELKİ
|
||||||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| boğnak, köyüü |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |