Genç İMRANLILAR  

Anasayfa Kadın Komisyonumuz RADYO İSTEK Bugünki Mesajlar İmranli.Fm Dj'leri Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   Genç İMRANLILAR | SİVAS | İmranlı Köyleri | Deli Mahmut

Seçenekler Stil
Alt 11-27-07, 18:30   #1
Okan Buluç
Radyp Sorumlusu

Okan Buluç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 657
Tecrübe Puanı: 613 Okan Buluç is a name known to allOkan Buluç is a name known to allOkan Buluç is a name known to allOkan Buluç is a name known to allOkan Buluç is a name known to allOkan Buluç is a name known to allOkan Buluç is a name known to allOkan Buluç is a name known to allOkan Buluç is a name known to allOkan Buluç is a name known to all
Standart Delimahmut Köyü Resmi Web Sitesi

[Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...]

Konu Okan Buluç tarafından (11-28-07 Saat 17:12 ) değiştirilmiştir..
Okan Buluç isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu mesaj için Okan Buluç kullanıcısına teşekkür edenler:
Alt 11-27-07, 18:45   #2
Okan Buluç
Radyp Sorumlusu

Tecrübe Puanı: 613 Okan Buluç is a name known to allOkan Buluç is a name known to allOkan Buluç is a name known to allOkan Buluç is a name known to allOkan Buluç is a name known to allOkan Buluç is a name known to allOkan Buluç is a name known to allOkan Buluç is a name known to allOkan Buluç is a name known to allOkan Buluç is a name known to all
Standart Bu Sene Delimahmut Köyü

ŞU ANDA DELİMAHMUT KÖYÜ İLE GÖKÇEBEL KÖYÜ BİRLEŞTİ.BU BİRLEŞMEDE ROL OYNAYAN TEK KİŞİ TANIRIM BENCE MEHMET ALİ BULUÇ KÜRTÇE TABİRLE AP HOCE'DİR. DELİMAHMUT KÖYÜNE DAHA BU SENE GİTTİM VE ŞU KANILARI ELDE ETTİM.ASLINDA İNSAN MEMLEKETİNİ HERŞEYDEN ÇOK ÖZLÜYOR.BENCE BU SADECE HAVADAN SUDAN DEĞİL.BI SİVASIN O EŞSİZ GÜZELLİĞİNDENDE KAYNAKLANAN BİRŞEY.DELİMAHMUTKÖYÜ İNSANIYLA MİSAFİRPERVERLİĞİYLE VEDE EN ÖNEMLİSİ YARDIMSEVERLİĞİYLE.KÖYDE BİZLERİ ÇOK TATMİN ETTİ.ÇEŞİTLİ YERLERDE ZİYARETLER VARDI.ÖZELLİKLE ANNE VE BABALARIMIZIN TABİRİYLE SEBE...BU ZİYARET DELİMAHMUT KÖYÜNNÜN ÜST KISMINDA YER ALIR. KÜRTÇE TABİRLE MALA JURIN..DERLER.BİRDE GALE SİPİ VAR.ORASIDA YENİ BİR KURBAN KESME YERİ YAPTILAR.BEN ŞAHSEN ORADAYDIM.İNSANIYLA VE TOPLUMUYLA GERÇEKTEN ÖN PLANDA KÖY HALKI. ..BENİM EN ÇOK GİTTİĞİM YER GOMA HEYDER..YANİ...HÜSEYNA KIRMO..HÜSEYİN AKayın EVLERİNİN KARŞISINDAKİ ÇAM AĞAÇLARI.GERÇEKTEN ORAYA GİTMENİZİ İSTERİM ÇOK GÜZEL BİR YER VE SERİN.KÖY MANZARASINA DİYECEK YOK ZATEN EŞSSİZ BİR YER.GELELİM AP ALİYE.ALİ KAYA'YA VE ÇİÇEK YENGEYE..ONLARDA TÜM KÖY HALKI GİBİ BİZLERE YARDIM ETTİLER.ÇOK İÇTEN VE SAMİMİ BİR ŞEKİLDE VURGULAMAK İSTİYORUM.BEN HAYATIMDA BÖYLE İYİ İNSANLAR VE BÖYLE İYİ KÖY HALKI GÖRMEDİM.KÖYDE AP ALİNİN HARMANINDA ARKADASLARIM NURALİ,BURAK,İBRAHİM,EREN ABİ,TARIK ABİ,GÜRKAN,UMUT,BEN VE KÖYÜN UFAKLARI MAÇ YAPARDIK..NEREDEYSE HER AKŞAM ÜSTLERİ..GERÇEKTEN ORANIN MAÇINI FUTBOL MAÇINI BİLE ÖZLÜYOR İNSAN.GELELİM İSMAİL KAYAYA , İSMAİL AMCA ÇOK İYİ BİRİ..ÇOK İYİ İNSANLAR BİZE KÖYE İLK GELDİĞİMİZ GÜN YARDIM ETTİLER...GÖKÇEBEL KÖYÜNE GİDİPTE GEZME FIRSATI BULAMADIM..ASLINDA GİTTİM AMA GALE SİPİ DENİLEN ZİYARET YERİNE GİTTİM ORANIN AÇILIŞI VARDI.AMA EMİNİM ONLARINDA İNSANLARI MİSAFİRPERVERDİR.BEN OKAN BULUÇ OLARAK KÖYÜMÜ SEVDİM.ORADA BİRDE AP HOCE VE HANIM BABAANNE HACHAS YENGEM VARDI...DAHA SONRA DURSUN AMCA DİLEK HALAM VE ÇOCUKLARI HÜSEYİN AMCAMIN OĞLU GÜRKAN VE SEVGİ YENGEMLERDE GELDİ..ONLARIN SAYESİNDE İYİ BİR KÖY HAYATI YAŞADIK..DESELER GİT 7 SENE KAL DEĞİL 7 SENE 1 ASIR YAŞAMAYA BİLE RAZIYIM.ESKİDEN HÜSEYİN AMCA(HÜSEYİN AKAY)KUZULARA GİDERDİ..BENDE BİRGÜN ONUNLA KUZULARA GİTTİM.O ZAMANLAR 6 YASINDA BİR ÇOCUKTUM..YANIMDADA İBRAHİM VARDI.RAHMETLİ..BİZİ ORADA BIRAKTI..ORADA YALNIZ BASIMIZA YOLU BİLEMEDEN KALDIK İBOYLA.AMA NASIL ETTİYSEK KÖYÜN YOLUNU BULDUK...KÖYDE KAZIM AMCANIN OĞLU..KAZIM AKAY...OĞLULA..ŞENAY ABLANIN KÜÇÜK OĞLU BERKAY İSMAİL AMCANIN MOTORUNUN..GRES YAĞI İLE OYNADILAR..BERKAY KAZIM AMCANIN OĞLUNA..GEL BAK BU YAĞPI SÜR BERABER ÖRÜMCEK ADAM OLALIM..DER...KAZIM AMCANIN OĞLUNU KANDIRIR.İSMAİL AMCANIN GRES YAĞINI YENİ ALDIĞI GRES YAĞINI BİTİRİRLER..YÜZÜNÜ GÖZÜNÜ KIRMIZI GRES YAĞI YAPARLAR.BİZDE O SIRADA BURAKLA TOP OYNUYORDUK..BİRDEN BİRE KARŞIMIZA ÇIKTILAR BİR BAKTIK.BİRDE NE GÖREK BERKAYLA HÜSEYİN OLMUŞLAR ÖRÜMCEK ADAM ŞAKA BİR YANA ADAMLAR HER TARAFUNI YUKARUDAN TUT AŞAĞIYA KADAR GRES YAĞI YAPMIŞLAR....KÖYDE ÖYLE ENTERESAN OLAYLAR OLDUKİ HANGİNİ ANLATAYIM SİZE.BİR GÜN TOP OYNERKEN TAÇ OLDU TAÇI BEN KULLANACAM.KARŞIMDADA İBO DİKİLMİŞ DURUYOR.BENDE DEDİMKİ TOPU İBOYA ÇARPTIRAYIM GOL ATAYIM.ÖYLEDE YAPTIM AMA YANLIŞ YERİ ISKALADIM..ADAMIN YÜZÜNE TOPU ATTIM..İBO NEREDEYSE BAYILACAKTI..GENE ONDAN SONRAKİ GÜN İBO ŞUT ATTI TOPU TUTTUM TOP SEKTİ GENE İBONUN YÜZÜNDE PATLADI..SEBEYE GİTTİK ZİYARETE..ORADA TAŞLARIN ARASINDAN UMUTLARLA GEÇÇTİK...GERÇEKTEN ÇOK DESTANİ VE HARKULADE BİR YER..BEN OKAN BULUÇ BU YAZININ DEVAMIDA GELECEK..SAYGILARIMLA
Bu mesaj için Okan Buluç kullanıcısına teşekkür eden 2 üyemiz:
Alt 11-27-07, 18:48   #3
Okan Buluç
Radyp Sorumlusu

Standart Sebe ( Delimahmut Köyü Ziyareti )

sebe delimahmut köyündedir...orada alttan kayanın içine girip kayanın üstünden çıkılıyor....böyle bir inanç var....ben gittim çok güsel bir yer
Bu mesaj için Okan Buluç kullanıcısına teşekkür edenler:
Alt 07-27-08, 16:27   #4
Emre_wanted

Emre_wanted - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 1322
Tecrübe Puanı: 456 Emre_wanted is a splendid one to beholdEmre_wanted is a splendid one to beholdEmre_wanted is a splendid one to beholdEmre_wanted is a splendid one to beholdEmre_wanted is a splendid one to beholdEmre_wanted is a splendid one to beholdEmre_wanted is a splendid one to beholdEmre_wanted is a splendid one to beholdEmre_wanted is a splendid one to beholdEmre_wanted is a splendid one to beholdEmre_wanted is a splendid one to behold
Standart Cevap: Bu Sene Delimahmut Köyü

ben köyüme gitmeyeli 8 sene oldu ama yaptığın videolar sayesinde görme imkanım oldu halen aynı

ємяє_ωαηтє∂

ѕαуıѕαℓ ѕıηıƒıη є∂євιуαтçı яσмαηтιк şαιяι
Emre_wanted isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu mesaj için Emre_wanted kullanıcısına teşekkür eden 3 üyemiz:

Bookmarks

Etiket
delimahmut

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil