![]() |
| Anasayfa | Kadın Komisyonumuz | RADYO İSTEK | Bugünki Mesajlar | İmranli.Fm Dj'leri | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|||||||
| Yönetim Kurulu | Türkü Grubumuz | Halk Oyunları Ekibimiz | Tiyatro Ekibimiz | Semah Ekibimiz | Bayan Futbol Takımımız | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||||||
![]()
|
selam ben bulgurluk takım sorumlusu bulent
pazr gunu oynıyacagımız macta ebedı dostumuz bandıra koyu oyuncularına basarılar dılerım ve bızı kırmayıp mac saatını saat 9 a allan tum bandıralı arkadaslarıma ozellıkle huseyın arkadasımıza cok tessekkur ederım basarılar bol sanslar..... |
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için bulgurluk kullanıcısına teşekkür eden 5 üyemiz: |
|
|
#2 | ||||||
![]()
|
Temennileriniz İçin Ben Ve Takım Arkadaşlarım Adına Teşekkür Ederiz... İnanınızki Turnuvanın İyi Niyet VE Dostlukla Gecmesi İçin Elimizden Geleni Yapıyorz Yaptık Ve Yapacağızda.. Çünkü Bedenlerimiz,Köylerimiz,Kanlarımız Farklı da Olsa Biz Hepimiz Aynı Yolun Yoldaşlarıyız Bugün Biz Kolaylık Sağlayacağız Yarın Siz Ve Ya Başkaları Bende Size Başarılar Diler Gerçekten Hayatta Kendi İnsanmız Olark Hayellerinizi Gerçekleştirmenizi Yüce ALLAH'IMDAN Dilerim
![]() ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ''Zafer^^ZAFER BENİMDİR^^Diyebilenindir'' M.K.ATATÜRK.... |
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için huseyin58 kullanıcısına teşekkür eden 2 üyemiz: |
|
|
#3 | |||||||
![]()
|
Aynı grupta mücadele ettiğimiz BAĞYAZI futbolcularını bui haftada göstermiş oldukları başarılı sonuçtan dolayı tebrik ederiz.
Eskidere Takımından 58-Fırat YEŞİLYURT |
|||||||
|
|
|
| Bu mesaj için Fırat Yeşilyurt kullanıcısına teşekkür edenler: |
|
|
#4 | |||||||
![]()
|
Alıntı:
![]() ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Zafer''ZAFER BENİMDİR''Diyebilenindir... M.K.ATATÜRK |
|||||||
|
|
|
| Bu mesaj için huseyin58 kullanıcısına teşekkür eden 2 üyemiz: |
|
|
#5 | |||||||
![]()
|
sen yeterki iste
bende aynı dileklerimi iletirim size ![]() |
|||||||
|
|
|
| Bu mesaj için Fırat Yeşilyurt kullanıcısına teşekkür eden 2 üyemiz: |
|
|
#6 | ||||||
![]()
|
Eskidere Köyüne İçten Başarılar Diliyorum... Lakin Bandıra (bağyazı) Köyü Bu Haftada Galibiyet Çıkararak Yoluna Emin Adımlarla Yürüyecektir... Hüseyin'in Demesiylede Eskidere'den Ricamız Ortak Rakipleri Devirmesi DileĞİ İle..
![]() |
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için ucak_1984 kullanıcısına teşekkür edenler: |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|