Genç İMRANLILAR  

Anasayfa Kadın Komisyonumuz İMRANLI FM RADYO Bugünki Mesajlar İmranli.Fm Dj'leri Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   Genç İMRANLILAR |
Tanışma, Kutlamalar ve Haftanın Konukları
| Kutlama, Taziyeler, Duyurular, Hakka Yürüyenler, Kırklar ve Mezar Merasimleri | Diğer Kutlamalar

Seçenekler Stil
Alt 05-10-09, 15:55   #1
ŞİNEM

Üye No: 2371
Tecrübe Puanı: 592 ŞİNEM has a reputation beyond reputeŞİNEM has a reputation beyond reputeŞİNEM has a reputation beyond reputeŞİNEM has a reputation beyond reputeŞİNEM has a reputation beyond reputeŞİNEM has a reputation beyond reputeŞİNEM has a reputation beyond reputeŞİNEM has a reputation beyond reputeŞİNEM has a reputation beyond reputeŞİNEM has a reputation beyond reputeŞİNEM has a reputation beyond repute
Standart Bütün annelerimizin anneelr gününü kutlarım

Başta annemin ve tüm annelerin anneler gününü kutlarım....iyiki varsınız
Bu mesaj için ŞİNEM kullanıcısına teşekkür eden 7 üyemiz:
Alt 05-10-09, 16:43   #2
* Rσввєη *

* Rσввєη * - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 657
Tecrübe Puanı: 600 * Rσввєη * is a name known to all* Rσввєη * is a name known to all* Rσввєη * is a name known to all* Rσввєη * is a name known to all* Rσввєη * is a name known to all* Rσввєη * is a name known to all* Rσввєη * is a name known to all* Rσввєη * is a name known to all* Rσввєη * is a name known to all* Rσввєη * is a name known to all
Standart Cevap: Bütün annelerimizin anneelr gününü kutlarım

Annemi Herkesten Çok Seviyorum yhaaa o benim tek aşkımmmmmmmmmmmmm...................

Seni Seviyorum anne.....Aneler Günün Kutlu Olsun

Ayrıca Herkesiin annelerinin anneler Gününü Kutlarım...Onlar Var Oldukça Bizlerde Varız
* Rσввєη * isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu mesaj için * Rσввєη * kullanıcısına teşekkür eden 4 üyemiz:
Alt 05-10-09, 18:39   #3
astra

astra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 2780
Tecrübe Puanı: 351 astra is a splendid one to beholdastra is a splendid one to beholdastra is a splendid one to beholdastra is a splendid one to beholdastra is a splendid one to beholdastra is a splendid one to beholdastra is a splendid one to beholdastra is a splendid one to beholdastra is a splendid one to beholdastra is a splendid one to beholdastra is a splendid one to behold

öncelikle annemin anneler gününü eniçden dileklerimle kutlarım cnm annem benimm onu çk seviyrm ve tüm annelerin anneler gününü kutlarım anneler eşsiz bir varlıklardr...
astra isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu mesaj için astra kullanıcısına teşekkür eden 6 üyemiz:
Alt 05-10-09, 19:48   #4
RızaÖzdemir

RızaÖzdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 3952
Tecrübe Puanı: 726 RızaÖzdemir has a reputation beyond reputeRızaÖzdemir has a reputation beyond reputeRızaÖzdemir has a reputation beyond reputeRızaÖzdemir has a reputation beyond reputeRızaÖzdemir has a reputation beyond reputeRızaÖzdemir has a reputation beyond reputeRızaÖzdemir has a reputation beyond reputeRızaÖzdemir has a reputation beyond reputeRızaÖzdemir has a reputation beyond reputeRızaÖzdemir has a reputation beyond reputeRızaÖzdemir has a reputation beyond repute

bende butun annnelerın bu gusel ve ozel gununu kutlarım ıyıkı varlar dıyorum...
RızaÖzdemir isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu mesaj için RızaÖzdemir kullanıcısına teşekkür eden 4 üyemiz:
Alt 05-10-09, 19:56   #5
BANA NİCK BULUN

BANA NİCK BULUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 4080
Tecrübe Puanı: 329 BANA NİCK BULUN has much to be proud ofBANA NİCK BULUN has much to be proud ofBANA NİCK BULUN has much to be proud ofBANA NİCK BULUN has much to be proud ofBANA NİCK BULUN has much to be proud ofBANA NİCK BULUN has much to be proud ofBANA NİCK BULUN has much to be proud ofBANA NİCK BULUN has much to be proud ofBANA NİCK BULUN has much to be proud ofBANA NİCK BULUN has much to be proud ofBANA NİCK BULUN has much to be proud of

anneler babalar ögretmenler yılbası dogum gıbı gunlerı kutlamam pek,ama ben de katılıp kutlayayım...
BANA NİCK BULUN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu mesaj için BANA NİCK BULUN kullanıcısına teşekkür eden 3 üyemiz:
Alt 05-10-09, 19:58   #6
ŞİNEM

Üye No: 2371
Tecrübe Puanı: 592 ŞİNEM has a reputation beyond reputeŞİNEM has a reputation beyond reputeŞİNEM has a reputation beyond reputeŞİNEM has a reputation beyond reputeŞİNEM has a reputation beyond reputeŞİNEM has a reputation beyond reputeŞİNEM has a reputation beyond reputeŞİNEM has a reputation beyond reputeŞİNEM has a reputation beyond reputeŞİNEM has a reputation beyond reputeŞİNEM has a reputation beyond repute

Alıntı:
BANA NİCK BULUN´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
anneler babalar ögretmenler yılbası dogum gıbı gunlerı kutlamam pek,ama ben de katılıp kutlayayım...
içinizden gelmiyorsa kutlamanıza gerek yok
Bu mesaj için ŞİNEM kullanıcısına teşekkür edenler:
Alt 05-10-09, 19:58   #7
wolkan

wolkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 1952
Tecrübe Puanı: 1520 wolkan has a reputation beyond reputewolkan has a reputation beyond reputewolkan has a reputation beyond reputewolkan has a reputation beyond reputewolkan has a reputation beyond reputewolkan has a reputation beyond reputewolkan has a reputation beyond reputewolkan has a reputation beyond reputewolkan has a reputation beyond reputewolkan has a reputation beyond reputewolkan has a reputation beyond repute

tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun
Alt 05-10-09, 20:02   #8
BANA NİCK BULUN

BANA NİCK BULUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 4080
Tecrübe Puanı: 329 BANA NİCK BULUN has much to be proud ofBANA NİCK BULUN has much to be proud ofBANA NİCK BULUN has much to be proud ofBANA NİCK BULUN has much to be proud ofBANA NİCK BULUN has much to be proud ofBANA NİCK BULUN has much to be proud ofBANA NİCK BULUN has much to be proud ofBANA NİCK BULUN has much to be proud ofBANA NİCK BULUN has much to be proud ofBANA NİCK BULUN has much to be proud ofBANA NİCK BULUN has much to be proud of

Alıntı:
ŞİNEM´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
içinizden gelmiyorsa kutlamanıza gerek yok
ıcımden geldı artık kutladım...
BANA NİCK BULUN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu mesaj için BANA NİCK BULUN kullanıcısına teşekkür edenler:
Alt 05-10-09, 22:31   #9
Aysun Atasoy

Aysun Atasoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 2060
Tecrübe Puanı: 485 Aysun Atasoy has much to be proud ofAysun Atasoy has much to be proud ofAysun Atasoy has much to be proud ofAysun Atasoy has much to be proud ofAysun Atasoy has much to be proud ofAysun Atasoy has much to be proud ofAysun Atasoy has much to be proud ofAysun Atasoy has much to be proud ofAysun Atasoy has much to be proud ofAysun Atasoy has much to be proud ofAysun Atasoy has much to be proud of

bende bütün annelerin anneler gününü kutluyorum....allah onları bizim başımızdan eksik etmesinnnn......
Aysun Atasoy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu mesaj için Aysun Atasoy kullanıcısına teşekkür eden 3 üyemiz:
Alt 05-10-09, 22:41   #10
eskidere77

Üye No: 3856
Tecrübe Puanı: 308 eskidere77 is a splendid one to beholdeskidere77 is a splendid one to beholdeskidere77 is a splendid one to beholdeskidere77 is a splendid one to beholdeskidere77 is a splendid one to beholdeskidere77 is a splendid one to beholdeskidere77 is a splendid one to beholdeskidere77 is a splendid one to beholdeskidere77 is a splendid one to beholdeskidere77 is a splendid one to beholdeskidere77 is a splendid one to behold

Bende bütün Annelerin anneler gününü kutlarim.
eskidere77 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu mesaj için eskidere77 kullanıcısına teşekkür eden 3 üyemiz:

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil