![]() |
| Anasayfa | Kadın Komisyonumuz | RADYO İSTEK | Bugünki Mesajlar | İmranli.Fm Dj'leri | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|||||||
| Yönetim Kurulu | Türkü Grubumuz | Halk Oyunları Ekibimiz | Tiyatro Ekibimiz | Semah Ekibimiz | Bayan Futbol Takımımız | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||||||
![]()
|
21 Kasım Cumartesi Saat 19:00 - 24:00 Arası Kına Vardır... Adres: KaracaÖren Derneği Akpet Benzinliği Üstü
22 Kasım Pazar Saat 13:00 - 17:00 arası düğün vardır... Adres: Elegance Düğün Salonu Bağdat Cad. No:554 Tugayyolu Maltepe/İSTANBUL Tüm Gençİmranlıları orada görmekten mutluluk duyarım..
Devrimi CHE'den, Başkaldırmayı DENİZ GEZMİŞ'ten, Cesareti İBRAHİM KAYPAKKAYA'dan, Kavgayı YILMAZ GÜNEY'den, Sevmeyi AHMET KAYA'dan, ÖĞRENDİM... ☭★ --------------------------------------------------------------------- emekçinin yumruğu balyoz gibi inecek. iş-ekmek-özgürlük! insanlık onuru iskenceyi yenecek Zafer ve onur direnenlerindir... Hiç bir zafere çiçekli yollardan gidilmez...☭★ Konu Uğur Deliktaş tarafından (11-23-09 Saat 08:10 ) değiştirilmiştir.. |
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için Tolga Aslan kullanıcısına teşekkür eden 15 üyemiz: |
|
|
#2 | ||||||
![]()
|
ordayımm
![]() |
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için Deniz Yıldırım kullanıcısına teşekkür eden 9 üyemiz: |
|
|
#3 | ||||||
![]()
|
herkezz saflarını korusun bu dügünde halay basııı benım
![]() ![]() |
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için AyHaNn... kullanıcısına teşekkür eden 10 üyemiz: |
|
|
#4 | ||||||
![]()
|
Düğünde Soso Olcak Yuksek Olasılık Coşturur
![]()
Devrimi CHE'den, Başkaldırmayı DENİZ GEZMİŞ'ten, Cesareti İBRAHİM KAYPAKKAYA'dan, Kavgayı YILMAZ GÜNEY'den, Sevmeyi AHMET KAYA'dan, ÖĞRENDİM... ☭★ --------------------------------------------------------------------- emekçinin yumruğu balyoz gibi inecek. iş-ekmek-özgürlük! insanlık onuru iskenceyi yenecek Zafer ve onur direnenlerindir... Hiç bir zafere çiçekli yollardan gidilmez...☭★ |
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için Tolga Aslan kullanıcısına teşekkür eden 10 üyemiz: |
|
|
#5 | ||||||
|
Başkan Yard. ![]()
|
Cem kim Filiz kim
![]()
|
|
| Bu mesaj için Birdal Çoban kullanıcısına teşekkür eden 10 üyemiz: |
|
|
#6 | ||||||
|
Yönetim Kurulu ![]()
|
Drejim Konuştuğumuz gibi.
Babalar içer ![]() |
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için Uğur Deliktaş kullanıcısına teşekkür eden 9 üyemiz: |
|
|
#7 | ||||||
![]()
|
Devrimi CHE'den, Başkaldırmayı DENİZ GEZMİŞ'ten, Cesareti İBRAHİM KAYPAKKAYA'dan, Kavgayı YILMAZ GÜNEY'den, Sevmeyi AHMET KAYA'dan, ÖĞRENDİM... ☭★ --------------------------------------------------------------------- emekçinin yumruğu balyoz gibi inecek. iş-ekmek-özgürlük! insanlık onuru iskenceyi yenecek Zafer ve onur direnenlerindir... Hiç bir zafere çiçekli yollardan gidilmez...☭★ |
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için Tolga Aslan kullanıcısına teşekkür eden 9 üyemiz: |
|
|
#8 | ||||||
![]()
|
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için Tolga Aslan kullanıcısına teşekkür eden 9 üyemiz: |
|
|
#9 | ||||||
|
Başkan Yard. ![]()
|
Dayın hangi köylü gelin hangi köylü
![]() Bundan sonra yengenin adı Filiz Funda Aktürk olsun ![]()
|
|
| Bu mesaj için Birdal Çoban kullanıcısına teşekkür eden 9 üyemiz: |
|
|
#10 | ||||||
![]()
|
![]() bende gelim yafff![]() |
||||||
|
|