![]() |
| Anasayfa | Kadın Komisyonumuz | RADYO İSTEK | Bugünki Mesajlar | İmranli.Fm Dj'leri | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|||||||
| Yönetim Kurulu | Türkü Grubumuz | Halk Oyunları Ekibimiz | Tiyatro Ekibimiz | Semah Ekibimiz | Bayan Futbol Takımımız | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||||||
|
Radyp Sorumlusu ![]()
|
Delimahmut Köyünden Ap Hoce ( mehmet ali buluç ) Hakka Yürümüştür Saat 16.00 26/01/2008
CENAZEMİZ GÜLSUYU CEM EVİNDEN YARIN OTOBÜSLE SİVAS İMRANLI DELİMAHMUT KÖYÜNDE KALKACAKTIR... Konu Okan Buluç tarafından (01-26-08 Saat 17:13 ) değiştirilmiştir.. |
||||||
|
|
|
|
|
#2 | ||||||
![]()
|
Seré me rast be.....
Jü Apé made Haqé Şiyo....![]() Başımız saolsun.. Ah Maciran... ![]()
Kırat bu dağları aşmalı bu gün Ömrüm ömrüm ömrüm ömrüm ömrüm Kırat sende küheylanlık var ise Pirin divanına da düşmeli bu gün Nenni de nenni de dost nenni nenni Nenni de nenni de has nenni nenni Konu Şoreş tarafından (01-26-08 Saat 18:29 ) değiştirilmiştir.. |
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için Şoreş kullanıcısına teşekkür edenler: |
|
|
#3 | ||||||
![]()
|
Mehmet Ali amca, amcamın eşinin babasıdır.Gerçekten çok iyi bir insandı Allah toprağını bol eylesin,ailesine ve tüm sevdiklerine sabırlar diliyorum.
Haberin var mı taş duvar? Demir kapı, kör pencere, Yastığım, ranzam, zincirim, Uğruna ölümlere gidip geldiğim, Zulamdaki mahzun resim, Haberin var mı? Görüşmecim yeşil soğan göndermiş, Karanfil kokuyor cigaram Dağlarına bahar gelmiş memleketimin... |
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için pirayem kullanıcısına teşekkür edenler: |
|
|
#4 | |||||||
![]()
|
Başınız sağolsun,allahtan rahmet diliyorum..........
Gönül Çalamazsan Aşkın Sazını Ne Perdeye Dokun Ne Teli İncit Eğer Çekemezsen Gülün Nazını Ne Dikene Dokun Ne Gülü İncit Dinle ki Bülbülü Gelesin Coşa Karganın Namesi Gider Mi Hoşa Meyvesiz Ağacı Sallama Boşa Ne Yaprağını Dök Ne Dalı İncit |
|||||||
|
|
|
| Bu mesaj için cigdem58 kullanıcısına teşekkür edenler: |
|
|
#5 | ||||||
![]()
|
Allah rahmet eylesin okancım mekanı cennet olsun veren Allah alan Allah hepimiz bu yolun yolcusuyuz Allah ölümün dahi hayırlısını versin Kimsenin eline düşürmesin sabır diliyorum size çok üzgünüm
![]() ![]()
|
|
| Bu mesaj için *SiBeL* kullanıcısına teşekkür edenler: |
|
|
#6 | |||||||
![]()
|
allah rahmet eylesin.ölümler üzüzcü ama çaresiz herkes bir gün ölücek.ailesine sabır diliyorum
![]()
|
|
| Bu mesaj için sibel kullanıcısına teşekkür edenler: |
|
|
#7 | |||||||
![]()
|
Sevgili okan kardeşim başınız sağolsun allah rahmet eylesin.
|
|
|
| Bu mesaj için Kemal Ertürk kullanıcısına teşekkür edenler: |
|
|
#8 | ||||||
![]()
|
başınız sagolsun alllah rahmet dilesin yakınlarına allah sabır versin
bir gün her canlı ölümü tadacakdır |
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için albay kullanıcısına teşekkür edenler: |
|
|
#9 | |||||||
![]()
|
okan cım istanbul buluşmasında seni göreceğim için mutlu olacağımı düşünüyodum....hatta ortamı neşelendirip......sanalda yaptığın komiklikleri canlı yaşamayı düşünmüştüm....
eskidere köy derneğine gelip, seni sorduğumda dede nin vefatın dan dolayı imranlı ya gittiğini öğrendim....düşün; ortamı güzelleştirecek bi okan hayal ederken....gözlerimin önüne ağlayan bir okan geldi bi anda....tuhaf ve üzücü bir duygu...başınız sağolsun... neyse okan kardeşim herkes birgün hakka yürüyecek....dedende öyle yaptı....mekanında rahat olur umarım...annenin ve babanın ellerinden öper....sabır ve başsağlığı dileklerimi iletmeni dilerim....sevgiler |
|||||||
|
|
|
| Bu mesaj için emrahozcan58 kullanıcısına teşekkür edenler: |
|
|
#10 | ||||||
![]()
|
basın sağolsun okan kardes mekanı cennet topragı bol olsun
|