![]() |
| Anasayfa | Kadın Komisyonumuz | RADYO İSTEK | Bugünki Mesajlar | İmranli.Fm Dj'leri | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|||||||
| Yönetim Kurulu | Türkü Grubumuz | Halk Oyunları Ekibimiz | Tiyatro Ekibimiz | Semah Ekibimiz | Bayan Futbol Takımımız | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||||||
|
Radyp Sorumlusu ![]()
|
Delimahmut Köyünden Mahmut Buluç Hakka Yürümüştür.
Cenaze Ankarada Kalkacaktır... |
||||||
|
|
|
|
|
#2 | |||||||
![]()
|
Alıntı:
![]()
Haberin var mı taş duvar? Demir kapı, kör pencere, Yastığım, ranzam, zincirim, Uğruna ölümlere gidip geldiğim, Zulamdaki mahzun resim, Haberin var mı? Görüşmecim yeşil soğan göndermiş, Karanfil kokuyor cigaram Dağlarına bahar gelmiş memleketimin... |
|||||||
|
|
|
|
|
#3 | |||||||
|
Radyp Sorumlusu ![]()
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|||||||
|
|
|
|
|
#4 | ||||||
![]()
|
Okan ben Cerenin teyzesiyim,mehmet ali dayının kızı Sürmeli ,amcamın eşidir.
Haberin var mı taş duvar? Demir kapı, kör pencere, Yastığım, ranzam, zincirim, Uğruna ölümlere gidip geldiğim, Zulamdaki mahzun resim, Haberin var mı? Görüşmecim yeşil soğan göndermiş, Karanfil kokuyor cigaram Dağlarına bahar gelmiş memleketimin... |
||||||
|
|
|
|
|
#5 | ||||||
|
Radyp Sorumlusu ![]()
|
|
||||||
|
|
|
|
|
#6 | ||||||
![]()
|
evet canım birgül benim ablam,sen fidan ablanın oğlusun değil mi?
||||||
|
|
|
|
|
#7 | ||||||
|
Radyp Sorumlusu ![]()
|
|
||||||
|
|
|
|
|
#8 | |||||
![]()
|
allah'tan rahmet yakınlarına sabır diliyorum
|
|||||
|
|
|
| Bu mesaj için hüseyinölmez kullanıcısına teşekkür edenler: |
|
|
#9 | ||||||
![]()
|
allah rahmet elesin mekanı cennet olsun........................
Ah yaban gülü ah Karahazer çiçeği Ah gurbetin şıvan yıldızı, leyla menekşesi Yağmurlu bir akşam üstünde duldada Dedemden öğrendiğim ilk duam gibi Yeşil ceviz altında koşturan karınca Harran üstünde her gece parlayan süreyya Emek gibi, toprak gibi, kan gibi, hoyrat gibi Adilcevaz fırtınası, yedi dağın eşkiyası gibi Yasak gibi, bayrak gibi, baskın gibi Erişilmez birşeydi seni sevmek |
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için ACI DERELİ kullanıcısına teşekkür edenler: |
|
|
#10 | ||||||
![]()
|
alah rahmet eylesin.mekanı cennet olsun bütün ailesinin başı sağolsun..
|
||||||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| buluç, delimahmut, hakka, köyünden, mahmut, yürüdü |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |