|
|
#1 | |||||||
![]()
|
Bence Görmeyenler Varsa Imranlilar Gidip Göre Bilir Güzel Yerleri Vardir Hele Bir Mağarasi Var çok Büyük Güzel Gidip Görmenizi Tavsiye Ederim
![]() |
|||||||
|
|
|
| Bu mesaj için öndercan kullanıcısına teşekkür eden 4 üyemiz: |
|
|
#2 | |||||||
![]()
|
ben kocaeli herekede oturuyorum kocaeli körfezda demirtaş köyü dernegi var
|
|
| Bu mesaj için cetin aktas kullanıcısına teşekkür edenler: |
|
|
#4 | |||||||
![]()
|
ben kemreli'liyim. köylerimiz yakın. ben gittim köyünze. mağaranızı hikayesinide bilirim. girdim ama fazla ilerleyemedim korkudan.
|
|||||||
|
|
|
|
|
#5 | |||||||
![]()
|
kocaeli körfezde bizim dernegimiz var demirtaş köyü önder
![]()
|
|
|
|
#6 | |||||||
![]()
|
.................................................. .................................................. .............
Konu Ünal KoNo Akyüz tarafından (02-17-08 Saat 22:26 ) değiştirilmiştir.. |
|||||||
|
|
|
| Bu mesaj için Ünal KoNo Akyüz kullanıcısına teşekkür edenler: |
|
|
#7 | |||||||
![]()
|
.................................................. .................................................. ..............
Konu Ünal KoNo Akyüz tarafından (02-17-08 Saat 22:26 ) değiştirilmiştir.. |
|||||||
|
|
|
| Bu mesaj için Ünal KoNo Akyüz kullanıcısına teşekkür edenler: |
|
|
#9 | ||||||
![]()
|
Sevgili Demirtaslilar,
Ben Sizin Koyden Uc Arkadasimi Ariyorum. Birisi Hayriye Ama Soyadini Hatirlamiyorum Suan 27 Yasinda Olmasi Lazim.imranli Lisesinden Mezun Oldu.birde Erkan Ve Ferhat Ucari Ariyorum.bilen Taniyan Varsa Msj Birakirsa Mutlu Olacagim.
|
|
|
|
#10 | |||||
![]()
|
selam ,
evet onlar benim amcamın çocukları ve hali hazırda istanbulda ikamet ediyorlar.isterseniz telefon numaranızı verin ulaştığım zaman sizin adınızı ve tel no verebilirim. ![]() inşallah görüşebilirsiniz, hoşçakalın. mesajınızı bekliyorum. Konu rukiye tarafından (12-18-07 Saat 15:02 ) değiştirilmiştir.. |
|||||
|
|
|
| Bu mesaj için rukiye kullanıcısına teşekkür eden 2 üyemiz: |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| demirtaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |