Genç İMRANLILAR  

Anasayfa Kadın Komisyonumuz İMRANLI FM RADYO Bugünki Mesajlar İmranli.Fm Dj'leri Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   Genç İMRANLILAR |
Tanışma, Kutlamalar ve Haftanın Konukları
| Kutlama, Taziyeler, Duyurular, Hakka Yürüyenler, Kırklar ve Mezar Merasimleri | Hakka Yürüyenler

Seçenekler Stil
Alt 12-18-08, 18:11   #1
veli can

veli can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 3018
Tecrübe Puanı: 250 veli can is a name known to allveli can is a name known to allveli can is a name known to allveli can is a name known to allveli can is a name known to allveli can is a name known to allveli can is a name known to allveli can is a name known to allveli can is a name known to all
Standart DOĞANÇAL KÖYÜNDEN

DOĞANÇAL KÖYÜNDEN DAYIM SÜLEYMAN AKTAŞ ( LAY HESEN ÇAVUŞ) BU SABAH VEFAAT ETMİŞTİR.
veli can isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu mesaj için veli can kullanıcısına teşekkür edenler:
Alt 12-18-08, 18:16   #2
derekoylu

derekoylu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 1220
Tecrübe Puanı: 496 derekoylu has much to be proud ofderekoylu has much to be proud ofderekoylu has much to be proud ofderekoylu has much to be proud ofderekoylu has much to be proud ofderekoylu has much to be proud ofderekoylu has much to be proud ofderekoylu has much to be proud ofderekoylu has much to be proud ofderekoylu has much to be proud ofderekoylu has much to be proud of
Standart Cevap: DOĞANÇAL KÖYÜNDEN

yakinlarina bassagligi diliyorum kalanlara allah uzzun omur versin.

ρσяѕнє
derekoylu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-19-08, 13:34   #3
ZatiALİniz

ZatiALİniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 269
Tecrübe Puanı: 369 ZatiALİniz is a splendid one to beholdZatiALİniz is a splendid one to beholdZatiALİniz is a splendid one to beholdZatiALİniz is a splendid one to beholdZatiALİniz is a splendid one to beholdZatiALİniz is a splendid one to beholdZatiALİniz is a splendid one to beholdZatiALİniz is a splendid one to beholdZatiALİniz is a splendid one to beholdZatiALİniz is a splendid one to beholdZatiALİniz is a splendid one to behold

VELİ CAN ....Sizlerin ve AKTAŞ Ailesinin Başı Sağ Olsun. Süleyman Dayının Yeri Cennet Olsun..
Sen Gitsende Banane Onlar Ağlasın
.

ALİ'yi Seven, Benide Sever, Beni Seven ALİ'yide Sevmiş Olur. Çünkü Ben ZatiALİniz.im
ZatiALİniz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu mesaj için ZatiALİniz kullanıcısına teşekkür edenler:
Alt 12-19-08, 13:56   #4
hanife

hanife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 351
Tecrübe Puanı: 1109 hanife has a reputation beyond reputehanife has a reputation beyond reputehanife has a reputation beyond reputehanife has a reputation beyond reputehanife has a reputation beyond reputehanife has a reputation beyond reputehanife has a reputation beyond reputehanife has a reputation beyond reputehanife has a reputation beyond reputehanife has a reputation beyond reputehanife has a reputation beyond repute

allah rahmet eylesın basınız saolsun alllah kalanlara uzun ömür versın

Derdimi Dinledim, Derdimden İğrendim...
Onun Derdini Gördüm, Derdime İmrendim..
..

Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
O Halde Ömür Dediğin Bir Gündür,
O Da Bugündür...
hanife isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu mesaj için hanife kullanıcısına teşekkür edenler:

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil