![]() |
| Anasayfa | Kadın Komisyonumuz | İMRANLI FM RADYO | Bugünki Mesajlar | İmranli.Fm Dj'leri | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|||||||
| Yönetim Kurulu | Türkü Grubumuz | Halk Oyunları Ekibimiz | Tiyatro Ekibimiz | Semah Ekibimiz | Bayan Futbol Takımımız | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||||||
|
Başkan Yard. ![]()
|
Karahüseyin Köyünden Üyelerimiz olan Erhan ve Barış Karakuş'un Babaannesi Hakka Yürümüştür.
Ailesine ve Yakınlara Baş Sağlığı ve Bol Sabırlar Dileriz,Mekanı Cennet Olsun. İletişim ; Barış Karakuş ; 0554 434 52 62 Erhan Karakuş ;0537 298 06 44 Bu numaralara ulaşarak arkadaşlarımıza baş sağlığı diliyebilirsiniz. |
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için Uğur Deliktaş kullanıcısına teşekkür eden 14 üyemiz: |
|
|
#2 | ||||||
![]()
|
Allah Rahmet Eylesin...
Ailesine Ve Yakınlarına Baş Sağlığı Dilerim.
Devrimi CHE'den, Başkaldırmayı DENİZ GEZMİŞ'ten, Cesareti İBRAHİM KAYPAKKAYA'dan, Kavgayı YILMAZ GÜNEY'den, Sevmeyi AHMET KAYA'dan, ÖĞRENDİM... ☭★ --------------------------------------------------------------------- emekçinin yumruğu balyoz gibi inecek. iş-ekmek-özgürlük! insanlık onuru iskenceyi yenecek Zafer ve onur direnenlerindir... Hiç bir zafere çiçekli yollardan gidilmez...☭★ |
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için Tolga Aslan kullanıcısına teşekkür eden 12 üyemiz: |
|
|
#3 | |||||||
![]()
|
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
![]() ![]() ![]()
Öfke ve kızgınlıktan koru kendini. Çünkü başlangıcı delilik, sonu pişmanlıktır... Hz.Ali Kimseye kendinizi "sevdirmeye" kalkmayın! Yapılması gereken tek şey, sadece kendinizi "sevilmeye" bırakmaktır... |
|||||||
|
|
|
| Bu mesaj için Özgül Bektaş kullanıcısına teşekkür eden 11 üyemiz: |
|
|
#4 | |||||||
![]()
|
Allah rahmet eylesin...Mekanı cennet olsun..
Allah kalanlara sabır versinn... |
|||||||
|
|
|
| Bu mesaj için Alev Teber kullanıcısına teşekkür eden 12 üyemiz: |
|
|
#5 | ||||||
![]()
|
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun yakınlarına baş sağlığı dilerim.
Ah yaban gülü ah Karahazer çiçeği Ah gurbetin şıvan yıldızı, leyla menekşesi Yağmurlu bir akşam üstünde duldada Dedemden öğrendiğim ilk duam gibi Yeşil ceviz altında koşturan karınca Harran üstünde her gece parlayan süreyya Emek gibi, toprak gibi, kan gibi, hoyrat gibi Adilcevaz fırtınası, yedi dağın eşkiyası gibi Yasak gibi, bayrak gibi, baskın gibi Erişilmez birşeydi seni sevmek |
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için ACI DERELİ kullanıcısına teşekkür eden 12 üyemiz: |
|
|
#6 | ||||||
![]()
|
allah rahmet eylesin
mekanı cennet olsun ![]() |
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için *Azat kullanıcısına teşekkür eden 11 üyemiz: |
|
|
#7 | |||||||
![]()
|
Allah Rahmet Eylesin Yakınlarına Sabır Versin..
Biz sevecek kadar cearetli değiliz "AŞK".. Gelemedik senin şehrine korkaklığımızın bedelini yaşıyoruz kıyılarında.. Sadece tutsağım sana..kimi güldürdünKİ geleyim sana.. Korkuyorum Azrail gibisin biliyorum canımı alırsın. Bak sen benim için dallarını bile kıramıyosun koca ağaçların!!! Kime güveneyim sen söyle hadi "AŞK" Avucumda saklı mutluluk..kime güveneyim... Korkmuyosan? Gercekten göze aldıysan herşeyi hadi; GEL DE GELİM O ZAMAN
|
|||||||
|
|
|
| Bu mesaj için Nazan kullanıcısına teşekkür eden 9 üyemiz: |
|
|
#8 | ||||||
|
Başkan Yard. ![]()
|
Not :
Cenaze yarın saat : 12:00'da Köye gideceğinden Bizler , Yarın Sabah ( Pazar ) Saat : 09:30'da Metrobüs Durağında Buluşup Toplu Halde Gidilcektir. Herkesin Dikkatine bilenler bilmeyenlere duyurursa sevinirim. Toplu Mesaj atılarakta bilgilendirilleceksiniz. |
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için Uğur Deliktaş kullanıcısına teşekkür eden 10 üyemiz: |
|
|
#9 | ||||||
![]()
|
Başınız sağolsun; Allah yakınlarına sabır versin...
Ölüm bir yok oluş değildir; bir var oluştur... Bizim mezarımızı yerde ve gökte aramayınız; bizim mezarımız arif insanların gönüllerindedir... Mevlana... |
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için asyam kullanıcısına teşekkür eden 11 üyemiz: |
|
|
#10 | ||||||
![]()
|
başınız sağolsun
çok üzüldüm allah yakınlarına sabır versin![]() |