![]() |
| Anasayfa | Kadın Komisyonumuz | RADYO İSTEK | Bugünki Mesajlar | İmranli.Fm Dj'leri | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|||||||
| Yönetim Kurulu | Türkü Grubumuz | Halk Oyunları Ekibimiz | Tiyatro Ekibimiz | Semah Ekibimiz | Bayan Futbol Takımımız | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||||||
![]()
|
Eskidere köyünden Nare kılıç vefat etmiştir belki çoğu kişi tanırAlirızanın annesidir Allah rahmet eylesin
Ah yaban gülü ah Karahazer çiçeği Ah gurbetin şıvan yıldızı, leyla menekşesi Yağmurlu bir akşam üstünde duldada Dedemden öğrendiğim ilk duam gibi Yeşil ceviz altında koşturan karınca Harran üstünde her gece parlayan süreyya Emek gibi, toprak gibi, kan gibi, hoyrat gibi Adilcevaz fırtınası, yedi dağın eşkiyası gibi Yasak gibi, bayrak gibi, baskın gibi Erişilmez birşeydi seni sevmek |
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için ACI DERELİ kullanıcısına teşekkür eden 4 üyemiz: |
|
|
#2 | |||||||
![]()
|
Mekanı cennet olsun, yakınlarının başı sağolsun...
|
|
| Bu mesaj için inci Bakan kullanıcısına teşekkür eden 3 üyemiz: |
|
|
#3 | |||||||
![]()
|
allah rahmet eylesin, ailesinin başı saolsun.
|
|||||||
|
|
|
| Bu mesaj için Demet Albayrak kullanıcısına teşekkür eden 3 üyemiz: |
|
|
#4 | ||||||
![]()
|
Bu konuyu Amojen Nare adli baslikta ben burda acmistim ama benimki kazaya ugramis herhalde.
Topragin bol olsun Amojen Nare. Kilic Ailesine Bassagligi dilerken,acinizin acimiz oldugunu bilmenizi isterim.
|
|
|
| Bu mesaj için Ali Gülgez kullanıcısına teşekkür eden 2 üyemiz: |
|
|
#5 | ||||||
![]()
|
Aslına bakarsa bütün imranlıların tanıması lazım bu kişiyi. kendisi (deli AliRıza'nın ) nahala pewrizandan yani Eskidere köyü. Allah rahmet eylesi. Mekanı cennet olsun.
![]() |
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için veli can kullanıcısına teşekkür eden 2 üyemiz: |
|
|
#6 | ||||||
![]()
|
Allahtan rahmet eylesin.Kilic ailesinede bassagligi dilerim.
|
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için eskidere77 kullanıcısına teşekkür edenler: |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|