|
|
#1 | ||||||
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() merhaba canlar köyümüz imranlı ilçesine bağlı olup sitemize tüm canları bekliyoruz [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] (resimler serpil*len tarafından eklenmiştir) Konu serpil tarafından (04-12-07 Saat 12:43 ) değiştirilmiştir.. |
||||||
|
|
|
|
|
#2 | |||||
|
Yasaklı
|
yaa ben bu köye bayıldım yaa cok güzelmiş...
|
|||||
|
|
|
| Bu mesaj için serpil kullanıcısına teşekkür eden 2 üyemiz: |
|
|
#4 | ||||||
![]()
|
resimler güzel çıkmış eski keşlik köyü görülmeye değer bir köy
|
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için erkan_can kullanıcısına teşekkür eden 2 üyemiz: |
|
|
#5 | |||||||
![]()
|
merhaba canlar ben sivas imranlı eskikeşlik köyündenim. sitenizi eşim tavsiye etti. başarılarınızın devamını dilerim. emeği geçenlere teşekkür ederim
|
|||||||
|
|
|
| Bu mesaj için BERFİN kullanıcısına teşekkür eden 3 üyemiz: |
|
|
#6 | |||||||
![]()
|
Alıntı:
slm dertli_zakir benim annemin köyü orası rahmetli alirızanın torunuyum, kızı melek'in kızıyım tanırmısın 2. çektiğin foto dedemlerin evin çatısı gözüküyo![]() |
|||||||
|
|
|
| Bu mesaj için sevda16 kullanıcısına teşekkür eden 2 üyemiz: |
|
|
#7 | ||||||
![]()
|
merhaba nerde oturuyorsun kusura bakma tanıyamadım. alirıza amca derken hangi alirıza amca rahmetli alirıza amca mı. firazın düğününe geldin mi ksra bakma tanıyamadım. neyse yinede hoşgeldin siteye
|
|
|
|
#8 | |||||
![]()
|
Merhabalar.Ben Sivas imranlı TÜRKKEŞLİK Köyündenim.Ve de Eskikeşlik köyü bizim sınır komşumuz.Yeri çok güzel.Manzarası hoş, insanları sıcak kanlı.Komşuluk ilişkilerimiz gayet iyi.
Benim sitem www.turkkeslikkoyu.com
|
|
|
| Bu mesaj için duzpiroğlu kullanıcısına teşekkür eden 2 üyemiz: |
|
|
#9 | ||||||
![]()
|
Alıntı:
merhaba bende sevgi. evet firazının düğününde vardık. bende sevdanın ablasıyım . Ali rızanın torunuyuz. Meleğin kızıyız bende sizi tanımıyorum sizde bizim kusurumuza bakmayın. biraz geç oldu gönderiyoruz sık sık giremiyorum. iş güç ve dersane sayesinde. han ve eskikeşlikleri tanımak isitiyorum daha yakından. ![]() ![]() |
||||||
|
|
|
|
|
#10 | |||||
![]()
|
|
|||||
|