![]() |
| Anasayfa | Kadın Komisyonumuz | RADYO İSTEK | Bugünki Mesajlar | İmranli.Fm Dj'leri | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|||||||
| Yönetim Kurulu | Türkü Grubumuz | Halk Oyunları Ekibimiz | Tiyatro Ekibimiz | Semah Ekibimiz | Bayan Futbol Takımımız | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |||||||
![]()
|
bizim köy takımında yabancı oyuncu oyuncu kontenjanında oyanayan GÖKÇEBELLİ ruhan zorlu(ruhinho) kardeşimizin dedesi RIFAT ZORLU geçirdiği trafik kazası sonucu verdiği yaşam mücadelesine yenik düşmüştür. tüm zorlu ailesine başsağlığı diler, yakınlarına sabır dilerim. allah rahmet eylesin. nur içinde yat rıfo dede. arkadaşlar rıfo dede benim için hep sempatik bi insan olmuştur, özellikle tanıdığımdan beri giydiği o şapkası onun bi parçası gibidir, ankarayı bilenler için söylüyorum, hani yüksel caddesinde yada, selanik cadddesine geçen üstgeçidin altındaki insan heykelleri varya bana hep onu anımsatır, çünkü ona çok benzerler, özelliklede şapkaları, bildiğim kadarıyla bi o şapkasını çıkarmazdı bide heykeller. biz insanoğlu nankörüz galiba, kaybedince daha iyi anlıyoruz bazı değerleri.. inşallah cennettesindir.hoşçakal
|
|||||||
|
|
|
| Bu mesaj için emrahozcan58 kullanıcısına teşekkür eden 8 üyemiz: |
|
|
#2 | ||||||
|
Radyp Sorumlusu ![]()
|
bende bir delimahmutlu olarak sonuçta gökçebel köyüne bağlıyız.....başsağlığı dilerim dedeme
![]() |
||||||
|
|
|
|
|
#3 | |||||||
![]()
|
Zorlu Ailesine baş sağlığı diliyorum
![]() |
|||||||
|
|
|
|
|
#4 | ||||||
![]()
|
BEN DE BIR GOKCEBEL TORUNU OLARAK TUM DOSTLARIMIZ SAGOLSUN. RAHMETLININ YERI CENNET OLUR INSALLAH. ANNEMIN DEDESIYDI. ALLAH RAHMET EYLESIN...
|
||||||
|
|
|
|
|
#5 | |||||||
![]()
|
Arkadaşlar nereli olduğumuzun ve kimin torunu olduğumuzun ne önemi var sonuçta hepimiz imranlılıyız. ruhan arkadaşımızın ve tüm zorlu ailesinin başı sağolsun rifo dedemizinde mekanı cennet olsun..
|
|
|
|
|
#6 | ||||||
![]()
|
ruhan abinin ve tüm zorlu ailesinin başı sağ olsun
|
||||||
|
|
|
|
|
#7 | ||||||
![]()
|
Arap ruhan ve Ayhana baş sağlığı diliyorumm
|
||||||
|
|
|
|
|
#8 | |||||||
![]()
|
Dedemize rahmet ailesine başsalığı dilerim
|
|
|
|
|
#9 | |||||
![]()
|
arap,ayhan benim dayım rıfat zorlu benimde dedem sayılır daha dorusu büyük dedem oluyo dedeme baş saglıgı diliyorum.
|
|||||
|
|
|
|
|
#10 | |||||
![]()
|
bende gökcebel torunuyum merhuma allahtan rahmet yakınlarına bas sağlığı ve sabır temenni ediyorum. ZORLU AİLESİNİN BASI SAĞOLSUN...
|
|||||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| etmiştir, gökçebelli, rifat, vefat, zorlu |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |