![]() |
| Anasayfa | Kadın Komisyonumuz | RADYO İSTEK | Bugünki Mesajlar | İmranli.Fm Dj'leri | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|||||||
| Yönetim Kurulu | Türkü Grubumuz | Halk Oyunları Ekibimiz | Tiyatro Ekibimiz | Semah Ekibimiz | Bayan Futbol Takımımız | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |||||||
|
Yönetim Kurulu Başkanı ![]()
|
GÖNÜL & ZAFER Gönül Aktaş (Altuntaş Olcak ) ve Zafer Altuntaş ikilisinin düğün törenlerine tüm canlarımızı bekleriz.Gönül Aktaş Pınar Medine Aktaş'ın kardeşi benimde kuzenim olur. Ailesi Hacı Hanım & Şerafettin AKTAŞ Makbule & Erdoğan ALTUNTAŞ Kına Kirazlı yalı sahil parkı kirazlı yalı-körfez /kocaeli Tarih:21,05,2011 Cumartesi Akşam Saat:19:00-23:00.arası Düğün Yer:Aksoylar Düğün Salonu Tarih:22,05,2011 Pazar Saat:13:00-17:00 arası Adres:İnönü mahallesi Demokrasi caddesi No:35 Sarıgazi İst. Not:Gelin evinden(izmit Tütünçiftlik) otobüsler 11:00'de hareket edecektir. Bir Notda benden enişteye özel ![]() Kardeşime iyi bak karışmam sonra![]() ![]() |
|||||||
|
|
|
| Bu mesaj için Ercan Alkurt kullanıcısına teşekkür eden 14 üyemiz: |
|
|
#2 | ||||||
![]()
|
bir ömür mutluluklar dilerim......
|
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için huban kullanıcısına teşekkür eden 10 üyemiz: |
|
|
#3 | |||||||
![]()
|
Çiftlere bir ömür mutluluklar dilerim...
|
|
| Bu mesaj için inci Bakan kullanıcısına teşekkür eden 10 üyemiz: |
|
|
#4 | ||||||
|
Kadınlar Kolu ![]()
|
ercanımm ellerine sağlık canem..tüm dostlarımızı aramızda görmek isteriz...gelin havaii tk le coşalım canlar..
)))
|
|
| Bu mesaj için pınar med kullanıcısına teşekkür eden 9 üyemiz: |
|
|
#5 | ||||||
|
Kadınlar Kolu ![]()
|
darısı tüm bekarların başına ayrıca.........
))
|
|
| Bu mesaj için pınar med kullanıcısına teşekkür eden 9 üyemiz: |
|
|
#6 | ||||||
|
Başkan Yard. ![]()
|
Darısı Erco nun başına
![]() Valla zor işler Nişan Düğün ![]() Nişan takısı Nişan alışverişi Nişan Bohçası Nişan Elbiseleri Ayakkabıları İkramlar Yer Düğün Salonu, Davetiye, en kötüsü GELİNLİK :-( otobüsler, kına gecesi, kuruyemiş, yok gelin elini açmicak altın alınacak yok efendim baldız yüzüğü yok anam süt hakkı efendime söylim ev bakılacak yatak odası oturma odası yemek takımıdır televizyon buzdolabı çamaşır bulaşık makinası ıvır zıvır evi temizleme çeyiz gelecek amele bul allahın emri okunacak hoca ayarla dacetiyeleri kapı kapı götür salona kapora gelinliğe kapora kuaföre kapora fotoğrafçıya kapora çiçekçi ayarla efendime söylim balayı yerini ayarla ha düğün takılarınıda unutmayalım zurnacı ayarla (öyle bi derdim yok şükürler olsun ) hele bide benim gibi 200 km öteden biri ile evlenecekseniz mazot parasıyla yukarıdakilerin hepsini yaparsınız ![]() Yani zor iş beylere duyrulur. ![]() ![]()
|
|
| Bu mesaj için Birdal Çoban kullanıcısına teşekkür eden 8 üyemiz: |
|
|
#7 | ||||||||
|
Yönetim Kurulu Başkanı ![]()
|
Alıntı:
ama bukar yazılırmı kardeşim. az biraz aklımdan gecmişti körettin ![]() ![]() ![]() bu ne kacır kurtul ![]() ![]() ![]() |
||||||||
|
|
|
| Bu mesaj için Ercan Alkurt kullanıcısına teşekkür eden 8 üyemiz: |
|
|
#8 | ||||||
![]()
|
bir ömür boyu mutluluklar...
|
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için özkan coşar kullanıcısına teşekkür eden 8 üyemiz: |
|
|
#9 | ||||||
|
Kadınlar Kolu ![]()
|
aman birdallllll en güzel hazırlıklar onlar be canımm....korkmayın bu kadar hepsi gelir geçer...kalan hayat arkadaşınız olur.....
![]()
|
|
| Bu mesaj için pınar med kullanıcısına teşekkür eden 7 üyemiz: |
|
|
#10 | ||||||
|
Yönetim Kurulu ![]()
|
Çifte bir ömür boyu mutluluklar dilerim. Darısı önce pınar'ın sonra tüm bekarların başına : ))) gençleri yavaş yavaş evlendiriyoruz : )))))
|
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için Uğur Deliktaş kullanıcısına teşekkür eden 7 üyemiz: |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|