Genç İMRANLILAR  

Anasayfa Kadın Komisyonumuz RADYO İSTEK Bugünki Mesajlar İmranli.Fm Dj'leri Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   Genç İMRANLILAR | Gurbetçilerimiz | Almanya

Seçenekler Stil
Alt 08-19-09, 16:18   #1
Uğur Deliktaş
Yönetim Kurulu

Uğur Deliktaş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 2844
Tecrübe Puanı: 2747 Uğur Deliktaş has a reputation beyond reputeUğur Deliktaş has a reputation beyond reputeUğur Deliktaş has a reputation beyond reputeUğur Deliktaş has a reputation beyond reputeUğur Deliktaş has a reputation beyond reputeUğur Deliktaş has a reputation beyond reputeUğur Deliktaş has a reputation beyond reputeUğur Deliktaş has a reputation beyond reputeUğur Deliktaş has a reputation beyond reputeUğur Deliktaş has a reputation beyond reputeUğur Deliktaş has a reputation beyond repute
Standart Gurbetçimiz Girikli İpek İstanbul Gülsuyu Pikniğinde Aramızda - 09.08.09

Grup Yorum ile Gülsuyu Halk Pikniği (Gebze-Kocaeli-İzmit-İstanbul Buluşması) - 09.08.09

Almanya'dan Gelen Gurbetçi Bir üyemiz olarak Aramıza Katılan Girikli İpek'e Katıldığından ve Aramızda olduğundan Teşekkür Ederiz...

Not:
Almanyadan Yurt Dışından Aramıza Katılan İlk Üyemizdir...

Kocaeli İzmitten ve Gebzeden Katılan Arkadaşlara ve Sorumluluğunu Yerine Getiren İsmail Elmas'a ve Özgül58'e Teşekkür Ederiz...

İstanbul Avrupa Yakasından Katılan Arkadaşlara ve Sorumluluğunu Yerine Getiren Erhan Karakuş'a Teşekkür Ederiz...

Tekirdağdan aramıza Katılan Barancan'a Teşekkürler...

Saygılarımızla
Yönetim Kurulu
Uğur Deliktaş
Eklenen Resim Ön İzlemesi
Dosya tipi: jpg Alm...jpg (71,6 KB (Kilobyte), 208x kez indirilmiştir)
Dosya tipi: jpg alm..jpg (79,4 KB (Kilobyte), 199x kez indirilmiştir)

Konu Uğur Deliktaş tarafından (08-19-09 Saat 16:22 ) değiştirilmiştir..
Uğur Deliktaş isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu mesaj için Uğur Deliktaş kullanıcısına teşekkür eden 7 üyemiz:
Alt 08-19-09, 16:21   #2
Uğur Deliktaş
Yönetim Kurulu

Tecrübe Puanı: 2747 Uğur Deliktaş has a reputation beyond reputeUğur Deliktaş has a reputation beyond reputeUğur Deliktaş has a reputation beyond reputeUğur Deliktaş has a reputation beyond reputeUğur Deliktaş has a reputation beyond reputeUğur Deliktaş has a reputation beyond reputeUğur Deliktaş has a reputation beyond reputeUğur Deliktaş has a reputation beyond reputeUğur Deliktaş has a reputation beyond reputeUğur Deliktaş has a reputation beyond reputeUğur Deliktaş has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Gurbetçimiz Girikli İpek İstanbul Gülsuyu Pikniğinde Aramızda - 09.08.09

Girikli İpek ; Benim sağımda Özgül58 in solunda Kırmızı giysili olan yani İkimizin arasındadır

Teşekkürler
Bu mesaj için Uğur Deliktaş kullanıcısına teşekkür eden 2 üyemiz:
Alt 08-19-09, 16:29   #3
Uğur Deliktaş
Yönetim Kurulu

Standart Cevap: Gurbetçimiz Girikli İpek İstanbul Gülsuyu Pikniğinde Aramızda - 09.08.09

Bidaha geldiğinde çikolata sözünü unutmadım
Bu mesaj için Uğur Deliktaş kullanıcısına teşekkür eden 3 üyemiz:
Alt 08-19-09, 17:46   #4
Zafer Motor

Zafer Motor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 1470
Tecrübe Puanı: 406 Zafer Motor is a splendid one to beholdZafer Motor is a splendid one to beholdZafer Motor is a splendid one to beholdZafer Motor is a splendid one to beholdZafer Motor is a splendid one to beholdZafer Motor is a splendid one to beholdZafer Motor is a splendid one to beholdZafer Motor is a splendid one to beholdZafer Motor is a splendid one to beholdZafer Motor is a splendid one to beholdZafer Motor is a splendid one to behold

Alıntı:
Uğur Deliktaş´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Girikli İpek ; Benim sağımda Özgül58 in solunda Kırmızı giysili olan yani İkimizin arasındadır

Teşekkürler
senin solunda özgül'ün sağında bana hepsi yeni gibi geldi senin dışında kimseyi tanımıyom....
Zafer Motor isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu mesaj için Zafer Motor kullanıcısına teşekkür eden 2 üyemiz:
Alt 08-19-09, 17:48   #5
Zafer Motor

Zafer Motor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 1470
Tecrübe Puanı: 406 Zafer Motor is a splendid one to beholdZafer Motor is a splendid one to beholdZafer Motor is a splendid one to beholdZafer Motor is a splendid one to beholdZafer Motor is a splendid one to beholdZafer Motor is a splendid one to beholdZafer Motor is a splendid one to beholdZafer Motor is a splendid one to beholdZafer Motor is a splendid one to beholdZafer Motor is a splendid one to beholdZafer Motor is a splendid one to behold

Alıntı:
Zafer Motor´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
senin solunda özgül'ün sağında bana hepsi yeni gibi geldi senin dışında kimseyi tanımıyom....
olucaktı...
Zafer Motor isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu mesaj için Zafer Motor kullanıcısına teşekkür eden 2 üyemiz:
Alt 08-20-09, 08:14   #6
Uğur Deliktaş
Yönetim Kurulu

Zaferim biliosn sağ kolum olamadı henüz Benim sol kolumun yanındaki kırmızılı kırmızı çok yakışıor
Bu mesaj için Uğur Deliktaş kullanıcısına teşekkür eden 4 üyemiz:
Alt 08-20-09, 13:00   #7
sezer özdemir

sezer özdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 2924
Tecrübe Puanı: 336 sezer özdemir is a splendid one to beholdsezer özdemir is a splendid one to beholdsezer özdemir is a splendid one to beholdsezer özdemir is a splendid one to beholdsezer özdemir is a splendid one to beholdsezer özdemir is a splendid one to beholdsezer özdemir is a splendid one to beholdsezer özdemir is a splendid one to beholdsezer özdemir is a splendid one to beholdsezer özdemir is a splendid one to beholdsezer özdemir is a splendid one to behold

tesekurler ugurum en dogrusuu yasdıklarınn bıs genc ımranlılar olarak butun genc lerı beklıoz imranlı olarak
sezer özdemir isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu mesaj için sezer özdemir kullanıcısına teşekkür eden 3 üyemiz:
Alt 08-20-09, 13:49   #8
Birdal Çoban
Başkan Yard.

Birdal Çoban - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 2
Tecrübe Puanı: 2444 Birdal Çoban has a reputation beyond reputeBirdal Çoban has a reputation beyond reputeBirdal Çoban has a reputation beyond reputeBirdal Çoban has a reputation beyond reputeBirdal Çoban has a reputation beyond reputeBirdal Çoban has a reputation beyond reputeBirdal Çoban has a reputation beyond reputeBirdal Çoban has a reputation beyond reputeBirdal Çoban has a reputation beyond reputeBirdal Çoban has a reputation beyond reputeBirdal Çoban has a reputation beyond repute

İpek abla o gün geç katıldım yoksa seninle tanışmak isterdim. İnşallah birdahaki sefere.

Birdal Çoban
Torne Cesus(Casus)

Alt 10-03-09, 13:47   #9
girikli ipek

girikli ipek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 118
Tecrübe Puanı: 577 girikli ipek isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.

Alıntı:
Birdal Can´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
İpek abla o gün geç katıldım yoksa seninle tanışmak isterdim. İnşallah birdahaki sefere.
Birdal can zaten adam bir gülsuyuna düstümü kurtulamyior, o kadar yogun bir izin gecirdim ki anlataam. Hersey cok güzeldi dost akraba ha bide köye gittim ilk defa bak orda kafa dinledim en güzeli oydu, kismet seneye tnaismak insallah , zaten o gün piknige gelmem de mucizeydi misafirleden kactim ne yapim...
girikli ipek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu mesaj için girikli ipek kullanıcısına teşekkür edenler:
Alt 10-03-09, 13:49   #10
girikli ipek

girikli ipek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 118
Tecrübe Puanı: 577 girikli ipek isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.

Alıntı:
Uğur Deliktaş´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bidaha geldiğinde çikolata sözünü unutmadım
ugur canim yaw ne dur sende cikolata yaw sicakta hec olurmu burdan oraya, ama arabayla gelirsem getiriim güzel kardesime tüm cikolatlar feda olsun !
girikli ipek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu mesaj için girikli ipek kullanıcısına teşekkür edenler:

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil