![]() |
| Anasayfa | Kadın Komisyonumuz | RADYO İSTEK | Bugünki Mesajlar | İmranli.Fm Dj'leri | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|||||||
| Yönetim Kurulu | Türkü Grubumuz | Halk Oyunları Ekibimiz | Tiyatro Ekibimiz | Semah Ekibimiz | Bayan Futbol Takımımız | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| Emlak Her Türlü Arsa, Ofis, Yat, Kat Alım Satım ve Kiralama |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||||||
|
Başkan Yard. ![]()
|
Satmak istediğiniz gayrimenkulleriniz, kiralamak istediğiniz ofis ve daireler için buraya yazmanız yeterlidir.
|
|
| Bu mesaj için Birdal Çoban kullanıcısına teşekkür eden 2 üyemiz: |
|
|
#2 | ||||||
|
Yönetim Kurulu ![]()
|
EWET ORTAK AYNEN ÖYLE AMA ŞU YAZILARINI BİRAZ BÜYÜT ORTAK.
BİRDE KİRALIK OLMAYACAK KİRALIKLARA BAKMIYORUZ İLGİLENDİRMİOR BİİZİ HABERİN OLSUN . Her Türlü Arsa, Ofis, Yat, Kat Alımı Satımı Yapılır. -------------------------------------------------------------------------------- Satmak istediğiniz gayrimenkulleriniz, ofis ve daireler için buraya yazmanız yeterlidir. |
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için Uğur Deliktaş kullanıcısına teşekkür eden 3 üyemiz: |
|
|
#3 | |||||||
![]()
|
Arkadaşlar Merhaba,
Beylikdüzü İhlas Marmara evlerinde 2 0da 1 salon 90 metrekare kiralık daire vardır. İlgilenenlerin benimle iletişime geçmesini rica ederim, a_haydar_ozdemir@yahoo.com
|
|
| Bu mesaj için haydar.ozdemir kullanıcısına teşekkür eden 4 üyemiz: |
|
|
#4 | |||||||
![]()
|
bu konuyu görünce direk biizm ev aklıma geldi 2 sendir satamıozda
![]() ![]() ![]() satıp karşıya taşınma planları vardı ama en son noldu bilmiom![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
| Bu mesaj için *fefe* kullanıcısına teşekkür eden 4 üyemiz: |
|
|
#5 | |||||||
|
Yönetim Kurulu ![]()
|
Alıntı:
|
|||||||
|
|
|
|
|
#6 | |||||||
|
Yönetim Kurulu ![]()
|
Alıntı:
OZMAN DA YARDIMCI OLAMAYA ÇALIŞIRIZ. FEFE CANE 2 YIL NASIL DAYANDINIZ ![]() ![]() ![]() BİZİM YAKAYA TAŞINIRSINIZ DAHA ÇOK GÖRÜŞÜRZ CANEE ![]() ![]() ![]() |
|||||||
|
|
|
| Bu mesaj için Uğur Deliktaş kullanıcısına teşekkür eden 4 üyemiz: |
|
|
#7 | ||||||
|
Yönetim Kurulu ![]()
|
Satılık Arsa - Kocaeli Gebze Şekerpınar Fiyat : 145.000 YTL Emlak Tipi : Satılık Arsa
Toplam m2 : 270 m² Kullanılabilir m2 : 270 m² Tapu Durumu : Bilgi Yok -------------------------------------------------------------------------------- Açıklama : 4 kat imarlı ana yola cok yakın -------------------------------------------------------------------------------- Emlak Adresi : Şekerpınar - 8081 Gebze -------------------------------------------------------------------------------- Alt Yapı : » İmarlı » İfrazlı » Parselli » Hisseli » Tapulu Çevre Özellikleri : » Caddeye Yakın » Havaalanına Yakın » Toplu Ulaşıma Yakın » Otobana Yakın -------------------------------------------------------------------------------- Bu İlan İle İlgili Detaylı Bilgi ve Randevu İçin Lütfen Arayınız. Tel: 0 216 - 3486061 - Cep: 0 532 - 3111199 -------------------------------------------------------------------------------- İlan Sahibi ve Sorumlusu Avşaroğlu Emlak Müslüm Avşaroğlu Fahrettin Kerim Gökay Cad No:102/1 Kuyubaşı 34710 Kadıköy / İstanbul Tel: 0 216 - 3486061 Fax: 0 216 - 4495207 Cep: 0 532 - 3111199 Mail: [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] |
||||||
|
|
|
|
|
#8 | ||||||
![]()
|
HepinizeTeşekkür Ediyorum CANLAR....
|
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için CemalGuvercın kullanıcısına teşekkür eden 3 üyemiz: |
|
|
#9 | |||||||
![]()
|
Ankarada Keçiören mecidiyede satılık
Dubleks apartman dairesi 4+1 çift banyo ve tuvalet önü açık içi yapılı. yerler laminat+ıslak yerler kalebodur üst kat merdiven özel yapım .kaloriferli doğal gazlı.2 balkon pimapenle kaplanmış durumda. ilgilenenler için tel:0538 769 11 23 fiyatı:225.000,00 tl.
|
|
| Bu mesaj için Gazi kullanıcısına teşekkür eden 4 üyemiz: |
|
|
#10 | ||||||
|
Kültür Sanat Sorumlusu
|
Zamanımızın En İyi Yatırımı Gayrimenkuldur ...İçereköy-Kayışdağı,İnönü mah.K.Bakkalköy gayrimenkul alım satım,kiralama ve arsa...Alım satımlarında yardımcı olunur..Emlak Danışmanı Zelal Dilek Altuntaş.
|
|
| Bu mesaj için Zelal Dilek Altuntaş kullanıcısına teşekkür eden 4 üyemiz: |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|