![]() |
| Anasayfa | Kadın Komisyonumuz | RADYO İSTEK | Bugünki Mesajlar | İmranli.Fm Dj'leri | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|||||||
| Yönetim Kurulu | Türkü Grubumuz | Halk Oyunları Ekibimiz | Tiyatro Ekibimiz | Semah Ekibimiz | Bayan Futbol Takımımız | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||||||
![]()
|
Değerli Gençimranlılar!!
İmranlı Lisesinde okuyan arkadaşlarımız için öss ye hazırlık test kitapları,soru kitapları.vb kitaplara ihtiyaç varmış.Sizlerden bu konuda duyarlı olmanızı istiyoruz.Test veya kitapların mümkünse fazla yıpranmamış olması yada yeni olması tercih ediliyo.Lütfen bu konuda bilinçli olalım. ve Ankara da oturanlar bole bi yardımda bulunurlarsa kitapları ben topluycam.haberiniz olsun bu sadece Ankarada oturanlar için deil dier illerde bulunalarda bole bişey yapabilirler.İmranlımızın geleceği için...... eminim bu konuda bilinçli davranacaksınız (hemşolarım ) müracaat için cvplarınızı bekliyorum .........İstanbul için toplama adresi (Bu adrese kargolayabilirsiniz) Adnan Kahveci Bulvarı No:112 Yakacık-Kartal İstanbul Tesamel Elektro Teknik Birdal Can İletişim: birdalcan@gencimranlilar.com Ankara için toplama adresi (Bu adrese kargolayabilirsiniz) Ayhan Erkek Kuaförü Adnan Menderes Mah. 2. Cadde No:74/b Keçiören/Ankara EmrahÖzcan İletişim emrahozcan58@hotmail.com
JACK _______________________________________________ Konu Birdal Çoban tarafından (01-07-08 Saat 22:58 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Yazı boyutu 2 puntoya düşürülmüştür |
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için ezg58 kullanıcısına teşekkür eden 11 üyemiz: |
|
|
#2 | ||||||
|
Başkan Yard. ![]()
|
Sevgili Ezgi o zaman bu duyuruyu sitede genelleyelim değilmi..
Öncelikle İmranlı Lisesi Müdürü ile irtibata geçeceğim ve ve Bil Dershanelerinden testler isteyeceğim. Bütün arkadaşlar tanıdıkları dershaneler varsa şayet Testleri bana karşı ödemeli vereceğim adrese kargolarlarsa şayet Genç İmranlılar olarak testleri hiç bir ücret ödemeksizin İmranlı Lisesine gönderirim. Bu konuda herkesin Ezgi gibi duyarlı olmasını bekliyorum dostlar..
|
|
| Bu mesaj için Birdal Çoban kullanıcısına teşekkür eden 7 üyemiz: |
|
|
#3 | ||||||
![]()
|
bende bol miktarda var verebilirim nasil ulaştiracaz sizlere onun hakindada bilgi verirseniz
|
|
|
|
|
#4 | ||||||
![]()
|
ewt liseyle irtibata geçmek mümkün.çok saol ben de ankarada ayarlıycam ve ankarada oturanlar varsa bi yerden bana ulaşmalıllar ben topluycam ve yakın zxamanda da teslim edicem. ayrıca bil dershaneleri de bole bişeye katkıda bulunursa şimdiden çok teşekkür edrim
![]()
|
|
| Bu mesaj için ezg58 kullanıcısına teşekkür edenler: |
|
|
#5 | |||||||
![]()
|
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
#6 | ||||||
![]()
|
ezginin böyle bir kampaya baslattıgı tşklerimi sunarım.kısa sürede de herkesin yardım edecegini düşünüyorum.burda bana ulasabilecek olan varsa ezgi arksımıza götürebilirm.kendisi götürebilecegini söyledi bizede toplaması kaldı.imranlı kardeslerimize yardım için birleselim..
ALmA BeNi KaRŞıNa KaN KaRıŞıR GöZYaŞıNa . . . ! >>>>>>>>>> MISTOLAR TAKIMI <<<<<<<<<< [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Birdal Çoban tarafından (01-06-08 Saat 23:30 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Yazı boyutu 2 puntoya düşürülmüştür.İMZANIZI 2 puntoya indiriniz. |
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için 58mistoluhkmt kullanıcısına teşekkür edenler: |
|
|
#7 | ||||||
![]()
|
sen yolamiyacakmisin zaten imranliya ankaradayim evet sana nasil ulaştiracam gerekirse subatta istanbula gidiyorum herhalde ordan birdalada verebilirim
|
|
|
|
|
#8 | ||||||
|
Başkan Yard. ![]()
|
Ezgi EmrahÖzcan'la iletişime geçersen şayet Ankaradaki kitapların vbenim vereceğim adrese gelmesine gerek kalmaz canım. Emrah abinle irtibata geçersen Ankara'dada bi toplama merkezi oluşturabilirsiniz.
|
|
|
|
#9 | ||||||
![]()
|
gökmen abi bi şekilde ulaştırısın gerekirse toplanma bile yaparız ankarada.ama istersen istanbula da gönderirisn
|
|
|
|
#10 | |||||
|
Yasaklı
|
gercekten cok güzel bir düşünce kutlarım seni ezgi...
elimizden gelenin fazlasını yapalım imkanlarımız yettikçe... |
|||||
|
|
|
| Bu mesaj için serpil kullanıcısına teşekkür edenler: |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| ankaralılarda, duysun, geleceği, herkes, okusun, İmranlımıızn |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |