![]() |
| Anasayfa | Kadın Komisyonumuz | İMRANLI FM RADYO | Bugünki Mesajlar | İmranli.Fm Dj'leri | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|||||||
| Yönetim Kurulu | Türkü Grubumuz | Halk Oyunları Ekibimiz | Tiyatro Ekibimiz | Semah Ekibimiz | Bayan Futbol Takımımız | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||||||
![]()
|
![]() ![]() YENİ BİR YILA GİRERKEN SEVGİ VE BARIŞ DİLİYORUM.![]() SAVAŞLARIN,ACILARIN VE FELAKETLERİN,GEÇİP GİDEN KOCA BİR YIL GİBİ GERİDE KALMASI UMUDUYLA NİCE YILLARA... ![]() ![]() GENÇ İMRANLILAR SİTEMİZDEKİ BÜTÜN ARKADAŞLARIN YENİ YILINI KUTLARIM..![]() ![]() ![]() HOŞ GELDİN 2009 |
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için koçero kullanıcısına teşekkür edenler: |
|
|
#2 | ||||||
![]()
|
|
||||||
|
|
|
|
|
#3 | ||||||
![]()
|
Bir bahar dalı misali açan yüreklerde bir umut doğacak, fakirliğin son bulduğu, çocukların ölmediği, aş, iş düşüncesinden uzak, barışın dünya üzerine çarşaf misali dağıldığı, dostlukla, canla birbirimize sarıldığımız bir Türkiye sevdasıyla, Hoşgeleceksin değil mi 2009?..
|
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için SiVaS kullanıcısına teşekkür edenler: |
|
|
#4 | |||||||
![]()
|
TÜM GENÇ İMRANLILAR ÜYELERİNİN VE TÜM DÜNYANIN YENİ YILINI KUTLARKEN YENİ YILIN TÜM DÜNYAYA VE İNSANLIĞA BARIŞ HUZUR VE MUTLULUKLAR GETİRMESİNİ DİLİYORUM.HASAN ÇELİK FOTO ÖZEN İMRANLI
|
|||||||
|
|
|
| Bu mesaj için HASAN ÇELİK kullanıcısına teşekkür eden 2 üyemiz: |
|
|
#6 | |||||||
![]()
|
herkesin yeni yılı kutlı olsun yeni yılın herkse saglık mutluluk getimesını dılıyorum ankaradan kucak dolusu sevgıller
![]()
|
|
|
| Bu mesaj için hanife kullanıcısına teşekkür edenler: |
|
|
#7 | ||||||
![]()
|
Geçen Yılda Çektiğiniz Sıkıntılar...
Yaptığınız Hatalar... Hayal Kırıklıklarınızı.. Harcadığınız Fırsatları Unutun ! Yeni Yılınız Kutlu Olsun...
Seni Ben Deyil Gözlerim Seçti. .Onlar Beğendi Onlar Sevdi. Benim İçin Onların Malısın. Sen Gitsende Banane Onlar Ağlasın ALİ'yi Seven, Benide Sever, Beni Seven ALİ'yide Sevmiş Olur. Çünkü Ben ZatiALİniz.im |
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için ZatiALİniz kullanıcısına teşekkür edenler: |
|
|
#8 | |||||||
![]()
|
yeni yılınızı kutlar saglık mutluluk ve esenlikler dilerim
saygılarımlan çetin aktaş çeto başkan