![]() |
| Anasayfa | Kadın Komisyonumuz | RADYO İSTEK | Bugünki Mesajlar | İmranli.Fm Dj'leri | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|||||||
| Yönetim Kurulu | Türkü Grubumuz | Halk Oyunları Ekibimiz | Tiyatro Ekibimiz | Semah Ekibimiz | Bayan Futbol Takımımız | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |||||||
![]()
|
ben imranlı derneğinin hersene düzenlendiği futbol turnuvası bu sene yapıldımı onu merak ettim bununla i,lgisi olan varsa bana yazsın lütfen
|
|||||||
|
|
|
|
|
#2 | ||||||
|
Başkan Yard. ![]()
|
Bu sene düzenlenen bir turnuva yok.
Lakin biz Genç İmranlılar olarak düzenliyoruz. Aşşağıdaki linki tıklarsanız gerekli bilgileri görebilirsiniz. [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
| zatoğlular |
|
Bu Mesaj Birdal Çoban tarafından silinmiştir.
Sebep: Sohbet Topiği değil burası arkadaşlar.
|
|
|
| fatoş |
|
Bu Mesaj Birdal Çoban tarafından silinmiştir.
Sebep: Sohbet Topiği değil burası arkadaşlar.
|
|
|
#3 | ||||||
![]()
|
Düzenlendi abla Bu sene ama herkes çekildi diye duydum çulfolar olmuş heralde bu sene Gencolar
|
||||||
|
|
|
|
|
#4 | |||||||
|
Başkan Yard. ![]()
|
Alıntı:
Bahsettiğin turnuva Ankara'da yapılan turnuvaydı. Herkes çekilmedi(Bir kaç takım dışında). Şampiyon Çulfalılar oldu. Turnuvayı İmranlı Derneği değil İmranlı halkı yapmıştır. Saygılar
|
|
| Bu mesaj için Birdal Çoban kullanıcısına teşekkür eden 4 üyemiz: |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| derneği, futbol, imranlı, turnuvası |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|