![]() |
| Anasayfa | Kadın Komisyonumuz | RADYO İSTEK | Bugünki Mesajlar | İmranli.Fm Dj'leri | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|||||||
| Yönetim Kurulu | Türkü Grubumuz | Halk Oyunları Ekibimiz | Tiyatro Ekibimiz | Semah Ekibimiz | Bayan Futbol Takımımız | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||||||
|
Yönetim Kurulu ![]()
|
Kerimoğlu ,İmranlı Halk Pikniğine Katılımı Kesinleşmiştir.
06 Haziran 2010 Pazar Saat : 09:00-18:00 Arası İstanbul / Maltepe Başı Büyük Piknik Alanında Düzenlenecek Olan Genç İmranlılar Oluşumu ‘’İmranlı Halk Pikniğine’’ Genç İmranlılar Oluşumu Piknik Tertip Komitesine gerekli evrakları tamamlayarak, Piknik Kural ve İşleyişini onaylayarak katılımda bulunmaları için başvurarak Katılımı Kesinleşmiştir. Henüz Kurumsallaşmayan ama Organize etmiş ve düzenlediğiniz Pikniğe bizlerde katılım yaparak katkı sunmaya hazırız dediler.. Köy Sorumlusu ve Aynı Zamanda Kadın Kollarmızda Yer alan Meral Kösedağ ve Ayhan Kösedağ Genç İmranlılar Oluşumu'nu Benimsedikleri İçin Ayrıca , Pikniğe Katılımları ve Katkıları için Kendilerine Teşekkürlerimizi Sunuyoruz. Ek -1 27/ 05/ 2010 Genç İmranlılar Oluşumu İmranlı Halk Pikniği Tertip Komisyonuna; Düzenlemiş olduğunuz pikniğe ……........Kerimoğlu ..........İsimli köy ile gerekli evrakları tamamlayarak, Piknik Kural ve İşleyişini onaylayarak katılımda bulunmak istemekteyiz. Gereğini bilgilerinize arz ederiz. Saygılarımızla; ……Meral Kösedağ ..........…... Köy Halkı Sorumlusu / Dernek Yetkilisi Ek - 2 Genç İmranlılar Oluşumu İmranlı Halk Pikniği Kuralları , İşleyişi ve Katılım Koşulları 1- Piknikte tek yetkili Tertip Komitesidir. Bireysel kararlar alınamaz. 2- Pikniğe katılım bedeli Köy Derneği/köy Halkına …… TL’dir. 3- Piknikte katılım bedelini toplamada Piknik Muhasebe Ekibi sorumludur. 4- Piknikte katılım bedeli Muhasebe Ekibine verilecektir. 5- Piknik gün boyu toplamda 12 Saattir . 6- Tertip komitesine Köy Sorumlusu dışında gelen itirazlar kabul edilmeyecektir. 7- Piknikte Hakaret ve Küfür etmek yasaktır. 8- Piknikte Komite kararları uygulanır. Dışardan veya katılımcıların istediği kararlar uygulanmaz. 9- Piknik Yapılacağı komplekste ilgili kurum ve kuruluşlar harici afiş asmak, bildiri dağıtmak yasaktır. 10- Piknik İstanbul / Maltepe Başıbüyük Piknik Alanında 06/06/2010 tarihinde saat 09,00 da başlayacaktır. Kuralları ve İşleyişi Onaylar, Kurallar ve İşleyiş Hakkında Köy Halkını bilgilendirmekteyiz. Köy Sorumlusu/ Yetkilisi ................ Meral Kösedağ ............. İmzası .............................................. Telefon Numarası ...............Ayhan Kösedağ , 0536 279 24 60 ............. Kerimoğlu Halkı Bu numaradan Ulaşabilir ve Bilgi Alabilir. TERTİP KOMİTESİ |
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için Uğur Deliktaş kullanıcısına teşekkür eden 8 üyemiz: |
|
|
#2 | |||||||
|
Yönetim Kurulu Başkanı ![]()
|
Bizleri herzaman des tekleyen meral ve ayhan arkadaşımıza sonsuz teşekkürler...
Gercaktan kutluyom böyle kurumsallaşmayan köyler bike destek veriyor bu istek,hırs bizleri dahada sevindirip dahada baglıyor.... |
|||||||
|
|
|
| Bu mesaj için Ercan Alkurt kullanıcısına teşekkür eden 7 üyemiz: |
|
|
#3 | ||||||
![]()
|
katılımlarından dolayı buradan köy sorumlusu Meral Kösedağ'a ve Ayhan Kösedağ'a teşekkür ediyorum...
|
|
| Bu mesaj için Caner Alkurt kullanıcısına teşekkür eden 5 üyemiz: |
|
|
#4 | ||||||
|
Yönetim Kurulu ![]()
|
Arkadaşlarımız Kendi Çabaları ile Bir Takım Şeyleri Başarma Gayretindeler.
Büyüklerine danışarak , eş ,dost ,akrabalarına iletişim araçları ile ulaşıp bilgilendirip katılım sağlamaları imkansız değil.Böylelikle Karataş ve Karahüseyinin Gölgesinde Kalmasından çıkmıştır Başarılar.... |
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için Uğur Deliktaş kullanıcısına teşekkür eden 4 üyemiz: |
|
|
#5 | ||||||
![]()
|
güzel yorumlarınız ve destekleriniz için teşekkür ediyorum arkadaşlar. iyiki varsınız..
|
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için Meral Kösedağ kullanıcısına teşekkür eden 4 üyemiz: |
|
|
#6 | |||||||
![]()
|
Alıntı:
bu güzelliği yaratan sizsiniz... asıl biz size teşekkür ederiz... iyi ki varsınız...
|
|
| Bu mesaj için Caner Alkurt kullanıcısına teşekkür eden 4 üyemiz: |
|
|
#7 | |||||||
![]()
|
Alıntı:
![]() Kerimoğlu bizim için önemli bir köy ama tabiki kendi isimlerinin geçmesi gurur verici ![]() ![]() ![]() |
|||||||
|
|
|
| Bu mesaj için Alikarahan kullanıcısına teşekkür eden 4 üyemiz: |
|
|
#8 | |||||||
![]()
|
İnş güzel bir gün olucak 6 haziranda yine unutulmaz bir etkinliğe imza atılacak teşekkürler herkese...
|
|
| Bu mesaj için Ayhan Kösedağ kullanıcısına teşekkür eden 4 üyemiz: |
|
|
#9 | ||||||
|
Yönetim Kurulu ![]()
|
|
||||||
|