![]() |
| Anasayfa | Kadın Komisyonumuz | İMRANLI FM RADYO | Bugünki Mesajlar | İmranli.Fm Dj'leri | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|||||||
| Yönetim Kurulu | Türkü Grubumuz | Halk Oyunları Ekibimiz | Tiyatro Ekibimiz | Semah Ekibimiz | Bayan Futbol Takımımız | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |||||||
![]()
|
3Temmuz 2010 cumartesi günü İmranlı nın Karlık köyünde verilen yemekten sonra yüzlerce plastik tabak,kaşık,çatal ve plastik meşrubat şişeleri torbalar halinde traktörle Kızılırmak a dökülmüştür.O sırada o bölgede piknik yapmakta olan Piredede Köyünden bir vatandaş bu durumu görünce duruma müdahale etmiş fakat mesafe uzak olduğu için dökülmeden yetişemediği için dökülmesine engel olamamış o olay yerine gidene kadar traktörde kaçmış,Piredede li vatandaş ırmağın yüzünde İmranlı Barajına doğru giden torbalar halindeki yüzlerce tabak,kaşık çatal ve pet şişesi dolu torbalardan ırmağa girerek yetişe bildiklerini kıyıya çıkarmıŞ fakat yetişemedikleride torbalar halinde baraja doğru akıp gitmiş duruma çok üzülen vatandaş yanında bulunan cep telefonun kamerasıyla durumu görüntülemiş çok üzülerek biz daha Kızılımak ı çıktığı kaynağından pislersek Karadenize gidene kadar ne olacağını söylüyor insanlarımızın yaşadıkları bölgelere sahip çıkarak çevrelerini temiz tutmalarını ve pisliyenlere engel olunmasını istiyor.Bende bu kendini bilmez vatandaşları kınıyorum ve yetkililer tarafından Kızılırmağa bu çöpleri dökenlerin bulunarak cezalandılmaları talep edeyorum.HASAN ÇELİK FOTO ÖZEN İMRANLI
|
|||||||
|
|
|
| Bu mesaj için HASAN ÇELİK kullanıcısına teşekkür eden 6 üyemiz: |
|
|
#2 | ||||||
![]()
|
benzer bir durum cogi baba için şenlik alanında hazırlık yaptığımız 3temmuz cumartesi günü yaşandı... ordaki görevlilere çöp sorduğumuzda, hemen alt taraftaki dereye atabilirsiniz yanıtını aldık...
Hasan Bey'in dediği gibi, kaynağında biz böyle yaparsak, hiç bir yerde kirliliğin önüne geçemeyiz... zaten biz kendi toprağımızı korumazsak, ötesini konuşmanın da gereği yok...
|
|
| Bu mesaj için Caner Alkurt kullanıcısına teşekkür eden 5 üyemiz: |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|