![]() |
| Anasayfa | Kadın Komisyonumuz | RADYO İSTEK | Bugünki Mesajlar | İmranli.Fm Dj'leri | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|||||||
| Yönetim Kurulu | Türkü Grubumuz | Halk Oyunları Ekibimiz | Tiyatro Ekibimiz | Semah Ekibimiz | Bayan Futbol Takımımız | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||||||
![]()
|
evet bir can bir güzel insanımız daha hakkı rahmetine kavuşmuştur kuzenım wolkan nın halası kalp krizi sonucu vefat etmiştir bu gün gün boyunca pendik şıhlıda Pir Sultan Abdal cem evinde kuran ı okunup yeni şıhlı mezarlığında toprağa verilmiştir kendisi yazamadı çünkü acısı var kuzenimin yerine ben yazmak istedim ailesine bol sabır diliyorum bende bir aileden olarak
|
|
|
|
#2 | |||||||
![]()
|
Başınız sağolsun merhuma allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum...
|
|
|
| Bu mesaj için Kemal Ertürk kullanıcısına teşekkür eden 4 üyemiz: |
|
|
#4 | |||||||
![]()
|
|
|||||||
|
|
|
|
|
#5 | ||||||
![]()
|
volkan başınız sağolsun..
|
|
|
|
|
#6 | ||||||
![]()
|
Sevgili emrah ve volkan basınız sağolsun.. Sizlere sabır ,halamıza rahmet diliyorum...
![]()
|
|
|
|
#7 | ||||||
![]()
|
volkan, emrah başınız sağolsun.allah rahmet eylesin acınızı paylaşıyoruz.
![]() |
||||||
|
|
|
|
|
#10 | ||||||
![]()
|
SEVGİLİ WOLKAN ve EMRAH . ! !
BAŞINIZ SAĞ OLSUN...RAHMETLİ GENÇ KARDEŞİMİZİN MEKANI CENNET OLSUN.. GENÇ YAŞINDA KARA TOPRAĞA GİRMESİ. İNAN ÇOK ÜZÜLDÜM ÇOKKKK. BU AKSAM YINE SENSIZLIK DUSTU ICIME,BU AKSAM GOZLERIN DOGDU YUREGIME,CEKILMEZ OLDU HASRETIN BEDENIME,AGLADIM ANILARA SESSIZCE BU AKSAM OLMEK ISTEDIM YINE HABERSIZCE... |
||||||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| hakkı, kavuşmuştur, kuzenimwolkannınhalası, rahmetine |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|