![]() |
| Anasayfa | Kadın Komisyonumuz | RADYO İSTEK | Bugünki Mesajlar | İmranli.Fm Dj'leri | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|||||||
| Yönetim Kurulu | Türkü Grubumuz | Halk Oyunları Ekibimiz | Tiyatro Ekibimiz | Semah Ekibimiz | Bayan Futbol Takımımız | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||||||
![]()
|
dün maden köyünde çiğ altında kalan ün aylesıne ayıt evde hayatını kaybeden SİNAN ÜN-e allahtan rahmet sag olarak kurtarılan sinanın annesi ve ablasına acil şifalar ve başsağlığı dilerım.
yakınlarına ve maden köylülerına başsağlığı dilerım
KİM DÖNERSE DÖNSÜN BEN DÖNMEZEM YOLUMDAN ÇOCUKLARIM İÇİN HALK İÇİN ŞEHİTLERİN KANI İÇİN MAZLUMUN YETİMİN HAKKI İÇİN İMAM HÜSEYİNİN BAŞI İÇİN Konu ceritli tarafından (01-31-08 Saat 18:40 ) değiştirilmiştir.. |
||||||
|
|
|
|
|
#2 | ||||||
![]()
|
allah rahmet elesin yakınlarına baş sağlığı dilerim......................
Ah yaban gülü ah Karahazer çiçeği Ah gurbetin şıvan yıldızı, leyla menekşesi Yağmurlu bir akşam üstünde duldada Dedemden öğrendiğim ilk duam gibi Yeşil ceviz altında koşturan karınca Harran üstünde her gece parlayan süreyya Emek gibi, toprak gibi, kan gibi, hoyrat gibi Adilcevaz fırtınası, yedi dağın eşkiyası gibi Yasak gibi, bayrak gibi, baskın gibi Erişilmez birşeydi seni sevmek |
||||||
|
|
|
|
|
#3 | |||||||
![]()
|
mekanı cennet olsunnn bende başsağlığı diliorum kendilerineee
![]()
|
|
|
|
|
#4 | |||||||
![]()
|
Allahtan rahmet ailesine sabır diliyorum...
![]() |
|||||||
|
|
|
|
|
#5 | ||||||
![]()
|
maden köyünde kaybettigimiz canlarin topragı bol mekani cennet olsun kalnlara allahtan sabir dilerim..
Bir gün değil ki sana dökülen gözyaşım, Bitecek değil ki sana olan özlemim.. Bir mezar, bir toprak seni uzaklaştırabilir mi anneciğim.. Yüreğin pamuk gibi, duygularıma yorgan gibi Duygularıma ufak bir pamuk yığını kadar hafif.. O kadar masum ki anneciğim, O kadar temiz ki pamuk yüreğin MADIMAK AYNA OLSUN BAKTIKÇA KENDİNİZDEN UTANIRSINIZ BELKİ
|
||||||
|
|
|
|
|
#6 | |||||||
![]()
|
Bi yakınımızın kuzeni olduğunu duydum allah ailesine sabır versin,çocuğun mekanı zaten cennet
![]()
Gönül Çalamazsan Aşkın Sazını Ne Perdeye Dokun Ne Teli İncit Eğer Çekemezsen Gülün Nazını Ne Dikene Dokun Ne Gülü İncit Dinle ki Bülbülü Gelesin Coşa Karganın Namesi Gider Mi Hoşa Meyvesiz Ağacı Sallama Boşa Ne Yaprağını Dök Ne Dalı İncit |
|||||||
|
|
|
|
|
#7 | ||||||
![]()
|
Allah rahmet eylesin yakınlarına başsağlığı dileklerimi sunarım.
Dünya bir yayladır, Çimeni sensin İşte böyledir, Konargöçersin.. (köyümüzdeki bir mezar taşında yazılıdır) |
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için şahmerdan kullanıcısına teşekkür edenler: |
|
|
#8 | ||||||
![]()
|
ne acı yakınlarınızın köylülerinizin böyle acı haberini almak.allah kimselere bu tür afetleri yaşatmasın.sinanın mekanı cennet olsun.annesine ve ablasına allahtan sabır diliyorum...bu sivasın hiç mi iyi haberi gelmez
![]()
|
|
| Bu mesaj için tülay kullanıcısına teşekkür edenler: |
|
|
#9 | |||||||
![]()
|
:::allah rahmet eylesin annemin köylüsü bi akrabamızdı..mekanı cennet olsun...
|
|
|
|
#10 | |||||
|
Yasaklı
|
allah mekanını cennet etsin...
..................... |
|||||
|