![]() |
| Anasayfa | Kadın Komisyonumuz | RADYO İSTEK | Bugünki Mesajlar | İmranli.Fm Dj'leri | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|||||||
| Yönetim Kurulu | Türkü Grubumuz | Halk Oyunları Ekibimiz | Tiyatro Ekibimiz | Semah Ekibimiz | Bayan Futbol Takımımız | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||||||
![]()
|
Sevgili arkadaslar Sevgili Üyemiz Serpil*len 'in Dedesi dün vefat etmiştir.
Dedemize Allah'tan rahmet diliyorum!. Ailesine ve canım kardesim serpilime sabır diliyorum!.. saygılarımla!....
- - BiR Düş Ol , Gir KoynuMa Bu Gurbet AkŞamınDa KimSin DiyE SorMam NerDen GelDiN BiliRim ÜLkE OluP Gir KoYnuMa - - Konu *SiBeL* tarafından (10-23-07 Saat 13:33 ) değiştirilmiştir.. |
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için *SiBeL* kullanıcısına teşekkür eden 3 üyemiz: |
|
|
#2 | ||||||
![]()
|
Allah Rahmet Eylesin Ailesine Sabirlar Diliyorum
|
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için minik serçe kullanıcısına teşekkür eden 2 üyemiz: |
|
|
#3 | ||||||
![]()
|
Aynı zamanda ayhanında dedesi...İkisininde başı sağolsun...Allah rahmet eylesinn
|
|
| Bu mesaj için newayen_koçgri kullanıcısına teşekkür eden 2 üyemiz: |
|
|
#4 | ||||||
![]()
|
Alıntı:
Ezelden divane etti aşk beni Hüseyni'yim Alevi'yim ne dersin Niçin dahledersin tarık düşmanı (tarık:yol) Hüseyni'yim Alevi'yim ne dersin İmam-ı Ali'dir ayn-ı bekadır (daimi, sonsuza kadar gören-gözdür) Pir elinden zehir içsem şifadır Yardımcımız Muhammed Mustafa'dır Hüseyni'yim Alevi'yim ne dersin İmam Rıza'nın ben envariyim (nurlarındanım) Şah-ı Kerbela'da doğan Ali'yim Münkirin yezidin Azrail'iyim Hüseyni'yim Alevi'yim ne dersin Pir Sultan Abdal Konu _HASRETİM_ tarafından (10-23-07 Saat 13:41 ) değiştirilmiştir.. |
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için _HASRETİM_ kullanıcısına teşekkür eden 2 üyemiz: |
|
|
#5 | |||||||
![]()
|
Alıntı:
![]() off çok kötü oldum yaa acınızı inanın paylaşıyorum serpilim yanındayız bilesin!
- - BiR Düş Ol , Gir KoynuMa Bu Gurbet AkŞamınDa KimSin DiyE SorMam NerDen GelDiN BiliRim ÜLkE OluP Gir KoYnuMa - - Konu *SiBeL* tarafından (10-23-07 Saat 13:40 ) değiştirilmiştir.. |
|||||||
|
|
|
| Bu mesaj için *SiBeL* kullanıcısına teşekkür eden 2 üyemiz: |
|
|
#6 | |||||||
![]()
|
başınız sağolsun canlarr yaaa..Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunnn
![]() ![]() ![]() |
|||||||
|
|
|
| Bu mesaj için *fefe* kullanıcısına teşekkür eden 2 üyemiz: |
|
|
#7 | |||||||
![]()
|
serpile vede ailesine bassagli vede sabir diliyorum. üc gün önce bende bir dayimizi kaybettik 55 yasinda.
|
|||||||
|
|
|
| Bu mesaj için Baykaltunc kullanıcısına teşekkür eden 2 üyemiz: |
|
|
#8 | |||||||
![]()
|
başınız sağolsuna arkadaşlar.. sabır diliyorum....
|
|
|
| Bu mesaj için nuray1592 kullanıcısına teşekkür eden 2 üyemiz: |
|
|
#9 | |||||||
![]()
|
Başın sağolsun serpilcim çok üzüldüm
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tekrar başın sağolsunnn![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||
|
|
|
| Bu mesaj için wolkan kullanıcısına teşekkür eden 2 üyemiz: |
|
|
#10 | |||||||
![]()
|
![]()
|