![]() |
| Anasayfa | Kadın Komisyonumuz | RADYO İSTEK | Bugünki Mesajlar | İmranli.Fm Dj'leri | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|||||||
| Yönetim Kurulu | Türkü Grubumuz | Halk Oyunları Ekibimiz | Tiyatro Ekibimiz | Semah Ekibimiz | Bayan Futbol Takımımız | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||||||
|
Radyp Sorumlusu ![]()
|
Sivas İmranlı Delimahmut Gökçebel Köyünden Güllü Masal Hakka Yürümüştür...Duyurulur
|
||||||
|
|
|
|
|
#2 | |||||||
![]()
|
Canım yengem aramızdan ayrılsanda hep yüreğimizde yaşıcaksın tüm sevenlerinin başı sağolsun.
![]() ![]() ![]() ![]() hepimizin sonu ne yazık ki bir avuç toprak işte![]() nolur kimse birbirini kırmasın bu dünyada....![]() ![]() ![]() |
|||||||
|
|
|
| Bu mesaj için oslem_z kullanıcısına teşekkür edenler: |
|
|
#3 | ||||||
![]()
|
Başınız sağolsun arkadaşlar..
![]() Allah rahmet eylesin.. ![]()
|
|
| Bu mesaj için newayen_koçgri kullanıcısına teşekkür edenler: |
|
|
#4 | |||||
![]()
|
en sevdiğim ablamdı..allah rahmet eylesin yeri nur olsun inş.
![]() ![]() ![]()
ey sevgili, kararmış dudaklarımdan adın değil, aşkın dökülecek… Ve görecek herkes kızılın en yoğununu, susacaklar.. Ben ölümümle konuşacağım çünkü… Çünkü benim ölümüm bir yeniden doğuştur. Ben aşkınla ölüp, adınla yeniden dirileceğim |
|||||
|
|
|
| Bu mesaj için kızılyol kullanıcısına teşekkür eden 3 üyemiz: |
|
|
#5 | |||||
|
Yasaklı
|
mekanı cennet olsun...
allah geride kalanlara sabır versin... |
|||||
|
|
|
| Bu mesaj için serpil kullanıcısına teşekkür eden 2 üyemiz: |
|
|
#6 | ||||||
![]()
|
başımız saolsun mekanı cennet olsun hayat işte ne denir ki hepimiz o son durağa uğrayacağız öle yada böle allah yakınlarına sabır versin
|
|
|
| Bu mesaj için kirmizi_notalar kullanıcısına teşekkür edenler: |
|
|
#7 | |||||||
![]()
|
allah rahmet eylesin yakınlarına baş sağlığı diliyorum
|
|
| Bu mesaj için Fuat Ünal kullanıcısına teşekkür edenler: |
|
|
#8 | ||||||
![]()
|
Başınız sağolsun arkadaşlar..
![]() Allah rahmet eylesin.. ![]()
|
|
| Bu mesaj için özkanbeydilli kullanıcısına teşekkür eden 2 üyemiz: |
|
|
#9 | ||||||
![]()
|
başınız sağ olsun allah sabırlar versın
|
|
| Bu mesaj için ceritli kullanıcısına teşekkür eden 2 üyemiz: |
|
|
#10 | ||||||
![]()
|
allah rahmet elesin yakınlarına baş sağlığı dilerim
Ah yaban gülü ah Karahazer çiçeği Ah gurbetin şıvan yıldızı, leyla menekşesi Yağmurlu bir akşam üstünde duldada Dedemden öğrendiğim ilk duam gibi Yeşil ceviz altında koşturan karınca Harran üstünde her gece parlayan süreyya Emek gibi, toprak gibi, kan gibi, hoyrat gibi Adilcevaz fırtınası, yedi dağın eşkiyası gibi Yasak gibi, bayrak gibi, baskın gibi Erişilmez birşeydi seni sevmek |
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için ACI DERELİ kullanıcısına teşekkür edenler: |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| delimahmut, güllü, gökçebel, hakka, köyünden, masal, sivas, İmranlı, yürümüştür |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|