![]() |
| Anasayfa | Kadın Komisyonumuz | RADYO İSTEK | Bugünki Mesajlar | İmranli.Fm Dj'leri | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|||||||
| Yönetim Kurulu | Türkü Grubumuz | Halk Oyunları Ekibimiz | Tiyatro Ekibimiz | Semah Ekibimiz | Bayan Futbol Takımımız | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| Davul-Zurna Yöremiz oyunlarını buradan paylaşalım... |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||||||
![]()
|
Birbirinden güzel 17 tane sİVAS halaylarI...(Dik hava,yürütme, diz kırma,erzincan dik...vb...) [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] |
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için TUNC58 kullanıcısına teşekkür eden 38 üyemiz: | *Azat, Ali Gülgez, alisyum, atasoy_gül, AyhanBedir, baysayi, Birdal Çoban, c.ylmz, CaN_DoST, casmin, Cemal Aslan, cemocan, ceren bektaş, cigdem58, dEVrAM58, edoshh, erdemişli, erdi erdğn, ezg58, Gegel_58, Güler Karakuş, Gülever, huseyin58, ibraham58, imran, imranlı gökay, ismailelmas, Nazan, newayen_koçgri, nuray1592, Okan Buluç, ROHAT, rpehlevan, Sarhos>_58, sibelim, vuralrecber, Şoreş |
|
|
#2 | ||||||
![]()
|
1- Ağır Diz Kırma
2- Dik Hava 3- Diz Kırma 4- Düz Ayak 5- Erzurum Barı 6- Hoş Bilezik 7- Karacor 8- Kına Düzü 9-Yeritme 10- Sarhoş |
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için Sercan Söylemez kullanıcısına teşekkür edenler: |
|
|
#3 | ||||||
![]()
|
HALAYLARIMIZIN HEPSİ GÜZEL
ZATEN; SİVASLI=HALAY (SİVASLİYİM DİYİNCE KESİN GÜZEL HALAY ÇEKİYOSUNDUR DENİLİYO) SİVAS-TUNCELİ-ERZİNCAN BU YÖRELER HALATI ÇOK SEVERLER DAHA ÇOK YERLER VARDIR AMA BENİM BİLDİĞİM BUNLAR ))
|
|
| Bu mesaj için *SiBeL* kullanıcısına teşekkür edenler: |
|
|
#6 | |||||||
![]()
|
Katılıyorum... Davul zurna+saz bizden sorulur değil mi?
Ama Baran birgün oynayacaksın göreceğiz, hemde başı çekeceksin yok öyle ![]() Konu KIZILIRMAKLI tarafından (10-03-07 Saat 22:42 ) değiştirilmiştir.. |
|||||||
|
|
|
| Bu mesaj için KIZILIRMAKLI kullanıcısına teşekkür edenler: |
|
|
#8 | |||||||
![]()
|
Alıntı:
![]()
|
|
| Bu mesaj için *SiBeL* kullanıcısına teşekkür edenler: |
|
|
| yılmaz can |
|
Bu Mesaj yılmaz can tarafından silinmiştir.
|
|
|
#10 | ||||||
![]()
|
kanımızda var halay cekmek sıvaslı olacaksın halay cekmıyeceksın ha
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |