![]() |
| Anasayfa | Kadın Komisyonumuz | RADYO İSTEK | Bugünki Mesajlar | İmranli.Fm Dj'leri | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|||||||
| Yönetim Kurulu | Türkü Grubumuz | Halk Oyunları Ekibimiz | Tiyatro Ekibimiz | Semah Ekibimiz | Bayan Futbol Takımımız | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| Gündem Gündemdeki olayları beraber değerlendiyoruz |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |||||||
![]()
|
İbrahim Tatlıses, tekstil, kebapçılık, ulaşımcılık, yapımcılık derken şimdi de haber kanalı kurmaya hazırlanıyor. Tatlıses TV’nin haber kanalı olarak yayın hayatına devam edeceğini söyleyen ünlü türkücü, “Ben de program yapacağım” dedi.
Sahibi olduğu Tatlıses TV’nin içeriğinin değişeceğini ve haber kanalı olarak yayın hayatına devam edeceğini söyleyen türkücü, “Ben de program yapacağım” dedi. Şu sıralar konuyla ilgili birçok isimle görüştüğünü ve zamanı geldiğinde açıklama yapacağını anlatan Tatlıses, “Benim yapacağım program da haber ağırlıklı olacak. Ama içeriğiyle ilgili şu anda bilgi vermek istemiyorum” diye konuştu. |
|||||||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| haber, kanalı, kuruyor, tatlıses |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|