![]() |
| Anasayfa | Kadın Komisyonumuz | İMRANLI FM RADYO | Bugünki Mesajlar | İmranli.Fm Dj'leri | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|||||||
| Yönetim Kurulu | Türkü Grubumuz | Halk Oyunları Ekibimiz | Tiyatro Ekibimiz | Semah Ekibimiz | Bayan Futbol Takımımız | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||||||
|
Başkan Yard. ![]()
|
Sevgili Ankara Yöneticimiz , Tülay Yıldız 'ın Babaannesi bugün sabah saatlerinde Hakka yürümüştür.
Başta Tülay arkadaşımıza,Ailesine ve Yakınlara Baş Sağlığı ve Bol Sabırlar Dileriz,Mekanı Cennet Olsun... İmranlı dönüşü İstanbula gelirken haberi Sabah saat 7 civarı Gebze yolunda duymuştum ve üzülmüştüm.Tekrardan yakınlarına başsağlığı dilerim. |
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için Uğur Deliktaş kullanıcısına teşekkür eden 11 üyemiz: |
|
|
#2 | ||||||
![]()
|
ölene Allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum.toprağı bol mekanı cennet olsun.
♥ Fani dünyanın baki padişahı değiliz. Biz parçalanmış gönül hırkalarını yamar dikeriz. Biz dostlarla ağlar dostlarla güleriz. ♥ İnsan tükenir mi bilmem ama İnsanların en çok tükettiği şey yine insan, bunu biliyorum.... |
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için Firdevs Şahin kullanıcısına teşekkür eden 8 üyemiz: |
|
|
#3 | |||||||
![]()
|
Tülayımm başınsağolsun allah rahmet eylesın mekanı cennett olsun allah gerıde kalanlara sabır versın
![]() ![]() ![]()
Öfke ve kızgınlıktan koru kendini. Çünkü başlangıcı delilik, sonu pişmanlıktır... Hz.Ali Kimseye kendinizi "sevdirmeye" kalkmayın! Yapılması gereken tek şey, sadece kendinizi "sevilmeye" bırakmaktır... |
|||||||
|
|
|
| Bu mesaj için Özgül Bektaş kullanıcısına teşekkür eden 8 üyemiz: |
|
|
#4 | ||||||
|
Kültür Sanat Sorumlusu
|
Allah rahmet eylesin..Nur içinde, mekanı cennet olsun..Geride kalanlara sabır diliyorum.
![]()
|
|
| Bu mesaj için Zelal Dilek Altuntaş kullanıcısına teşekkür eden 7 üyemiz: |
|
|
#5 | ||||||
![]()
|
ALLAH RAHMET EYLESİN...
YAKINLARINA SABIR DİLİYORUM.. |
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için koçero kullanıcısına teşekkür eden 8 üyemiz: |
|
|
#6 | |||||||
|
Genel Sorumlu ![]()
|
kardesım basın sagulsun allah rahmet eylesın mekanı cenlet olsunnn allah yardımcınız olsunn
|
|
| Bu mesaj için barış karakuş kullanıcısına teşekkür eden 8 üyemiz: |
|
|
#7 | ||||||
![]()
|
allah ramet eylesin mekanı cennet olsn
Zannetme bir gün geri dönmek niyetim, Hasrete teslim oldum gelmeyeceğim, Doymadı doyamadım sevmelere seni ben, Saymadım sayamadım sensiz gecen yılları, Ne inkar ne itiraf ...Bu yanlızca sitem Hєя haккıм SaкLıdıя®™ | l | lllll| lll||lll || llll |
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için onurakkaya kullanıcısına teşekkür eden 8 üyemiz: |
|
|
#8 | ||||||
![]()
|
Allah rahmet eylesin..
|
|
| Bu mesaj için AyHaNn... kullanıcısına teşekkür eden 5 üyemiz: |
|
|
#9 | ||||||
![]()
|
mekanı cennet olsun . kıymetini bilmemiz gereken bu son insanlarımızın . yakınlarına baş sağlığı dilerim.
|
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için *Azat kullanıcısına teşekkür eden 6 üyemiz: |
|
|
#10 | ||||||
![]()
|
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Tülay başın sağolsun.....
|
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için Alikarahan kullanıcısına teşekkür eden 6 üyemiz: |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|