![]() |
| Anasayfa | Kadın Komisyonumuz | RADYO İSTEK | Bugünki Mesajlar | İmranli.Fm Dj'leri | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|||||||
| Yönetim Kurulu | Türkü Grubumuz | Halk Oyunları Ekibimiz | Tiyatro Ekibimiz | Semah Ekibimiz | Bayan Futbol Takımımız | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||||||
![]()
|
AKSU (haliler) KÖYÜNDE VELI ÇAVUŞUN OGLU HÜSEYİN ÇAVUŞ EVET HÜSEYİN ÇAVUS MALESEF KANSERE YENIK DÜŞMÜŞTÜR.
(dayicigim bu ölüm sana hiç yakişmadi)
|
|
|
| Bu mesaj için şahmerdan kullanıcısına teşekkür eden 8 üyemiz: |
|
|
#2 | ||||||
|
Başkan Yard. ![]()
|
Allah rahmet eylesin............
|
|
| Bu mesaj için Birdal Çoban kullanıcısına teşekkür edenler: |
|
|
#3 | ||||||
![]()
|
Allah rahmet eylesin yakınlarına baş sağlığı diliyorum
Ah yaban gülü ah Karahazer çiçeği Ah gurbetin şıvan yıldızı, leyla menekşesi Yağmurlu bir akşam üstünde duldada Dedemden öğrendiğim ilk duam gibi Yeşil ceviz altında koşturan karınca Harran üstünde her gece parlayan süreyya Emek gibi, toprak gibi, kan gibi, hoyrat gibi Adilcevaz fırtınası, yedi dağın eşkiyası gibi Yasak gibi, bayrak gibi, baskın gibi Erişilmez birşeydi seni sevmek |
||||||
|
|
|
| Bu mesaj için ACI DERELİ kullanıcısına teşekkür edenler: |
|
|
#6 | ||||||
![]()
|
Bütün ölümler erkendir. Allah rahmet eylesin yakınlarının başı sağolsun
|
||||||
|
|
|
|
|
#7 | ||||||
![]()
|
ALLAH Rahmet Eylesin...Yeri CENNET Olsun...Yakınlarının Başı Sağ Olsun...
Seni Ben Deyil Gözlerim Seçti. .Onlar Beğendi Onlar Sevdi. Benim İçin Onların Malısın. Sen Gitsende Banane Onlar Ağlasın ALİ'yi Seven, Benide Sever, Beni Seven ALİ'yide Sevmiş Olur. Çünkü Ben ZatiALİniz.im |
||||||
|
|
|
|
|
#8 | |||||||
![]()
|
Başınız sağolsun, Mekanı cennet olsun...
Hakk geride kalanlara sağlıklı ve uzun ömür versin...Sabır diliyorum. |
|||||||
|
|
|
|
|
#9 | |||||||
![]()
|
allah rahmet eylesin mekanı cennet topraği bol olsun kalanlara allah sabır ve uzun ömür versin
|
|
|
|
|
#10 | ||||||
![]()
|
ALLAH RAHMET EYLESİN..YAKINLARINA SABIR DİLİYORUM.
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|