![]() |
| Anasayfa | Kadın Komisyonumuz | RADYO İSTEK | Bugünki Mesajlar | İmranli.Fm Dj'leri | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|||||||
| Yönetim Kurulu | Türkü Grubumuz | Halk Oyunları Ekibimiz | Tiyatro Ekibimiz | Semah Ekibimiz | Bayan Futbol Takımımız | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| Edebiyat Edebiyat ile ilgili bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |||||||
|
Genel Sorumlu ![]()
|
Yorgun ve yılgın savaşçılarıyız aslında biz tüm insanlar, dünya denilen savaş merkezinin...
Kimimiz yoksullukla yaralanıyoruz, kimimiz dost hançeriyle, kimimiz yüreğimizin derdiyle... Her başlangıç yeni umutlar doğuruyor önce... Sonra umutlar kırılıyor, her başlangıcın sonu oluyor hayal kırıklıkları... Kirpiklerimizi kırpmak kadar saniyelik oluyor bazen mutluluklar.. Ve aslında çoğu mutluluğun peşinden geliyor gözyaşları, gülümsemelerin izlerini yok etmek için sanki... Hayat gerçekten acımasız mı yoksa biz mi çok ciddiye alarak, herşeyi düşünerek, tartarak, dert ederek kendimize acımasızlaştırıyoruz hayatı? Bilmiyorum... Hayat güzel, ölüm ise huzurludur. Rahatsız edici olan geçiş süreci... Yaşamak için güçlü olmanın, ayakta durmanın, çoğu zaman sertliğin, acımasızlığın gerektiği bir dünya bu... Kaygılar taşıyorum son zamanlarda yüreğimde.. Hayatın ağırlaştırdığı bedenimde... Her yeni gün yeni umutlara gebe içimde.. Ver her gece o umutların ölmesi, yok olması yüreğimde... Hayat = Dert = Mutluluk = Acı = Tebessüm = Gözyaşı......... Kısır Döngü!!!!!!!!! |
|||||||
|
|
|
| Bu mesaj için sebahat kullanıcısına teşekkür eden 6 üyemiz: |
|
|
#2 | ||||||
|
Kültür Sanat Sorumlusu
|
uzaklaşıyor yitişen hayat
yatışmalarla başlayan sadakat ve tohumunda yeşerme umudu olan bir ağaç kök salmaya meydan okuyacak kadar cesur ve kararlı uzaklaşıyor geçişen hayat mevsim karartıları başlıyor bir kış arifesinde sana uzak ellerin uzağında başka bir el uzanıyor yatağında bölünmeye çalışılan bir bayat ekmek yumak hale gelmiş mevsim kıvamında gevremiş ve bir köy ekmeği yenmiş aynı yolun bekçisi gibiyiz bu aralar sen yoluna devam ederken ben farklı bir yol seçtim hangi ara hangi mevsim uyandıda gördü bizim halimizi anlayamadım karartılarda aniydi soramadım mevsimine soramadım kimseciklere oysa yitişen hayat başlangıç değil sona ermek için başlayan bir inat peki hani sendeki şu sadakat..!
|
|
| Bu mesaj için uğur mutlu şahin kullanıcısına teşekkür eden 4 üyemiz: |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|